|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   varčevanje za otroka
5.4.2006 22:00:05   
livia
Zanima me ali kdo izmed vas varčuje za otroka.
Jaz si namreč želim dajati par jurjev na mesec na stran za otroka, da bo okoli 18 leta imel ali za avto, ali za študij, ali kar tako. Hkrati pa ne bi rada, da lahko otrok po dopolnjenem 18. letu, sam razpolaga s tem denarjem, ker se je sodelavki zgodilo, da je ta denar porabil za drogo. Jaz bi rada, da sva imetnika denarja midva s fantom, ter da denar izročiva otroku takrat, ko smatrava, da je dovolj zrel.
Skratka kje in na kakšen način varčevati, da se bo nabralo največ?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: varčevanje za otroka
5.4.2006 22:02:44   
Anonimen
Zelo dobre programe imajo pri zavarovalnici Merkur. Tudi midva z možem varčujeva za najina otroka in je polica sedaj napisana na naju, ko pa bova videla, da sta otroka dovolj pametna, pa jima bova dala ta denar. Se bo kar lep kupček nabral za vsakega.

LP

(odgovor članu livia)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: varčevanje za otroka
5.4.2006 22:04:44   
lelaval
Jaz pa ne varčujem. Če bodo potrebovali takrat denar, bom raje vzela kredit, pa obresti ne bodo tako velike, ker tudi z varčevanjem ne privarčuješ dosti. Jaz tako razmišljam.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: varčevanje za otroka
5.4.2006 22:11:59   
rija
Varčujem. 30 jurjev na mesec.
Zakaj pa bi mu jih dala naenkrat? Jaz mislim, da jih bo porabil postopoma, za študij ali kaj podobnega. Glede na to kako kaže, bomo verjetno tako kot v Ameriki in bo študij luksuz. Po moje je pametno dovolj zgodaj poskrbeti za finančno zaledje v tej smeri.
Hiško smo mu pa itak že kupili.user posted image
Mater, bo ta naš pamž razvajen....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: varčevanje za otroka
5.4.2006 22:16:42   
ona
Jaz sem malemu odprla TR,ki je pa na moje ime in polagam preko trajnika 15.000 mesečno.Ni pa prav dobra varianta,ker ni dosti obresti,samo nekaj pa se mu bo že nabralo.denar bo pa dobil,ko ga bo res rabil in razmišljam,da otroku niti ko bo večji ne povem,da mu dajem na stran!Tako vsaj ne bo zapravil za neumnosti!

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: varčevanje za otroka
5.4.2006 22:17:30   
Anonimen
pri SKB banki


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: varčevanje za otroka
5.4.2006 22:46:23   
Bubamaraa
Jaz varčujem za Danajo prek zavarovalnice Triglav Štipendijski sklad....Do njenega 18 let vsak mesec 25 eur, pol bo pa 4 leta dobivala štipendijo, ki cca.nanese 35.000sit....v primeru, da otrok zaide v slabo družbo, lahko pa starši razpolagajo s tem denarjem....

_____________________________

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: varčevanje za otroka
5.4.2006 23:27:06   
sašaš
V mesecu maju pride k nam preko firme Safe invest možnost varčevanja za otroka, ki naj bi bila trenutno najboljša v Sl. - imenuje se safe child. Tudi za odrasle imajo trenutno najboljšo obliko pokojninskega varčevanja in zavarovanja v enem.

_____________________________

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: varčevanje za otroka
6.4.2006 0:17:05   
Anonimen
Jaz ne razmišljam na način, kako nabrati največ, ampak samo tako, da za svoja sinova pač varčujem in da nekaj bo, ko bosta polnoletna. Kaj bosta pa naredila s tem denarjem, je pa njuna stvar. Jaz lahko samo upam, da kaj pametnega.
Jan ima varčevalno knjižico, na katero vsak mesec polagam 5.000 SIT. Robi ima pa rentno varčevanje z enakim mesečnim zneskom.
In to je vse. Vsak bi moral imeti cca. milijon ob polnoletnosti. Za začetek je že...

(odgovor članu livia)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: varčevanje za otroka
6.4.2006 0:38:08   
pika**
Poleg hranilnih knjižic imata oba tudi rentno varčevanje vsakemu pa misliva kupit še parcelo  ali pa manjše stanovanje ( ni še odločeno ) .

_____________________________

am, bam, pet podgan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: varčevanje za otroka
6.4.2006 7:24:37   
BUBU
Ko se je rodil najin Luka, je mož sklenil življensko zavarovanje pri Merkurju. Je na njegovo ime, če pa se njemu kaj zgodi, je upravičenec Luka. Sklenil ga je do 18. leta, potem se bo pa videlo kako bo, zakaj bo Luka ta denar porabil. Hkrati sem  pa za otroški dodatek odprla trajnik in se prenakaže na njegov račun. V dveh letih pa je itak od raznih naših sorodnikov in prijateljev nabral ok. 150.000. Ima več kot jaz na banki!!user posted image user posted image

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: varčevanje za otroka
6.4.2006 8:27:25   
Anonimen
Kje/kako pa varčuješ?

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: varčevanje za otroka
6.4.2006 13:53:51   
soncek&luna
jaz za mojega user posted image  varcujem pri zavarovalnici Tilia - investicijski skladi 33 EUR mesecno za 15 let... polica je napisana name, ker sem jo sklenila se pred njegovim rojstvom...
varcujem pa tudi zase pri slovenici... upravicenec bo, ko spremenim, ker sem oboje sklenila pred njegovim rojstvom, v obeh primerih moj tamal - valda.

_____________________________

Mami, pika moja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: varčevanje za otroka
6.4.2006 21:55:05   
Anonimen
Slovenica-vzajemni skladi. Polica je napisana name, upravičenka pa bo moja user posted image . Upajmo, da bo vseh 25 let donosnost ugodna, da se bo nabralo kaj več...

(odgovor članu soncek&luna)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: varčevanje za otroka
7.4.2006 7:48:52   
Yasminka
Ja! Vplačujeva naložbeno zavarovanje junior (ki je hkrati tudi nezgodno zavarovanje) pri Triglavu - cca 40EUR na mesec. Do 18.leta se bo vsaj nekaj nabralo, potem bo pa sama odločala, kaj s tem denarjem.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: varčevanje za otroka
7.4.2006 19:32:16   
Annny
Vzajemni skladi, seveda.

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: varčevanje za otroka
7.4.2006 20:37:10   
mihelca
Jaz varčujem za moja dva pri zavarovalnici Mb.Za vsakega 35 eur do 18 leta.Upam,da bosta pametno zapravila.Vsaj moja želja je,da ga zapravita za štipendijo.Bomo videli.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: varčevanje za otroka
8.4.2006 14:15:39   
hanita
Najboljše so vzajemni skladi plus zavarovanje, samo tako zagotovo daš nekaj na stran. Lahko pa tud samo vzajemni skladi, samo enkrat ko maš otroka , sej mogoče ni prav tako razmišljat, a če se nama kaj zgodi, je otrok vsaj nekoliko finančno preskrbljen, sej bi že poskrbeli zanj, a vseeno si bolj mirne duše.

(odgovor članu mihelca)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: varčevanje za otroka
8.4.2006 19:05:05   
k1
mi še ne, ko pa dokončamo hišo (in to bo kmalu user posted image user posted image )  bo malo več dnarja, pa bomo šli v kako zavarovalniško varianto. saj ponudnikov je ohoho.....

(odgovor članu hanita)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: varčevanje za otroka
8.4.2006 23:11:07   
rija
Selena, ker je star šele tri mesce, v trezorjuuser posted image user posted image user posted image  Nisem imela še časa preštudirat, kam bi bilo najbolje naložiti.
Maš kakšen donosen predlog?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: varčevanje za otroka
13.4.2006 10:40:06   
Ženkica
Midva z možem, sva se dogovorila, da ko se rodi najin prvi otrok, da odneseva v nek vzajemni sklad  1 MIO sit. No in sedaj sem noseča, tako da decembra bova vložila denar. Glede na to, da se mož profesionalno ukvarja s finančnimi naložbami, zanekrat zelo uspešno, ne dvomim v to, da ne bo izbral prave naložbe za svojega sončka. user posted image   No, in tako bova naredila za vsakega najinega user posted image . Namerevava imet pa največ 3.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?