|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   v vrtcu noče lulat in kakat
4.10.2011 8:31:38   
biga
Moj 4-letni sin še nikoli doslej ni v vrtcu kakal, ampak sem si rekla, morda pač ne more, ker dolgo sedi na kahlici doma, tam pa mora na hitro in raje ne gre. Glede na to, da kaka vsak večer doma, se ne sekiram. Me pa skrbi, ker opažam, da prideva iz vrtca domov in ima zelo napet trebušček in ogromno lula. Tako da se sprašujem, če sploh gre kdaj v vrtcu na stranišče. Vem, da gredo skupinsko v vrsto, ampak potem vzgojiteljice ne preverjajo, če dejansko "teče" in dejansko opravijo. Sem omenila vzgojiteljici in se je s sinom pogovorila (seveda sem se tudi jaz že večkrat), kako je pomembno lulat. In je šel tisti dan. Zdaj pa spet enako, kot prej. Ko ga vprašam, zakaj ni šel lulat ali kakat, mi reče, da se mu bodo smejali. Očitno mu je že pred letom kdo rekel kaj v tem smislu in zdaj ima komplekse. Kaj mi svetujete oz. ima kdo podobne težave?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: v vrtcu noče lulat in kakat
4.10.2011 8:34:25   
petea
pogovori se z vzgojiteljico

če ga je sram pri skupinskem obisku stranišča, naj organizirajo tako, da gre sam na stranišče, vzgojiteljica pa počaka nekje blizu

dobre vzgojiteljice vedno najdejo rešitve

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: v vrtcu noče lulat in kakat
4.10.2011 8:39:22   
pajkolina
Tudi moj nečak je imel uro za kaknje vedno dom. Še danes, ko je že šolar je tako. Podobno kot odrasli, ki (nekateri) ne opravljamo velike potrebe npr. v službi...
Glede lulanja in vrste- ja, madona od kod pa se je vzela ta vzgojiteljica??? Jaz bi se z njo pogovorila in ji tudi povedala za težave, ki jih ima sin.
Te vrste so značilne še za čase, ko so bile skupine nafilane s 30 otroki...tega je že več kot 10 let!!!

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: v vrtcu noče lulat in kakat
4.10.2011 13:11:13   
biga
pajkolina, pri nas je taka praksa, da se otroci postavijo v vrsto, preden gredo npr. ven ali spat, in gredo vsi lulat, da se ne zgodi kaj nepredvidenega. To se mi zdi čisto normalno. Ker če bi vsi otroci rekli, da se jim mudi lulat, ne bi bil problem. Ampak so tudi taki, kot je moj, ki ne bi rekli, ampak raje tiščijo, zato jih je treba spodbuditi, da gredo.

(odgovor članu pajkolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: v vrtcu noče lulat in kakat
5.10.2011 10:33:56   
pajkolina
Ja saj, eni grejo že kr sami prej,nekaj posameznikov pa pač spomniš...in to potem ni več vrstauser posted image

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: v vrtcu noče lulat in kakat
26.10.2011 10:09:47   
Mipka
Mah ko bo ga enkrat res primlo bo šel tudi tam, je pa res da mojadva vedno naredita to kar doma zjutraj, razen če ni kakih težav s prebavo, potem gresta tudi v vrtcu brez problemov.

(odgovor članu pajkolina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Otroka ne vrtite za roke!
Starši uživamo ob pogledu na široko nasmejanega otroka, ko ga vrtimo tako, da ga držimo za roke. Ne počnite tega več! Pr...
BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?