|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vloga še pred rojstvom
10.11.2008 12:45:45   
tojeto1
Ali lahko oddam vlogo za vrtec še predno se rodi naš dojenček?

Vem, da se sliši malce čudno, vendar se vloge oddajo do konca marca 2009, jaz bom pa rodila v aprilu 2009, torej ko bo star 11 mesecev in bom morala nazaj v službo (marec 2010), sploh ne bo moral v vrtec, saj vloga sploh ne bo bila obravnavana, če ne dam pred rojstvom.
Mislim, haloo, to majo tud čudn zrihtanuser posted image
Namreč sem jo hotela oddati, pa se mi je vzgojiteljica samo zasmejalauser posted image , češ, saj se otrok sploh še ni rodil, pa hočte oddati vlogo. Bi jo kr tresnla nekam!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vloga še pred rojstvom
10.11.2008 12:53:51   
Korina1
Ne vem kako je sedaj to urejeno, bodo vedeli drugi več povedati, ampak 19 let ko sem jaz rodila prvega otroka si lahko vlogo oddal že pred rojstvom otroka, pa tudi vloge se niso odajale enkrat letno kot je to sedaj. Oddal si jo lahko kadar si jo želel oz. rabil in takrat so  obravnavali tvojo vlogo.

(odgovor članu tojeto1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vloga še pred rojstvom
10.11.2008 13:02:55   
dana
Sem v podobni situaciji - jaz imam rok sredi marca. Sem že pomislila na to da bi oddala prej, samo jaz vseeno upam, da bo naš sprejet, saj imamo enega že v vrtcu. Tako da imamo majhno prednost pred temi, ki dajejo vlogo za prvega. Jo bom pa sigurno imela pripravljeno in jo bomo takoj, ko se bo otrok rodil, oddali.

(odgovor članu Korina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: vloga še pred rojstvom
10.11.2008 13:54:17   
Anonimen
Vloge se ne more oddati pred rojstvom otroka. Se jo pa lahko odda nakadno po roku, ki je konec marca in če bi bil v vrtcu za marca 2010 kakšno prosto mesto bi vključili tudi vašega otroka. Sicer pa sredi leta dobiti vrtec je kot loterija. Redko kdaj se zgodi, da bi bil otrok sprejet npr. marca, večinoma jih sprejmejo s septembrom. Žal. Če nimaš kakšnih babic, da bi otroka popazile do septembra je edina rešitev zasebno varstvo, ki pa ni tako poceni.

(odgovor članu dana)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: vloga še pred rojstvom
10.11.2008 15:44:59   
mayci
V vrtcu, kjer sem jaz včasih delala, so nekdaj sprejemali vlogo za še nerojenega otroka. Ker pa se je nekajkrat zgodilo, da so poslali obvestilo staršem, da je otroček sprejet in naj prinesejo dokumente, on pa so povedali, da je otrok umrl pred porodom, pa jim je bilo tako hudo, da so s tem nehali. Zdaj lahko oddaš vlogo takoj, ko rodiš.

_____________________________

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...
BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?