Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
mi že kar živčki malo delajo kaj bo v petek, saj mi :hudicek: zamuja že od 3.3. in ne vem kaj se dogaja z mojimi ovulaciji kljub jemanju klomifema 3 cikluse. namreč po dveh ciklusih sem dobila redno :hudicek: sedaj ko bi jo pa mogla je pa ni., pa test sem tut nardila pa je bil žal negativen.
komaj čakam da bom zagledala :roza::modri: pa da se rešim enkrat ambulante. res občudujem vsa dekleta, ki se trudite že več let in prestajate najrazličnejše operacije. upam, da jih meni ne bo treba imam namreč probleme samo z ovulacijami.
lep večer vam želim pa da bi ble vse čimprej :nosecka::nosecka:
ojla Saša! V petek sem tud jaz v Mb,ker imam zadnji IUI.Morda se bova videli.Držim pesti, da se ti zadeve uredijo.Je pa res čudno okrog naših hormonov da se takole poigravajo z nami ane?:zmeden2:Meni ta mesec kaže vse lepo,če bo pa v tretje šlo pa ne vem, ker sta mi dva IUI postopka že spodletela.Želim si da mi tokrat porata, ker bi se izognila drugi mesec IVF-ju.No bomo videli, če bo bo,če pa ne pa drugi mesec na IVF. Držim pestke za vse nas ki se trudimo in ko smo tko pogumne.:miska::sloncek::miska::sloncek::miska::sloncek::miska::sloncek::miska: Čao Alja:metulj::metulj:
Hvala Saša jest tud teb:miska::sloncek::miska::sloncek::miska::sloncek::miska::sloncek:.Petek 13.pravjo da je nesrečen dan,jaz pa pravim, da bo srečen bomo vse tri neki lepga zvedele,nardile. Alja:metulj::metulj:
Sasa24 :rozica:, upam, da ti bo znala razlozit, kaj se dogaja. Tudi jaz sem v prvi rundi, ko sem za 3 mesece dobila Klomifen, v prvih dveh dobila M, v zadnjem pa ne? :zmeden::zmeden::zmeden: Ampak, nic obupat, mogoce pa si :nosecka:? Undercover... Drzim :miska::miska::miska::miska::miska::miska: zate. In seveda za Aljco in Mojco tudi!!!:rozica: