|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje praznovati
5.11.2008 9:47:06   
M&M&M
PRVI ROJSTNI DAN? Odločili smo se, da na prvi rojstni dan našega drugega sinka povabimo nekaj več ljudi in zato potrebujemo večji prostor. Večina povabljenih ima majhne otroke, tako da bi tam moral biti tudi prostor za igro otrok. Pa nekaj bi se moralo dat popit in pojest.  Aja, pa v Mariboru ali okolici naj bi to bilo, decembra.... Želj veliko, ideje pa nobene. user posted image   NA POMOČ!

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 7.11.2008 23:15:59 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KJE PRAZNOVAT
5.11.2008 11:30:37   
nina42
Hja, sama imam isti problem, sicer za tretji rojstni dan, ampak težava je ista, enostavno ni lokalov, kjer bi poskrbeli za otroke. Če pa že imajo kakšna igrala so zunaj, kar za jesen, zimo in pomlad ne pride v poštev. Čisto bedno. Vse kar sem do zdaj našla pa je itak za otroke starejše od 4 let (organizirani rojstni dnevi). Drugje po Evropi imajo povsod ful dobra notranja igrišča pri nas pa ničuser posted image , potem pa se čudijo, da je naravni prirastek tak nizek, saj nikjer ni poskrbljeno za otroke, z vozičkom se marsikje ne moreš peljat, bog ne daj da greš na avtobus, previjalnice so itak luksuz... 

(odgovor članu M&M&M)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: KJE PRAZNOVAT
5.11.2008 11:47:28   
Veverička
Evo, tudi jaz imam enak problemuser posted image  Ne vem, kje še naj iščem.
Doma ne bi rada pripravljala, ker sem potem samo živčna in nimam nič od tega praznovanja (praznujeva pa oba s sinom skupaj, ker je samo par dni razlike datumsko). Pa še cenovno ni računice, samo lani smo praznovali doma (ker je bil tik pred operacijo žrelnice in smo jih malo manj povabili) pa smo porabili več kot leto prej na kmečkem turizmu, pa še pospravljat sem morala potem in bit skoz v pripravljenosti, če imajo vsi za pit in jestuser posted image
Igrala že imajo nekateri, samo zunaj, kaj mi to pomaga sredi novembra, saj lahko, da bomo imeli srečo in bo lepo vreme, kaj pa če ne??
Punce, če kaj najdete pametnega, se priporočam za infouser posted image

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: KJE PRAZNOVAT
7.11.2008 22:20:12   
teta beta
Jaz sem imela podoben problem zdajle pri iskanju prostora za krst in r.d., ki bo konec novembra. Ker bo 6 majhnih otrok in še trije dojenčki (se pravi, plac za vozičke)sem tudi hotela igralnico, ker pa tega ni, sem razposlala maile s povpraševanjem v več hotelov oz. restavracij (na Celjskem), povedala, kdaj rabim in koliko nas bo, če nam lahko ponudijo dovolj velik ločen prostor zase in če lahko prinesemo s sabo svoje igrače in si "postavimo" svojo igralnico. Vsi, ki so mi odgovorili, so bili za. Pa še vprašala sem zraven, kakšni so meniji in kakšna je cena, tako da sem lahko izbirala tudi po ugodnosti.

Pohitite, december je lahko hitro zaseden.


_____________________________

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Veverička)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kje praznovati
25.11.2008 11:03:16   
teah
UPAM,DA ŠE NI PREPOZNO AMPAK JAZ TI PREDLAGAM,DA POGLEDAŠ NA STRAN OTROKOSKOP.SI,TAM PEJT PA NA ROJSTNE DNEVE.IMAJO VSE ŽIVO OD LJUBLJANE PA DO MARIBORA.SE SPLAČA POGLEDAT.

(odgovor članu M&M&M)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kje praznovati
27.11.2008 21:39:11   
zima07
rojstnidan
Preverjeno super user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...


< Sporočilo je popravil zima07 -- 27.11.2008 21:40:30 >

(odgovor članu teah)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?