|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   visoka vročina pri otroku
20.11.2009 18:18:10   
žab*ca
Sem kar novo temo odprla,ker upam na večji odziv kot na stari temi.
Skratka našemu enoletniku se že 14 dni vleče vročina 2dni od 38-39,5st.,potem se umiri na 37st.,pa spet nad 38st.ob temkašlja in smrka.Bila sva pri zdravniku,kri je pokazala SR 14,CRP15- diagnoza viroza. Včeraj sva bila na kontroli,nič posebnega z ušesi,grlom,s pljuči,tudi sam je bil kot lucifer. Danes popoldne pa spet vročina raste.
Povejte koliko časa se pri vaših otrocih vlečejo viroze?
Drugače redno čistimo nosek,2x dnevno dajem inhalacije,pije Imuno glukan,na prsa dajem tople kamilice.
Sem kar malo obupana.

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 21.11.2009 22:00:04 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: VROČINA2
20.11.2009 18:27:47   
mika
Pri naši se je tako vleklo tri tedne.... dva dni vročina, nekaj dni nič, pa spet se ponovi, pa spet brez vročine....in ker je predolgo trajalo, sem šla k P in ji je dala AB in se ni več ponovilo. Ne spomnim se več kaj bi naj pokazala krvna slika, bila je malo poslabšana, ampak ker se je vleklo tako dolgo, ji je dala AB.


(odgovor članu žab*ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: VROČINA2
20.11.2009 20:06:56   
tinaaja
A niso adeno viroze take, da je vrocina, pa pol spet ne,... user posted image  Nimam takih izkusenj na sreco, samo nekaj sem enkrat brala o tem. Upam,da se vam kmalu konca in vrne zdravje.

_____________________________

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: VROČINA2
20.11.2009 21:04:21   
žab*ca
Mislim,da adeno virus spremlja še driska ali vnetje oči,mi pa nič od naštetega nimamo,tako da res ne vem kaj se mu tako dolgo pase.

(odgovor članu žab*ca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: VROČINA2
20.11.2009 21:18:30   
madela
Žab*ca,ne vem zakaj vam niso dali antibiotika,ker ko je SR in CRP povišan,se dobi antibiotik. Kakšni pa so bili levkociti?Sploh pa 14 dni vroine,pa četudi s presledki...ma jaz jim vsak dan tam stojim,pri zdravniku mislim.
Pojdi nazaj do pediatra in zahtevaj naj ga še enkrat testirajo. Morda ste prvi šli prehitro na odvzem krvi in so bili testi malo nejasni in je prehitro prišlo do zaključka viroza.

(odgovor članu žab*ca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: VROČINA2
20.11.2009 21:22:18   
novakatja
Pri nas se je v oktobru vlekla vročina na 39stC celih 7 dni. Na pregledih sva bila skoraj vsak dan, nič ni bilo na pljučih, ušesih, nobene driske.
Na krvi pa ful visok CRP in monociti, kar je tipično za viroze.
Prav shujšal je revež, 8. dan je vročina padla, še cel teden smo se rehabilitirali.
Kolegice so mi rekle, da bi bilo lahko tudi 14 dni.
Zdrži, drugega ni.

(odgovor članu žab*ca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: VROČINA2
20.11.2009 21:32:19   
žab*ca
Joj madela,vidim da sem napisala napačno,levkociti so bili 14,sedimentacijo sploh kontrolirala ni.
Res mi je vse skupaj čudno,pravite da se viroze tako vlečejo?Ravno zdaj sem ga tipala,se mi sploh ne zdi več vroč.Bomo videli kaj bo zjutraj.Hvala vam za vzpodbudo.

(odgovor članu novakatja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: VROČINA2
21.11.2009 10:45:45   
Splišni
IZVIRNO SPOROČILO: mika

Pri naši se je tako vleklo tri tedne.... dva dni vročina, nekaj dni nič, pa spet se ponovi, pa spet brez vročine....in ker je predolgo trajalo, sem šla k P in ji je dala AB in se ni več ponovilo. Ne spomnim se več kaj bi naj pokazala krvna slika, bila je malo poslabšana, ampak ker se je vleklo tako dolgo, ji je dala AB.




Ja, pri nas je bilo podobno. Zdravnica je rekla, da se na krvi sicer ne vidi (oz. se ni dva dni nazaj, pa je potem še enkrat niso dali pregledat), ampak da očitno se nakaj pase po njem, da se je zaradi padca odpornsoti ob virozi še nekaj bakterijskega začelo dogajat in nam je dala Amoksiklav. Res pa mu je na tem zadnejm pregledu že nekaj piskalo v bronhijih. V enem dnevu je b il potem otrok dober.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
To so znaki, ki kažejo na psihopatijo pri ...
Strokovnjaki na področju duševnega zdravja govorijo predvsem o teh štirih znakih.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?