Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Se zgodi tudi da prespi celo noč, brez zbujanja ali da potegne zjutraj do 7-8h.
) in sem probala ga dati v posteljico, se usesti zraven, položiti roko nanj, da je vedel, da sem ob njemu in ugasniti luč. Za čuda deluje, nič ne komplicira, le roka na njemu mu ne paše ampak me raje prime za roko in drži dokler ne zaspi.
) ima take sorte službo, ki od njega zahteva odsotnosti tudi v večernem času v top turističnih sezonah. Zdajle ko je jesen ga imam dva meseca doma in včasih poštima vse še namesto mene, je pa usoda hotela, da je bil mlajši sine novorojenček ravno takrat ko se je orenk delo začelo in sem do njegovega tretjega meseca več ali manj imela oba sama načez. Tako.
), ji dam lupčka in rečem lahko noč. To je to. Pri letu in pol zaenkrat nimamo problemov. Trkam.