|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vik in krik med dojenjem
23.7.2007 23:15:08   
zelva
Mamice na pomoč! Moj sinko je star 2,5 m in je dojen, zadnjih pet dni mi med dojenjem začne jokati, malo povleče in nato joka - zelo! Čez dan se dojiva na dve uri, vsak obrok iz drugega joška ponoči pa na štiri ure! Zaspi ob 22 in spi do 10 vmes dvakrat mirno je, čez dan pa groza! Ima katera podobne izkušnje? Ali je to prehodno ali moram začet s flaško?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vik in krik med dojenjem
24.7.2007 6:56:43   
srki
Pri meni oz. našemu je bilo isto. Čim sem ga dala k zizi, je dvakrat povlekel in ko je nekaj priteklo, se je začel davit, sploh ni znal prav vlečt in posledično je spuščal dojko in se branil, pa potem spet bi vlekel, pa ne bi, vmes jok, potem je bil že tako znerviran, da tudi "zagrabit" ni več znal. Jaz sem se tako matrala par dni, na dojki pa bi moral bit glede na to, kako je "jedel", vsake pol ure. Jaz pa tega psihično nisme zmogla in mi je tudi sama patronažna predlagala adaptirano mleko, s tem, da sem si črpala tudi svojega.

Če ti znese psihično, če veš, da zmoreš, še malo poskusi. Samo, če je ponoči priden, saj ne morem verjet, da spi od 10. zvečer, do 10. zjutraj? Vsaj tako sem razbrala iz tvojega posta, potem bi tisto podnevi že preživela.

Pri nas tudi ponoči ni bilo miru, tako da ni šlo....

(odgovor članu zelva)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vik in krik med dojenjem
24.7.2007 7:16:53   
asso
Možno je, da je samo preveč zaspan user posted image

Mi smo imeli tudi takšno obdobje. Povlekla in jok ali pa sploh ni hotela primit in se je odrivala in tulila. Včasih je pomagalo že to, da sem menjala joško in je bilo potem OKuser posted image  Včasih je bila preveč zaspana. Sem jo najprej uspavala in ko je zaspala, vzela gor in podojila in se je lepo podojila in spala naprej.

Pri nas je bilo to obdobje, ki je minilo in tudi spet prišlo...

_____________________________

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: vik in krik med dojenjem
24.7.2007 7:28:45   
Anonimen
Po moje pa preveč zraka pogoltne zraven in ga črviči. Predlagam, da čimvečkrat med dojenjem podreta kupček.

(odgovor članu asso)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: vik in krik med dojenjem
26.7.2007 14:01:54   
Pikca
mi imamo podoben problem zdaj pri 3,5 mes. zvečer in ponoči lepo je, čez dan pa ne. zdi se mi, da ne je takrat, ko ga črviči, zato tudi ne more spat in je zaspan in znerviran... zdaj se trudimo zelo dosledno kupčke podirat, dojit čimbolj v miru in masiram mu trebušček, pa je malo boljše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: vik in krik med dojenjem
26.7.2007 14:08:43   
Anonimen
No mi smo tudi imeli probleme - na začetku sploh ni hotel jesti iz zize, zato sem si mleko črpala, kar je zelo utrujejoče in je veliko lepše dojiti, če gre. No, po 3 tednih smo prešli na zizo, ampak ne tako enostavno. Še vedno kadar se dojiva rabiva mir (nobenega ne sme biti blizu, niti govoriti ne smem z nikomer takrat), ne sme goreti kakšna luč, tv (ker je drugače zanimivo samo tsito in niti pod razno ne sesa), vmes tudi midva podirava kupčke, če pa vseeno ne gre, se pa uleževa in se dojiva leže - to mu očitno še najbolj paše.

(odgovor članu Pikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?