|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tudi jaz pogresam ...
23.7.2005 21:10:23   
dory
...stare case...mineva dve leti,kar sem bila zelo zelo srecna...moja sreca je bila iz dneva v dan vecja...z dragim sva zivela skupaj,na svoje, vse je bilo kot v pravljici...prepricana sem bila,da bi to znalo biti to...vse dokler nisem nepricakovano zanosila...takrat se je moja sreca sprevrgla v najvecjo grozo...bilo je res hudo in tezko in sele danes se prakticno dobro postavljam na noge...ostalo je veliko posledic,med drugim tudi ta,da v trenutku sibkosti zacnem se begat po preteklosti...in vedno se sprasujem zakaj? sovrazim stavek,da je vsaka stvar za nekaj dobra,ker je bilo tukaj prevec negativnih,med njimi tudi take,ki se ne bodo nikoli spravile na prave tire...s cim torej tkemo usodo? zakaj moramo biti nekateri res tako slepi,da ne vidimo in ne razlocimo kaj je prava ljubezen,kaj je sreca in brezpogojno zaupanje...zakaj?

spet me daje nostalgija :grrr::grrr:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   tudi jaz pogresam ...
23.7.2005 21:22:07   
Annny
Ojla,

ko si že omenila usodo..usoda je hotela, da si zanosila in spregledala svojega 'dragega' v pravi luči...in prav je tako- si vsaj izgubila manj časa, ker spregledala bi ga v vsakem primeru...nekoč...mogoče šele po 20 letih skupnega življenja...potem bi ti bilo šele težko, verjemi.
Vse, kar se zgodi, se zgodi z namenom. Če je bilo slabo, je vnaprej lahko samo bolje in bolje in bolje..
Samo namig za razmišljanje v bodoče;)

Papa:rozica:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   tudi jaz pogresam ...
23.7.2005 21:25:03   
Annny
Šele zdaj sem ponovno prebrala..napisala si, da pogrešaš stare čase in da te daje nostalgija..kaj to pomeni- da si ne želiš, da bi ga spregledala? Da bi še vedno srečno živela, čeprav bi ti bila njegova prava narava skrita? Da te ne bi razočaral? Da bi bila srečna v nevednosti?
Ojej, zdaj sem pa zakomplicirala..saj me razumeš, vem:)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   tudi jaz pogresam ...
23.7.2005 21:34:02   
niki5
Jaz sem pa vesela vseh spoznanj, ki sem jih doživela in so mi spremenile življenje oz me potisnile na pravi tir. Čeprav so bili težki trenutki in včasih se mi je zdelo da ne bo nikoli konec. Ko pa posije sonce pa so slabe stvari kmalu pozabljene, ostanejo ti izkušnje ki ti pomagajo naprej v življenju in tako tudi v tvoje življenje stopijo pravi ljudje, ljudje ki so te vredni in si jih zaslužiš. Mogoče brez slabih izkušenj niti ne bi znali prepoznati ali pa ceniti vsega tega.
Predvsem sem pa prepričana, da ima vsaka stvar svoj čas, samo treba je počakati. Ponavadi pride ko smo neobremenjeni in ničesar ne pričakujemo.


(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   tudi jaz pogresam ...
23.7.2005 21:38:33   
bunkica
napisala ti bom čist kratko in jedrnato......sem bla v isti situaciji,kot ti.........po 12 letih sem končno odprla oči,in se podala na novo življensko pot.....po letu in pol sem spoznala sedaj mojega moža in ti lahko samo povem to: hvala bogu,da je blo tak kak je pač blo....je že bil razlog zato,da je blo tak,ker sem sedaj duplo al pa triplo bolj srečna z mojim možem in šele sedaj pri 31. sem spoznala pravo ljubezen,kaj pomeni ljubiti in biti ljubljen.........

jejžeš...pa sem vseeno bla mal dolga....

tak,da nič ne nostalgiraj......glej v jutri,zase in za tvojga sončka,ki se uči življenja....boš vidla,da te čaka še vse preveč lepega,le gledati moraš in se ozreti naprej in ne nazaj....

vso srečo.........:rozica:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   tudi jaz pogresam ...
23.7.2005 22:14:39   
anajmad
Ne misli za nazaj,ampak za naprej.Vem,spremeniti ne moreš ničesar in zgodilo se ti je nekaj tako hudega,kar boš težko pozabila.Zavedaj se,da imaš sinčka,kar veliko pomeni in tudi sreča te bo sigurno še vsaj enkrat oplazila z repom.Boš vidla.Jst pravim tako: "Za vsakim dežjem posije sonce":rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
en lp:morje:D.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   tudi jaz pogresam ...
23.7.2005 22:26:16   
Anonimen
Nostalgija...Kaj pa je tisto, kar naj bi se vrnilo?...Časi mladostne brezskrbnosti?...Stara ljubezen?...Kaj tretjega?...Nepričakovana zanositev prinese marsikaj, vendar je to lahko dobro in slabo...Istočasno...Pomeni "nepričakovana" tudi "nezaželjena"?...Upam, da ne...Pogrešaš čase, ko nisi imela odgovornosti in obveznosti?...Obžaluješ določene odločitve, ki si jih v preteklosti sprejela?...Želiš popraviti storjene napake, pa veš, da je prepozno?...
Življenje teče dalje, v vsakem primeru...Je, kar je...Časa ne moreš zavrteti nazaj...Lahko se samo sprijazniš s preteklostjo, pa kakršnokoli že...Lahko uživaš v sedanjosti...In lahko načrtuješ prihodnost...Slednjo tako, da boš zadovoljna ti...


(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   tudi jaz pogresam ...
23.7.2005 22:53:24   
Anonimen
Vem, kaj pogrešaš. Pogrešaš ljubezen. Pogrešaš ramo, na katero bi lahko položila glavo. Pogrešaš glas, ki bi ti rekel, saj bo še vse dobro. Nisi sama, jaz sem tu.
Ampak bo. Dve leti je čas, ko se po kakršni koli izgubi kolikortoliko postavimo na noge. Najprej je čas, ko smo neprestano nesrečni in pridejo trenutki, ko ne občutimo ničesar in smo včasih celo srečni. Potem je teh drugih trenutkov počasi skozi več in prvih skozi manj. Ampak pridejo pa še. V valovih. Le da vedno manjkrat, vedno poredkeje. Tako bo tudi pri tebi, Teja. Tako smo narejeni ljudje. Pač čutimo in to ni nič slabega.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   tudi jaz pogresam ...
24.7.2005 9:41:39   
baguSka
Teja jaz bi se kar strinjala s Splišni, ker je že vse tako lepo povedala, kot bi ti tud sama.. In res ne vem če te daje nostalgije, le pogrešaš, potrebuješ in želiš si nekoga ki bi bil z vama.. Pa ne takega ki si ga imela, ker se sama dobro zavedaš da to ni moški, ampak tekega kot je bil on preden se je pokazu v pravi luči.. In verjemi da bo tud zate še posijal sonček, ko boš vse to in še več še doživela z drugim in potem boš spet srečna, presrečna..:rozica::rozica:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   tudi jaz pogresam ...
24.7.2005 20:15:20   
kalimero
Splišni je res lepo povedala. In ja, tako gre to življenje.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   tudi jaz pogresam ...
24.7.2005 21:03:54   
Anonimen
Splišni, lepše ne bi bilo mogoče povedati.
Teja, vsaka ti čast, v življenjeu ti ni bilo z rožicami postlano, ampak te občudujem, ker si tako pogumna in močna, da kljub težavam vztrajno rineš naprej. Vse spoštovanje :rozica::rozica::rozica::rozica:!!!!

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   tudi jaz pogresam ...
24.7.2005 22:32:05   
Tinna
Popolnoma te razumem kako se počutiš. Občutiš praznino in čeprav veš, da ima največje bogastvo sveta ti nekaj manjka. Pogrešaš in ne veš ali smeš. Želiš si in ne veš ali lahko. Vse kar doživljaš je popolnoma normalno in Teja vedi, da se tudi zate nekje skriva tista srečna zvezda, ki bo nekega dne zasijala v vsej svoji luči. Želim ti, da bi jo čimprej ugledala in da bi ti vrnila upanje na boljši jutri. Imaš pa Maja, ki je utrinek, ki nikoli ne bo zašel in to naj ti daje moč.

Vse lepo ti želim!:rozica:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   tudi jaz pogresam ...
25.7.2005 8:23:25   
Anonimen

Drugace pa ni tko pomembno, da spregledas drugega.. kot to, da spregledas SEBE!!!!

SVET PREPROST, PA TO :kuza: *** Tjazy

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   tudi jaz pogresam ...
25.7.2005 9:46:30   
Annny
Ja...če spregledaš drugega, ni nujno, da tudi sebe..to je veliko daljši in bolj zapleten proces..zato tudi nekateri ljudje večkrat nasedejo podobnim ljudem..;)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   tudi jaz pogresam ...
25.7.2005 10:43:04   
Pupica
Teja jaz ti pa lahko le to predlagam, da se sprijazni s preteklostjo. Kot sem opazila, si v tem postu že na dobri poti. Omenila si da si se imela tudi lepo z Majevim očetom. to je dober znak. Saj v konči fazi nisi bila pod prisilo z njim. Lahko si misliš, da je bolje, da si prej spoznala da nista za kupaj, kot da bi še kdo trpel...:zmeden:
Verjemi mi, pa da je mogoče tudi za nekoga ki ga spoznaš precej odbijajoče, vsa ta zagrenjenost in slaba volja do predstavnikov nasprotnega spola.
Optimizem, ter pripravljenost na zaupanje nekomu ki ga spoznaš je veliko. Nikjer ni rečeno da se ne boš še enkrat opekla, ampak če boš vsakogar odgnala proč, potem že v štartu nimaš šans za začetek in seveda vsaj možnost za uživanje sreče z nekom.
Ma ja kar nekaj filozofiranja...brez veze...jaz ti želim, da ti in Majček čimprej najdeta novo osebico, s katero se boste razumeli in imeli radi
LP:love::love::love:od Tie za Maja
za tebe pa :objem: in :rozica:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?