|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vitiligo ali bakterija
6.11.2013 9:32:00   
jesenska1
Pozdravljene!

Zanima me, če ima kdo izkušnje s temi težavami. Hčerki so se nekje pred dvema mesecema začeli na nogah pojavljati beli madeži, ki pa se širijo. Stara je 2 leti. Pediatrinja je zavzela možnost bakterijske okužbe ali pa vitiligo. Sedaj jo mažem z betriolom, vendar rezultatov ne morem pričakovat še sigurno kakšna 2 meseca. Me pa skrbi, saj se mi zdi neumno mazat če bi bil slučajno pa res vitiligo. K dermatologu pa nisva bili napoteni. Morda pa je le kdo s podobnimo težavami.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vitiligo ali bakterija
6.11.2013 23:15:53   
josephine27
Jaz imam vitiligo. Ko so se fleki pojavili sem takoj dobila napotnico za dermatologa. Nisem dobila nič za mazat prej, čeprav moja oseba zdravnica ni bila čisto prepričana če gre za vitiligo. Na tvojem mestu bi vprašala za napotnico. Če ne drugače bi jo peljala privat. Čakalne vrste so pri odraslih zelo dolge. Otroci mislim, da pridejo hitreje na vrsto.

_____________________________



(odgovor članu jesenska1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vitiligo ali bakterija
7.11.2013 7:24:57   
jesenska1
pa me še zanima Če so bili flekci že takoj čisto bele barve ali so postopno bledeli in kako hitro se širi? Bom šla ponovno k pediatru po napotnico. Hvala

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Še zadnjič: besede, ki jih mora prebrati v...
Ko ženska postane mama, se življenje obrne na glavo. Nič ni več tako kot prej. Vsaki mamici se kdaj zgodi, da hrepeni po...
Pomladno potepanje s kolesom
Pomlad prinaša toplejše sončne žarke. Vremenske razmere, primerne za gibanje zunaj, koristijo tako staršem, kot njihovim...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?