Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
in ker do sedaj še ni uspelo, sem imela danes prvi pregled v Leonišču. 2 dni nazaj sem imela zadnji dan menstruacije in zaradi tega mi niso naredili ultrazvoka. Ker sem popolnoma frišna pri teh preiskavah (tudi na splošno nimam nekih problemov z zdravjem in so mi zdravstvene ustanove tuje), niti ne vem zakaj mi ga ni naredil. Je to odvisno od dneva ciklusa? Sedaj so me naročili za ultrazvok čez 3 tedne, kar pomeni da bom tik pred menstruacijo. Po moji logiki bi verjetno to morali narediti med ovulacijo ali kako? Ne razumem zakaj bi ga delali cca 2 dni pred naslednjo menstruacijo. Je možno da se je doktor zmotil v datumu? Vem da delam paniko po nepotrebnem in ne me narobe razumet, ampak bila bi hvaležna če se katera na to spozna, če bi mi lahko odgovorila.