|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vaše izkušnje...
17.2.2005 13:40:06   
Pilar
imam dva meseca starega dojenčka in njegova koža je že en mesec taka: hrapova po oprazu, pod brado, mogoče malo rdečine, po glavi pa kot da bi bila koža fuuul suha, po čelu in malo nad njimpa kar veliko drobnih mozoljčkov,...pediater je rekel naj se izogibam mleka in mlečnih izdelkov....hecno se mi di, ker se mu je vse to pojavilo mesec dni po rojstvu...prej sem normalno pila mleko...:zmeden:

hvala za vse nasvete, :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   vaše izkušnje...
17.2.2005 13:44:00   
Luni
Koža se mu čist, pravijo, pa hormoni delajo svoje ;)

:muca:

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   vaše izkušnje...
17.2.2005 15:31:50   
Anonimen
Anita tako je bilo isto pri nas. ko je bila stara kak mesec, se je to pojavilo. Pa so mi vsi rekli, da se koža čisti, pa se nisem kaj dosti sekirala, ker naj bi izginilo v kakem mesecu. No, pa ni, po ene treh ali štirih mesecih sem si sama sistematično začela izločat jedi iz jedilnika. In ko sem izločila mleko in mlečne izdelke je blo vse ok. Seveda sem šla takoj po napotnico in k alergologu, vsi testi so bili hvalabogu negativni.

Potem sem šla še dalje in z izločanjem hrane iz jedilnika ugotovila, da probleme povzroča le sir. Takrat je bila stara že kakšne pol leta.

Potem pa starejša kot je bila, je vedno bolje prenašala vso hrano (sir sem ji dala vsake toliko le za poskusit). Zdaj ga normalno je in vse ostale mlečne stvari, nikoli ni težav.

Pravijo da so to prehodne alergije, ki do 1. leta izzvenijo.

Priporočam ti, da tako kot jaz z izločanjem ugotoviš, če je problem v hrani.

Možno pa je tudi, da gre le za čiščenje kože in se bo samo v kakem mesecu popravilo.

(odgovor članu Pilar)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   vaše izkušnje...
18.2.2005 8:04:25   
Luni
Ja, alja, sem se tudi jaz spomnila: naš je imel tako tanko kožo, da so mu testi kazali, kot da je alergičen na vse snovi (tudi tisto, kar je bilo nevtralno). In je dr. Voduškova ugotovila, da mu kozmetika Penaten ne odgovarja. Takrat sva zamenjala, dva meseca sem ga negovala samo z Linollafettom in ni bilo več težav. Težave so se začele pa pri mesecu, stopnjevale do 4. meseca, ko je imel po vratu rdeče sveže fleke, kateri so ga najprej pekli, nato srbeli, pa spet pekli....

Ampak pikice, o.k., če ne zginejo v enem mesecu, nato se pa velja odpraviti k pediatru.

:muca:

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Prihod iz porodnišnice: z obiski raje poča...
Ko se rodi nov član družine je povsem razumljivo, da se ga vsi bližnji veselijo in ga/jo želijo čim prej videti. Hitenje...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?