|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ultrazvok
7.9.2004 14:35:01   
dana
Sem v 16. tednu in sem imela včeraj drugi pregled pri katerem je gin. samo poslušala bitje otrokovega srca, jaz pa sem mislila da bom imela ultrazvok. Pa me zanima kdaj ste imele preglede in ultrazvok. Po revijah piše naj bi imela nosečnice okrog 20 pregledov, samo jaz ne vem kdaj se jih bo tolk nabralo če imam pregled vsakih 6-7 tednov.

lp dana
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ultrazvok
7.9.2004 15:48:28   
Miško
Hi

naša ljuba zavarovalnica krije stroške samo dveh ultrazvokov, enega na začetku za potrditev nosečnosti in enega v 20t (morfologija), vsi ostali so odvisni od dobre volje tvoje G. In tudi pregledov se ne nabere toliko - jaz sem imel enega na mesec, ko je bila na dopustu, pa tudi na 6 tednov. Meni G. sicer naredi ultrazvok približno na vsake drugem pregledu, tako sem imela enega-vagnalnega na prvem pregledu, nato v 11t, potem sem šla na nuhalno v 12t, morfološkega v 20t in še enega v 30t, ko sva pokukali, ali bo fantek ali punčka, pa bolj na mojo željo, kot na njeno. V 34t mi ga ni naredila, je rekla, da mi ga naredi naslednjič (v 37t), da preveri, če se je otročič že obrnil na glavo. Sicer je res, da bi vse rade videle otročiče čim večkrat in da bi nam vsakič dali garancijo, da je vse O.K., ampak jaz čisto zaupam strokovni presoji moje G. ter trdno verjamem, da bo vse O.K.

Lep pozdrav

Miško&:duda: (34t 6/7)

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ultrazvok
7.9.2004 17:57:34   
Jančika_
Ne, 20 pregledov pa po moje nima nobena, razen če je kaj fejst narobe. Jaz sem jih imela 9, pa še to je bil eden, ker je hotel dodatno preveriti rast. Sicer bi jih bilo 8. Meni se je zdelo OK, saj kaj pa naj vsaka dva dni šarijo po nas.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ultrazvok
8.9.2004 8:43:00   
žiža
Uf 20 pregledov..... ta bi bila pa kr huda. 20xlaboratorij...... Ne,ne, če je vse O.K. se mi zdi da toliko pregledov absolutno ni potrebno. Kar se tiče pa UZ-ja sem pa tudi mnenja, da bi moral biti na vsakem pregledu.Zavarovalnica res krije 2 ali 3, potem je pa odvisno kako iznajdljivega ginekologa imaš in kakšen razlog navede za UZ. Jaz imam kar srečo in sem imela do sedaj 4, preglede imam pa na 4 tedne. Edino proti koncu naroča menda na 2 tedna. Bomo videli kaj bo čez 14dni, ko imam pregled.
Lep pozdravček Žiža

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?