|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   to se ti mora zmešat
23.8.2004 8:28:20   
Teni_
Naj začenem lepo na začetku.
Moj je 31.7. ostal brez službe in zdaj mu je njegov ata zrihtal službo tam kjer dela on. Do tu je še vse OK.

Včeraj smo se zmenili, da gremo danes za 2 dni na morje. Bi šli za več, ampak ima moj v sredo zdravniškega za to novo službo. In včeraj je klical svoje, da pač pove, da nas ne bo doma, ker bi morala njegova mama nekaj pripeljat. In potem se njegov ata iz vsega lepega spomni, da mi ne moremo it na morje, ker dobi danes neke papirje v službi, ki jih mora moj podpisat. Ja, seveda. Zakaj pa se tega ni spomnil v doboto, ko smo bili tam. Po 15 minutnem pogovoru, pa jim je že šlo v nos, da gremo na morje. Kako preveč zapravljamo in tako dalje. Halo, kaj slučajno zapravljamo njihov denar? No, da pa še je vse bolj sočno, na koncu njegov ata reče, da midva za njega več ne obstajama, da obstaja še samo najihna hčerka. Kaj je nor? Če on misli, da mu bom Tejo tja vozila, se je prekleto zmotil.
Kaj sem jaz nora, ali kdo je tu nor? Še sploh kje obstajajo starši, ki svojemu otroku zavidajo, da si lahko privošči več kot oni. Naj povem, da je v njihovi celi familiji sama faušija. Če jaz ne bom znorela. In seveda, na koncu sva prikrajšani midve s Tejo. Za morje. Ker mora moj (baje) podpisat neke papirje(ki jih na koncu sploh ne bo).
Še ima kdo podobne probleme. Sem jaz nora, ali so oni nori? Nekdo je 100%.
Jezna sem 500 na uro.:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

Lp,
Mojca:rozica:
Mojca
Neposredna povezava do sporočila: 1
   to se ti mora zmešat
23.8.2004 8:32:22   
ZARA
KAAAAAAAAAAAAJ????
A zdej zarad teh blesavih papirjev ne bos sla na super kratki dopust :((:((:((???
Zelo grdo od starsev,da tko razmisljajo...

papa :metulj:(jst ti dam prov)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   to se ti mora zmešat
23.8.2004 8:51:16   
Anja
ja,ja Mojca in zdaj bosta mogla bit hvaležna in ponižna iz dna srca, ker so ata zrihtali službo...

Pa kaki dopust neki :hudicek: ... delat je treba :hudicek: ...pa šparat :hudicek:...pa na stran devat :hudicek: ...nič si privoščit...:hudicek:

Če si letos že od daleč vidla morje je dovolj...:hudicek: Saj ni važno če greste na morje skor za đabe... doma bodite...kaj se to pravi, da bi uživali...ti lepo igraj trpečo in pohlevno ženo, tvoj pa naj 3 krat dnevno reče fotru, s kislim nasmehom na obrazu: hvala za službo...


Oprosti za sarkazem...samo tako me razpiz... pod plafon!!!!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   to se ti mora zmešat
23.8.2004 9:58:56   
Teni_
Ja, kot da bi jih poznala. Oni vedno full šparajo. Moj dokler ni začel hodit z mano še nikoli ni jedel v gostilni(no, z družino), ker so vedno šparali. Razen, ko je bil na terenu in je šel s sodelavci.
Letos smo bili 1X na morju za 6 dni in enkrat v Čatežu za 2 dni. Mi je zadnjič njegova mama rekla, da zdaj pa smo si že res dovolj privoščili. Halo???? Jaz nimam nikoli dovolj, pa če bi bila celo poletje na morju.:)-

To, da mu bo ata naprej službo metal celo življenje pa sem mu že tako ali tako povedala.
Me prav zanima,če bo danes dobil kake papire za podpisat. ja, ja, če verjameš v božička in njegovo bando:grrr:.

Imajo edino srečo, da se mi ne da kregat, pa da imam vsaj m alo spoštovanja do starejših, ker drugače bi jih že nekam poslala.

LP,
Mojca:rozica:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   to se ti mora zmešat
23.8.2004 15:40:17   
Teni_
Saj je vse vredu in prav. Gre se zato, da teh paprijev, ki bi jih naj podpisal, sploh ni. Gre se samo zato, da jim gre v nos, ker bi si mi radi privoščili še eno morje, ki pa si ga oni(roko na srce) ne morejo. V celi njihovi družini je sama faušarija. Ko si gre en kupit novi avto, si ga mora takoj tudi drugi, da slučajno prvi ne bi imel boljšega avta. Je potem to za koga normalna družina????????:zmeden: Al sem pa res jaz nora?
Moj bi pa v vsakem primeru slubo dobil, ker bi ga s 1. prejšnja firma vzela nazaj.

Lp,
Mojca:rozica:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   to se ti mora zmešat
24.8.2004 9:38:57   
MINEJA
Ko da bi poslušala družino mojega moža ... Ko sva si z možem kupila nov avto, nama je takoj zabrusilla, če ga res potrebujeva;ko sva šla za prvomajske na morje enako (če res morava toliko zapravljati). Pa sva imela praktično vse. No in stvar je pripeljala tako daleč, da se bomo odselili (pa čeprav imamo svoje gospodinjstvo in svoj vhod) ker si zidamo svojo hišo. Tam je bilo nemogoče živeti.
Zato pa je najbolje, da se distanciraš ...

:sloncek::metulj::miska::angel:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   to se ti mora zmešat
24.8.2004 9:55:29   
Teni_
Ja, res je. Samo ne vem zakaj toliko komplicirajo glede denarja, glede na to, da drugače od njih nimamo skoraj nič. Ne živimo pri njih, tako da nam tudi kuhajo ne, ali kaj podobnega. No, bo že.
Lp,
Mojca:rozica:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   to se ti mora zmešat
24.8.2004 11:28:30   
Erdbeere
Mojca sej je pri večini tako, ko sem tole tvoje brala je bilo ravno tako kot da bi jest pisala o svoji tašči in tastu.....sej bo mal mormo potrpet pa gre......pa mi tud ne zivimo pri njih hvala bogu

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   to se ti mora zmešat
26.8.2004 23:57:15   
BarbaraB
Na žalost tvoje občutke še predobro poznam. Moja taščica je pred časom svojemu sinu sveto obljubila in obljubo nekaj stokrat ponovila, da mu za ureditev stanovanjskega problema da kar precejšno vsoto denarja. Nakar sva se midva po dooolgem pogovoru in tuhtanju odločila, da ne kupiva stanovanja, ampak skupaj z mojimi starši hišo, v kateri imamo povsem ločena gospodinjstva in vse (z mojimi se super razumemo). Nakar ona 14 dne pred rokom za plačilo zadnjega obroka izjavi, da denarja ne da:hudicek:, ker in samo ker sva se odločila, da greva v hišo z mojimi starši:hudicek: in ne v stanovanje (če bi šla v hišo z njo bi bilo seveda vse OK). Tako midva v septembru ostaneva brez strehe nad glavo in s popolnoma praznim stanovanjem v hiši (je mojima vseeno uspelo spraviti tisti denar skupaj): imamo pralni stroj in posteljico za malega.

Milo rečeno sem znorela. Tisti moment, ko sem to zvedela, sem jo poklicala in ji v 15 minutak povedala vse kar sem ji imela povedat. Vključno s tem kaj si mislim o njenem ravnanju in njenih prelomljenih obljubah. Tudi ona je izjavila, da naju noče več videti, Jaz pa pravim samo: Hvala Bogu. Samo za mojega mi je žal. A to je že druga zgodba.

Sedaj se počasi tudi nam kaže sonček in MORDA nam celo uspe zasilno opremiti stanovanje. Ampak, še danes vem, da ne bom odgovarjala za svoja dejanja, če mi ženska pride pred oči. Na žalost.

LP

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   to se ti mora zmešat
1.9.2004 1:31:59   
Annny
Človek se mora zanesti samo nase, na svoje zmožnosti...čim manj očkov, ki 'rihtajo' službe, čim manj mamic, ki obljubljajo denar za stanovanje...vedno bodo hoteli nekaj za to---morda že samo pravico, da bodo lahko do konca življenja govorili: 'če ne bi bilo takrat mene/ mojega denarja, kdove, kaj bi bilo z vami...zato lepo molči, bodi hvaležen, lepo šparaj, ne privošči si ničesar- ker jaz vse vidim..'.
Ja, starši si včasih z enim samim 'dobrodelnim' dejanjem ukradejo pravico celo življenje krojiti usodo svojih otrok in njihovih družin...Jaz ne bi tvegala.
VEM, da je življenje mnogo bolj 'udobno', če nam drugi kaj zastonj uredijo, dajo denar....ampak ni fer valiti krivdo na nekoga, ki je obljubil denar (vendar se je kasneje premislil)...Za svoj denar in svoje življenje mora človek poskrbeti sam.
Tako ostane tudi najbolj svoboden! Nihče mu ne more nikoli ničesar očitati! BarbaraB, veš, morda je bolje, da se je stvar obrnila tako, kot se je...ni ti treba biti hvaležna osebi, ki ti ni pri srcu...Saj počasi bo šlo- sicer s težavo, bo pa to veliko več vredno, ker bo vse, kar boste uredili, resnično samo vaše(-: Ne zameri mi teh besed, mogoče se boš nekoč strinjala z mano.
Želim ti vse najlepše, prav tako pa tebi, MojcaH(-:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?