|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   18.6.ob 7.35 na poti v Orebič
2.7.2006 23:52:55   
KODA
.....40 km pred Orebičem,smo se ponovno rodili.Ja,to je to.Klavrn in žalosten začetek našega dopusta,ki je trajal do danes.user posted image user posted image
Na ovinku,nas je zaneslo iz ceste,vrglo v odbojno ograjo na drugi strani cestišča,nato pa še avto cca 10m premetavalo ob odbojni ograji,nakar se je ustavil.Če bi se to zgodilo cca 10 m naprej,najbrž,ne bi zdajle to pisala.Kdor pozna Pelješac,ve kakšne so tam ceste.user posted image user posted image Jaz sem dremuckala,kar naenkrat začutim premetavanje,odprem oči in se znajdem skoraj v moževem naročju.Prvo pogledam otroka,ki sta se oklepala svojih stolčkov in prestrašeno začela jokati.Z njim je bilo vse v redu.Varno sta ostala v stolčkih.Kaj se je zgodilo,je bilo prvo vprašanje.Vidim zaprepadenega moža,ki se je začel držati za glavo in govoriti"kaj sem naredil".Oba skočiva ven in pogledava avto.Kar solze so me začele oblivati.user posted image user posted image user posted image Nevozen,razbit levi bok.Kaj zdaj.Prišla je policija iz Stona,obravnavala primer,češ,da je to ogrožanje prometa zaradi utrujenosti.Vsemu temu je botrovala tudi utrujenost,težak avto s Montano na strehi,oster ovinek,pa pride do tega,česar si najmanj želiš.Avto so nam nato odvlekli v Čilipi,zdraven Dubrovniškega letališča,kjer je najbližji pooblaščen servis Volkswagen(Avia servis).Nato smo šli na policijo v Ston,kjer sva morala plačati 2150 kun kazni.Ker če ne bi,bi moral moj nasledni dan v Dubrovnik k sodniku,s tem pa se stvar še poslabša.Pa še prepoved 6 mesečne vožnje lahko dobiš.Zato sva raje plačala in s tem je bila stvar z njihove strani zaključena.Nato smo končno ob 12h prišli do Orebiča.Najbolj sta se mi smilila otroka,ker sta se reveža začela bati,da ne bosta prišla na morje.Do takrat sta se že umirila.Najbolj mi je bilo hudo zaradi njih,ker sta reveža tolko pričakovala od tega,da bomo šli  se peljat z trajektom,pa to pa to ,si bomo šli pogledat,na koncu,pa nam je vse padlo v vodo.Šli smo v apartma,kaj pa nam je ostalo drugega.Ko sta otroka zagledala morje in plažo,sta pozabila na vse.Samo,da sta imela svoj meter plaže in vode,pa sta bila zadovoljna.Vsake toliko časa,sta le vprašala,kaj je z avtom..Kakšnih hujših težav pa ni bilo z njima.user posted image Nato se ja začelo čakanje,kaj bo z avtom.Ali bo popravljen v 14 dneh,ali ne.Kaj naredit?Dvakrat smo šli vmes pogledat v Dubrovnik,kako napredujejo.In v petek je bil gotov samo mehanski del,tako da smo lahko šli nazaj v Slovenijo.Hvala bogu,da imava kasko,ker je avto novejši.Z zavarovalnico bova urejala zdaj .Stroške sva morala vse sama kriti(600.000 sit-samo mehanski del),ostane še kleparija za cel levi bok.user posted image Hvala svakinji za pomoč!!!!
Hvala bogu,da imamo družinske kolege v bližini Dubrovnika,ki so nama veliko pomagali.Hvaležna jim bova za zmeraj.Pa tudi v Orebiču,sva bila deležna pomoči.Res dobri ljudje.Veliko ti pomeni,da ti tako daleč od doma v takih trenutkih,kdo pomaga.Po tudi na servisu,so se zelo potrudili,da smo se v petek popldne lahko odpeljali.Res da nismo dobili niti ene praske,ampak ostal nam je grenak priokus tega poletja.Res,da smo veliko prepešačili,smo pa peš odkrivali lepote Pelješca.

Pleh se popravi,življenj pa ne.Gre pa dalje.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 18.6.ob 7.35 na poti v Orebič
2.7.2006 23:56:46   
Anonimen
Glede na to, kje delam, zelo dobro poznam takšne in drugačne zgodbe, ki se dogajajo na naših (in tujih) cestah. Mirno lahko rečem, da tega in podobnega ne privščim nikomur (pa sem tudi sama preživela karambol s smrtjo ene osebe).
KODA, važno, da ste vi živi, zdravi in celi. Vse ostalo bo šlo mimo. Držite se.

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 18.6.ob 7.35 na poti v Orebič
3.7.2006 6:06:17   
Mojca20
user posted image user posted image Ojej, to je pa res za zjokat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 18.6.ob 7.35 na poti v Orebič
3.7.2006 7:41:13   
srki
Ojej, hudo. Meni bi se verjetno zmešalo, bi šla kar domov, namesto na morje. Važno je pa res samo to, da vam ni nič in ste zdravi.

(odgovor članu Mojca20)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: 18.6.ob 7.35 na poti v Orebič
3.7.2006 8:42:36   
dulcinea
KODA, uboga ti in tvoja družina. Jst en vem, kaj bi naredila v takem trenutku. Mene je lani pred novim letom zaneslo s ceste in sem bla čist v šoku. Pa sem bla samo 30 km od doma. Skor nisem vedla, koga bi poklicala.

_____________________________

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: 18.6.ob 7.35 na poti v Orebič
3.7.2006 9:09:57   
Blink1
Koda....samo da je z vama in otroci vse OK. To je glavno. Avto bo popravljen in dopust boste ponovili.

Vem pa, da vaju je stalo ogromno živcev in napetosti. Ampak, zdaj ste doma in se bo vse porihtalo.

_____________________________

---------------------------------------

---------------------------------------

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: 18.6.ob 7.35 na poti v Orebič
3.7.2006 9:42:09   
Anonimen
Sam, da se je dobr končalo. user posted image

(odgovor članu Blink1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: 18.6.ob 7.35 na poti v Orebič
3.7.2006 10:46:31   
muki1
Ojoj, samo ste pa imeli srečo. Hvala Bogu, da je z vami vse v redu, da sta fantička brez praske in sta kljub vsemu lahko uživala na morju.....kaj bi šele lahko bilo. Zvita pločevina in na stran vržen denar, to je še najmanj pomembno.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: 18.6.ob 7.35 na poti v Orebič
3.7.2006 12:48:39   
sezam
Sam, da je z vami vse OK, vse drugo se popravi in nadoknadi.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: 18.6.ob 7.35 na poti v Orebič
3.7.2006 13:13:44   
K_a_t_j_a
Hudouser posted image , ampak sam, da ste vi celi in zdraviuser posted image .

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
1. HIGHLANDER Pohodniški dan z gosti
HIGHLANDER je največja veriga večdnevnih pohodniških dogodkov na svetu. V nedeljo, 19. maja 2024 pa v Sloveniji organizi...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?