|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   trgovine v udinah
15.2.2004 11:56:51   
angel
Pozdravljeni, zanima me če kdo ve, če je v Udinah kakšna trgovina z oblačili za dojenčke in še to kdaj začnejo prodajati poletno kolekcijo.hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   trgovine v udinah
18.2.2004 14:32:41   
renata_3
Druga pot je preko Trbiža - priporočam!!
Pelješ se skozi Trbiž, mimo smučišča in nato slediš modrim oznakam za Udine. Voziš se po lepi pokrajini, cesta je široka, neprometna in vseskozi se voziš poleg avtoceste. Izgubit se enostavno ne moreš, pa še plačilu avtoceste se izogneš. Približno 80-85 km po Trbižu, najdeš na desni strani najprej center Alpe Adria (obvezen prigrizek pica, vendar ni več poceni kot je bilo pred uvedbo Eura). Pelješ se še cca. 5-10 km in napadejo te razni trgovski centri.
lp, Renata

(odgovor članu angel)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   trgovine v udinah
22.2.2004 8:45:00   
angel
najlepša hvala obema.

(odgovor članu angel)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
FOTO: Slabi trenutki vsake nosečnice
photo
Nosečnost je čudovito obdobje, vendar je hkrati lahko tudi naporna. Poglejte si serijo fotografij, ki prikazuje tudi te,...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?