|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pasji dreki
16.11.2005 19:28:13   
baguSka
Fuj in fej. Eni so rec packi na kubik. Mislm dejte mi prosm svetovat kaj narest z ljudmi, ki puščajo dreke čist povsod kjer se jim sprdne??!!?? Matr mi grejo na živce taki!!! Prou do njih bi šla in bi jim strila da pojejo tist drek. Če si že psa prvoščl, nej vsaj dreke za njimi pobirajo!!! Res bi šla do njih, vsakič ko jih vidm in jih vprašala, če se pr njih tud kr sred stanvanja poserjejo in pol hodjo po tem..

Kaj bi torej ve nardile, da se tole konča, ker mi gre že skrajno na živce, sploh pa takrat, ko je tema in pač stopm not in še fajn pomečkam user posted image

A mislte da bo kej pomagal, če grem do vseh stolpnic in prosim za razumevanje user posted image Al kaj. Ker najhujš je to, da zlo malokrat vidm kšno mamo k se stran obrne k njen ljubček rito stiska.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pasji dreki
16.11.2005 19:32:10   
muki1
Daj si vedno eno par vrečk za kakce v žep, pa vljudno pristopi, se nasmej in reč, oh gospa, vidim, da ste vrečko doma pozabili, mam eno odveč. user posted image
Po mojem bo bolj učinkovito, kot da jo nadereš.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pasji dreki
16.11.2005 19:33:14   
Seven*
Baguska, jaz ga tudi vcasih ne poberem. Ponoci se namrec ne vidi.. user posted image In pol ne morem iskat v temi tisti kakec. Sicer pa, nic bat, bo pa trava boljse rastla.

Je pa tako. Tudi pasjeljubci smo hudi, ker ni kosev z vreckami, tako kot bi se spodobilo za pasji okolis.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pasji dreki
16.11.2005 19:33:54   
Anonimen
Ja, to je res precej zoprna zadeva.
Mi imamo psa, pa vedno, ko gremo ven, vzamemo s sabo vrečko in pač zadevo za njim pospravimo. To se nam pač zdi normalno. Lažje je to narediti, kot pa iti naprej, po možnosti kje sredi pločnika.
Ljudje so pač packi, sej psi niso nič krivi.
Povej jim, če veš kdo tako pušča, boš videla, kako jim bo nerodno user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pasji dreki
16.11.2005 19:35:17   
baguSka
Hm ja dobra ideja muki. U bistvu me prou firbec matra kako bi reagirala. Ampak kot sem rekla, žou jih zlo mau zalotm. To je pa že večji problem.user posted image Najraj bi na oglasne deske nabila kšno obvestilo za opozorilo in telefonsko, kjer se da nabavit vrečke za iztrebke user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Pasji dreki
16.11.2005 19:38:08   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Seven

Baguska, jaz ga tudi vcasih ne poberem. Ponoci se namrec ne vidi.. user posted image In pol ne morem iskat v temi tisti kakec. Sicer pa, nic bat, bo pa trava boljse rastla.

Je pa tako. Tudi pasjeljubci smo hudi, ker ni kosev z vreckami, tako kot bi se spodobilo za pasji okolis.



Ej kok bi te po rit. Če greš v temi vn, si pa baterijo sabo vzem!!! Pa ne bit jezna name, ampak je res!!! Pa nč trava boljš rastla, kaj pa ko jst notr stopm, pa nism edina??? A nej k tem prnsem čeule spucat???

To da ni košev z vrečkami tud ni nek izgovor. Vrečke je treba met vedno sabo, če maš psa sabo, pa komorkol že greš!!!! To je prvo pravilo mensezdi, k ga mora vedt vsak lastnik.

Žou mi je, da tkole razmišljaš.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Pasji dreki
16.11.2005 19:41:39   
baguSka
Anonimnka sej pa nism na pse jezna. Popolnoma krivim lastnike in samo njih!!! Itak da psi niso krivi, če se pokakajo, tud mi mormo pa za sabo pospravmo ne!? In ker pač kužki tega ne zmorejo, razen da parkrat zakopljejo z zadnjimi tačkami, kar pa ni dovolj, moramo zato mi počistit za njimi. In eni se tega ne zavedajo. In to jim zamerim. Kako bi pa zgledal če bi vsi dreke puščal pred stolpnico, kjer se še otroc čez dan igrajo.user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Pasji dreki
16.11.2005 19:47:51   
manca79
Ja, se strinjam ja..
Muki, dobra ideja user posted image

_____________________________

lp
M.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Pasji dreki
16.11.2005 19:50:03   
nejcko
Meni se tudi za malo zdi, kadar stopim na mino presenečenja, saj za našim cuckom skoraj vedno poberem. Se pa tudi meni zgodi, da v temi dreka ne najdem. Ali pa, ker imam psa večinoma spuščenega na res velikem travniku pred blokom, pa se mi pokaka nekje na sredi, res ne grem iskat, kateri je zdaj njegov med mnogimi. Ali pa driska ... kaj naj pa z njo???

Tile pasji dreki so res problem, ampak ob vsej svinjariji, ki jo je sposoben človek narediti, mi je to še najmanjši problem ... kadar vanj ne stopim, seveda user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Pasji dreki
16.11.2005 20:01:40   
baguSka
Evo ravno zaradi takih razlogov, imam jaz svojga knedlja ves čas na vrvici, dokler se ne podela in šele nato ga spustim. In če verjameš al pa ne, poberem tud drisko, če se le ne da, pa jo zasujem s peskom. Ampak pač sm to jst ne user posted image Očitno čudna in ena redkih zgleda in itak ne bom dosegla nč. Brezveze.user posted image

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Pasji dreki
16.11.2005 20:21:44   
Magi*
v petek sem bila na sprehodu z tamalo. ker so LJ pločniki čisto zaparkirani in na cesto ne morem, ker je preveč prometa, sem bila prisiljena en del poti z vozičkom prevozit po "zelenici". seveda je zdaj jesensko listje lepo zakamufliralo pasje dreke in najprej zapeljem čez z vozičkom, potem ga pa še fino pohodim. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. sem eno uro pucala drek z gume in potem še s čevlja. še zdaj voham tisto nesnago. LJUDJE so packi in ne PSI, da ne bo pomote. pa tut ne rečem, najbrž res vsakič ni možno pobrat iztrebka (če je npr v bolj tekočem agregatnem stanju). ampak nekateri pač iztrebkov ne pobirajo NIKOLI.

sosedje mojih staršev imajo npr. ogromnega psa, ki ga nikoli ne peljejo na sprehod, pač pa ga spustijo ven. pes gre max 2 hiši dalje (torej rajon kakih desetih hiš) in se seveda tam podela. pes je res ogromen - torej si lahko predstavljate, da je tudi "izdelek" tak. so jim ničkolikokrat povedali, da to ni v redu, pa se niso zmenili. so pač zelo premožni in si najbrž mislijo, da lahko počenjo vse kar jim paše. potem pa je moja mati nekajkrat drek naložila na lopato in jim ga nesla pred vrata. da bi videli kak halo so naredli dotični sosedje. da to pa je višek nesramnosti. a bejž? a da ti pes non stop serje pred tvojimi vrati je pa v redu? mislm, ima ludih...


_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Pasji dreki
16.11.2005 20:58:11   
puncica
Jaz bi drekca pobrala in ji ga pred vrata postavla na predpražnik nej lastnik sam vanj stopi in to VSAKIČ!!! dokler se mu ne ubije v glavo da se drekci ne puščajo povsod.

_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Pasji dreki
16.11.2005 23:37:21   
Anonimen
No, jaz pa mirne duše priznam, da drekov za našo Avšo ne pobiram.
In dokler ni to pobiranje pasjih drekov pred nekaj leti prišlo v Sloveniji "v modo", je bilo logično, da se psa pelje kakat ven, na najbližjo zelenico (velja vsaj za lastnike psov v blokih). Pa se ni nihče pritoževal.
Sicer pa - vsak po svoje. Če sem zato "kriva" in "packa" in "za fentat", pa tudi prav. Ampak padjih kakcev pa še vedno ne pobiram in tudi dvomim, da jih bom. Ne vem pa zagotovo.

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Pasji dreki
17.11.2005 0:23:29   
Margareta
Matr,
jaz sem tudi zadnjič z vozičkom povozila en pasji drek - potem sem ga pa s palčko bezala dol z gumeuser posted image zraven se mi je pa tolk dvigovalo, da sem se kar dušila

potem mi pa moj mož reče, da mi spuca gumo, če mu dam 5.000

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Pasji dreki
17.11.2005 0:46:26   
KODA
Pri nas smo imeli moškega ,ki je vozil "scat in srat"svoja psa,dobesedno v otroški peskovnik.Potem pa še rečeuser posted image arogantni,da se v tem mrazu sigurno otroci ne igrajo v pesku!!!
No sej so mu sosedje dal mal tinte pit.En mal,so mu grbo zmanjšal,.Zdaj pa pse vozi daleč stran.Jaz sem pa morala enkrat fajn znoret,ker so mi njegovi  psi "scal" po avtomobilskih kolesih,on je pa mirno stal in gledal.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Pasji dreki
17.11.2005 7:31:32   
Anonimen
Itak da psi niso krivi, krivi so tisti, ki dreka svojih ljubčkov in ljubic ne pobirajo. To pa sovražim. A bi take, ki ne pobirate drekov za psom, ker se pač poserje na javni zelenici enako storile tudi, če bi sral po vašem lastnem vrtu, kjer bi imele mizo pa stole za počitek, pa kakšno igralo za otroke, morda peskovnik...Najbrž ne, drugje je pa vseeno, saj itak ni naše a ne? Mater, mi grejo taki na živce, in če se dreka zvečer ne vidi, se pa baterija vzame s sabo al kako?

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Pasji dreki
17.11.2005 7:43:33   
Anonimen
Tega tud jaz ne razumem, kako lahko eni tko mirne duše pustijo pasji drek na tleh! user posted image  Pri nas mamo ful lep park in veliko igral za otroke, sam kaj ko je polno drekov po zelenici. Otroci pa vsi vemo kakšni so, da vsako stvar pobirajo in v usta nosijo.
No, in ve dame, ki drekov za svojimi psi pač ne pobirate, me zanima kok bi ble ve vesele, če bi vaš otrok padel ali se usedel na kakšno mino sredi trave ali jo celo bognedaj nesel v usta?! To me pa res zanima! Pa da naute rekle, da ste vsako stotinko sekunde zraven injh pozorno gledate kaj vaš otrok dela, ker vsi vemo kakšni so otroci in kako hitro kakšno ušpičijo!
Mi je pa všeč ideja z vrečkami, kot je predlagala muki, če pa še to ne pomaga, pa tiste bolj drastične, o dreku pred vrati. Sej ženske, če vas drek ne moti na zelenici pred blokom, vas tud pred vašimi vhodnimi vrati ne bo, ne? Ker če vam ni luštno v njega stopit, tud ostalim ni...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Pasji dreki
17.11.2005 8:01:04   
čebelica maja
Tudi mi imamo dva psa, ki ju moramo dnevno peljati ven vsaj 3x in vedno, ampak vedno, poberem drek. In tudi obsojam tiste, ki ga ne pobirajo (packi). Se mi je že zgodilo, da sem stopila na zelenico, da poberem drek od mojega psa in kaj...stopim v en drug drek. To se mi zdi pa glupo. In tud, da je pes spuščen in se ne vidi kje se je podelal se mi ne zdi izgovor. Pes mora biti na vrvici! Kako lahko eni pustijo pse da kar prosto tekajo okoli po naselju med bloki. Ne rečem, da imaš psa na vidiku blizu sebe. Če je pa tema, pa vzameš s seboj baterijo, ne? To bi morali urediti tako kot imajo v tujini - če se pes podela in drekca ne pobereš plačaš kazen. Pri nas pa so par let samo govorili o tem, dejansko pa ni nikjer nobenega terenskega inšpektorja. Najhujše pa bo zdej, ko bo zapadel sneg in bo polno drekov po snegu, potem se pa to stopi.....bljak!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Pasji dreki
17.11.2005 8:15:46   
Marogica
Tudi mene to moti, da lastniki psov drekov ne pobirajo. Odgovornost za psa ne pomeni samo hranjenje in se igranje s psom, ampak tudi pobiranje drekov. Al bina je lepo vprašala, če bi na svojem vrtu tudi dreke pustile in jih ne bi pobrale-najbrž jih bi z veseljem pobirale, pa kljub temu, da trava potem bolje raste. Vsaj mi smo jih na našem vrtu za obema psoma pobirali
Če pa ni vrečk, je pa treba kakšne s seboj vzet.
Zadnjič sva se s ta malim igrala v kupu jesenskega listja, bij je vesel, da se je lahko metal vanj, pa še tako lepo šelestelo je. Pa ni hudič, da je imel naenkrat posračkane hlače, ker se je pač en pes tja olajšal. Še dobro, da so bile samo hlače in ne roke ali kaj drugega.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu čebelica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Pasji dreki
17.11.2005 8:30:49   
dory
Sama mam dva psa in mi gre na zivce da vidim kak drek ob cesti...ponavad kaksnega srecam glih pred vrtcem...mislim halo...a so ljudje k vozjo pse ven iste svinje??? jst mam s sabo zmer vrecko,ce se le da pa letim do prve gmajne,kjer se lahko pes pokaka...je pa tanajhujs to, da na racun tistih svinj,ki puscajo svoje pse,da se podelajo kjer je, slisim komentarje, ces ne znajo jih pazit...vsi pademo v isti kos..matr...

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Pasji dreki
17.11.2005 8:36:51   
baguSka
...in pol bi Kerensa še enga psa user posted image ... jst bi ji še tega vzela!!!user posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Pasji dreki
17.11.2005 8:42:06   
Anonimen
Maš prav teja. Nikakor niste vsi za v isti koš!!! Sem že tud vidla tako fino, urejeno damo, ki je ven potegnila vrečko in drekec lepo pobrala in vrgla v kanto.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Pasji dreki
17.11.2005 9:02:02   
dory
Tist k ma vsaj mal obcutka za higieno bo pobral tist drekec...matr sej je tvoj pes...enkrat se mi je obrnil k je ena stara koka setkala ovcarja,ki se je posral direkt pred vrtcem, nakar je en tamal stopu direkt v tisto in za povrh mu je se spodrsnil in se je revcek se usedu notr...mislm to so stvari,zarad katerih cist popiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Pasji dreki
17.11.2005 9:02:50   
Anonimen
No, to se pa zgodi, če človek prizna resnico - da ne pobira pasjih drekov. Tako, kot jaz.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Pasji dreki
17.11.2005 9:03:05   
Anonimen
Ja, BaguSka, se strinjam, tudi z zadnjim postom. To je res poden, da potem otrok stopi v pasji drek, ali pa sam, in potem doma v lijaku ali banji drgneš z vročo vodo tisto smrdečo zadevo dol. Meni s etudi gravža. Ampak priznam pa, da se mi zadnje čase, ko je tako hitro tema, tudi dogaja podobno kot Seven in Najcko. Namreč ful v polčepečm položaju lazim tam po travi in delam kroge tam okrog, kjer se mi je zdelo, da sem si zapomnila, ko sem videla Mišo kakat, pa ne najdem dreka. Res ful zoprna stvar. Pa zraven moram še gledati, da ne bom še sama v kakšnega stopila. Načeloma pa seveda pospravljam in se mi lastniki psov, ki razmišljajo tako kot Karensa, zdijo primitivni ljudje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?