|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   posebna poroka (na kakšnem sanjskem otoku)
12.11.2005 14:02:47   
Anonimen
lep pozdrav
ker sva se tudi midva s fantom odlocila da se bova poročila vas sprasujem za nasvet.  Ne zeliva si npr. tiste klasicne poroke kjer je povabljenih kup sorodnikov ampak si zeliva sanjske poroke na kaksnem romanticnem otoku. Malo sva brskala po netu in sva zasledila da se lahko na tak način poročiva na otoku mavriciusu.
Zanima me če se je kaksna na tak način poročila in kako je vse skupaj izgledalo. hvala za odgovor pa lep dan se naprej.
pa oprostite mi za napake

< Sporočilo je popravil puncica -- 14.11.2005 8:40:11 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: posena poroka (na kakšnem sanjskem otoku)
12.11.2005 16:20:53   
sazi
Sama sem sicer imela prilagojeno "standardno" poroko, na kateri sem res uživala (20 ljudi nič gužve...).
Se je pa ena znanka poročila ravno na Mauriciusu (ampak na žalost jo vidim samo 1-2x na leto in nimava nekih stikov). Bila je res navdušena. S takrat še fantom sta imela fantastičen dopust, poročila se je v sariju na plaži, za priči pa sta jima bila še 2 druga (se mi zdi Nemca), ki sta se tudi tam poročila in so potem zamenjali vloge. No, za moje pojme sta potem pokvarila zadevo, ko sta imela tu še cerkveno poroko s polno svati... Ravno temu bi se jaz želela izogniti.
Je imela pa moja sestra vse zmenjeno za poroko na enem grškem otoku, pa je potem padlo v vodo, ker je prej zanosila (rizično) in ni uspela priti do tja, je pa imela že vse urejeno (prevedene dokumente in overjeno na grških predstavništvih, zmenjeno s prevajalko, matičarja...) Povedala je šele 2 leti po tem. No, zdaj je še vedno neporočena, saj noče poroke s sorodniki - čeprav je bila nad mojo poroko navdušena (ker je bila res mala, sproščena in nevsiljena) predvideva, da bi šlo pri njiju in 2. polovici sorodnikov to malo težje čez. Leto so šli v francosko polinezijo in se je zanimala za poroke tam, pa bi morala tam živeti 3 mesece pred poroko - in spet ni bilo nič...

Skratka - lepo poroko ti želim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: posena poroka (na kakšnem sanjskem otoku)
12.11.2005 17:23:14   
pascalina
ups, zgoraj sem bila jaz pa nisem vidla da nisem prijavljena.hvala za odgovor, sam škoda da se noben ne javi da bi mi dal več podatkov o taki poroki, ki jo je sam na lastn koži probal. sem poslala email na turistično agencijo,ki se s tem ukvarja pa ni še nobenega odgovora.  joj kolk si jaz želim imeti tako poroko,no upam da bi mi tudi uspela. lep večer se naprej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: posena poroka (na kakšnem sanjskem otoku)
12.11.2005 18:53:35   
kofetek2010
prejšnji mesec sta se kolegica & kolega poročila na Baliju - kupi papirjev za urejat glede priznanja poroke pri nas, za tur. agencijo sta pa imela Kompasuser posted image

(odgovor članu pascalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: posena poroka (na kakšnem sanjskem otoku)
12.11.2005 19:02:06   
rija
Glede poroke na Mavriciusu ti svetujem agencijo Imperial Travel iz Ljubljane, ker delajo ogromno individuarlnih stvari....

www.spletomat.com/imperial-travel 

Ali pa nemški EWTC.
www.ewtc.de 

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu pascalina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: posena poroka (na kakšnem sanjskem otoku)
12.11.2005 19:04:09   
Anonimen
Pozdravljeni! Sama delam v agenciji, ki organizira poroke na Mauritiusu in lahko vam iz prve roke povem, da so le te resnično sanjske.

1,5 meseca pred poroko je potrebno na agencijo dostaviti:
- kopijo potnih listov
- rojstni list
- potrdilo o neporočenosti, ki se dobi na matičnem uradu
oba zadnja dokumenta morata biti prevedena ali v angleški ali v francoski jezik, odvoisno od tega v katerem jeziku si želite da se opravi poročni obred.

pri nas v agenciji se izpolni obrazec s podatki para in to je to.

na mauritiusu je nato potrebno pol dneva, da se uredijo vse formalnosti v glavnem mestu Port Louis. seveda organiziramo vse formalnosti, transferje...

datum poroke se lahko določi že v Sloveniji. seveda si lahko tukaj izberete vse v zvezi z poroko (sopek, naprsni sopek za gospoda, torto, okraski, glasbeni trio, kamerman, fotograf...)

še pred tem je seveda potrebno izbrati hotel in to je vse. poroka je formalno priznana tudi v Sloveniji, tako da po prihodu v domovino, poroko pri nas le še nostrificirate.

upam, da sem vam podala vse potrebne informacije v zvezi s poroko na Mauritiusu.

lp, bb

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: posena poroka (na kakšnem sanjskem otoku)
12.11.2005 19:06:35   
rija
anonimna, nisi dala vseh podatkov: IME AGENCJE??????

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: posena poroka (na kakšnem sanjskem otoku)
12.11.2005 22:12:14   
pascalina
Anonimna hvala za podatke, zdaj si me pa res zdražila da se bom res podala v tako poroko. Zanima me sam še koliko pride tole okvirno.če bi sla midva pa še najini starši skupaj?ja bova pa 4 leta sparala dinarčke da si bova tole privoščila. no zdaj pa grem sanjat svojo poroko. uf bo dober. lep večer še naprej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: posena poroka (na kakšnem sanjskem otoku)
13.11.2005 20:46:11   
Anonimen
Turistična agencija Imperial travel.
www.gremvdubaj.com
e-mail: info@imperial-travel.info

(odgovor članu pascalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: posena poroka (na kakšnem sanjskem otoku)
14.11.2005 0:16:02   
rozi81
Za kakšno ceno okvirno pa se da to že naredit?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: posebna poroka (na kakšnem sanjskem otoku)
28.11.2005 14:30:32   
Češnja
Jaz pa poznam par, ki se je poročil na Zanzibarju, brez posredovanja turistične agencije. Sta pa imela potem pri nas nekaj več urejanja, da so jima poroko priznali.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: posebna poroka (na kakšnem sanjskem otoku)
29.11.2005 19:08:52   
Pupica
O tele podatke pa ne vem če si ne bom zapisala. To je men tut zakon poroka.(ja čeprov sme antiporoka tip)
Daleč proč od vseh, le mi2,...uf, kakšne skomine, sploh pa sredi tegale sneženja, bi se prav prilegel en otoček.Topel otoček!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: posebna poroka (na kakšnem sanjskem otoku)
2.12.2005 15:01:43   
sarazan
Jaz sem se poročila letos konec aprila na Mauriciusu.

Potovala sem preko Kompasa, ki mi je tudi uredil vse za poroko. Naj pa povem, da te vse v zvezi s poroko pride 5x drazje, če ti jo organizirajo od tukaj. Če bi jaz to vedela, bi si vse zrihtala kar tam v hotelu. Se da. Lahko se direktno z njimi meniš po internetu, ko veš, kam greš.

Najprej naj poudarim, da so domačini izredno prijazni in vse naredijo zate - sta kot kralj in kraljica.

Moja poroka je zgledala takole. V petek sva res pol dneva urejala dokumente - taksist naju je peljal v glavno mesto, kjer sva pri odvetniku in nato na sodišču dobila dovoljenje za poroko (formalnosti). Potem sva šla malo po mestu (taksist je šel na roke). Pot smo nadaljevali do mesta, kamor je spadal naš hotel. Tam smo šli do matičnega urada in se z matičarjem dogovorili za datum poroke, jezik (ang. ali franc.), pa imela sva izbiro, da rečeva DA v svojem jeziku. Pozanimal se je, kako se reče v slovenščini NE user posted image .
Poroko sva imela v ponedeljek (med vikendom porok ni!). Pred ponedeljkom sva bila v eni super trgovini z indijskimi oblačili, kjer sem kupila svoj poročni sari, moj mož pa indijsko kurto zase. Glede na barve, sva v hotelu določila cvetne aranžmaje (moj šopek, šopek na poročni mizi, ikebana v sobi). Še matičar je kasneje prilagodil svojo srajco moji poročni obleki - rdeča.
Poročni dan se je začel z namakanjem v čudovitem morju. Nato sva šla na masažo,mmmm ni za prehvalit. Potem sva pa kar nekaj zabluzila na plaži in videla eno bejbo, kako gre proti najini sobi. Jao, prišla me je oblečt (sama si sarija nisem znala namontirat user posted image ). Tako sva stekla do sobe in se začela pripravljati. Seveda sem v vsem hitenju pozabila spodnji del kopalk na sebi, user posted image , pa še modre so bile. Pa frizirala se tudi nisem ne vem kaj, saj sem imela lase slane in še rahlo vlažne. Ženska mi je samo eno rožo pripela v lase, pa je bilo. Potem je pa že prišel fotograf, naredil nekaj lepih fotk pred najino sobo (s pogledom na morje, koralni greben, pod palmo,...). Potem pa sva se bosa! sprehodila do dela plaže, kjer smo imeli pod palmami poročni obred. Vse skupaj je trajalo 15-20 minut. Matičar se je potrudil, da nama je razložil, kaj se pravzaprav greva user posted image . Potem, ko sva rekla "I do", nataknila titanove prstane, sva si nazdravila s šampanjcem in razrezala poročno tortico. Sledilo je še fotografiranje (eno sliko bom dala v svoj album za občutek). Potem sva šla v sobo..... Zvečer naju je čakala še večerja ob svečah stran od ostalih hotelskih gostov. Za sladico sva dobila še nekaj poročne torte.

Na sami poroki so bili prisotni, poleg naju, 2 priči kar iz recepcije, organizatorka poroke, ženska, ki je skrbela za rože, tip, ki je postregel šampanjec in torto, fotograf in matičar. Nobenih zijal ni bilo in zelo intimno vzdušje.

Taka poroka je bila nekaj nepozabnega.

user posted image  nisva prešvercala v Slovenijo. Sva pa postala noseča teden po cerkveni poroki v Sloveniji, ki je bila v maju user posted image .

Če vas še kaj zanima, mi pišite na zasebno sporočilo. Tega foruma ne gledam pogosto.



_____________________________

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: posebna poroka (na kakšnem sanjskem otoku)
4.12.2005 9:06:11   
Anonimen
Jaz sem pa glede kraja poroke popolnoma tradicionalna, torej pri meni mora biti v krogu družine in prijateljev, in to tako civilna kakor tudi cerkvena. Na tropskem otoku se ne bi želela poročiti, tudi, če bi lahko tja odpeljala vse povabljene. Tja bi šla edino na poročno potovanje oz. na medene tedne. V mojem primeru je Ljubljanski grad za civilno poroko in cerkev po izbiri popolnoma v redu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: posebna poroka (na kakšnem sanjskem otoku)
23.5.2006 11:25:59   
Anonimen
hudddddddddooooooooooooooooo!!!!
Jaz sem se pa tud odločila, da bi se rada poročila na tak način....
Izbrati morava samo še datum in oppppaaaaa, gremo...
jupiiiiiiiiiii, komaj čakam....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: posebna poroka (na kakšnem sanjskem otoku)
26.5.2006 7:31:26   
Anonimen
Halo!

Midva se čez en mesec poročiva v Ameriki! Tja greva na dopust in se spotoma še poročiva. Nič se ni treba prej menit, ampak bova poskrbela samo za to, da bova imela prevedena rojstna lista!

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?