|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
vloga za znižano plačilo 23.4.2011 21:40:40
|
|
|
|
pupa_b
|
Zdravo, mene pa zanima tole: dobili smo odgovor, da je naša bejba s 1. septembrom sprejeta v vrtec - Maribor. Zdaj pa imam problem, ker ne vem, na katero občino damo vlogo za znižano plačilo vrtca - na občino, v kateri sva prijavljeni jaz in moja bejba, ali na občino, v kateri bo obiskovala vrtec (v tej isti občini sicer v resnici živimo - MB, a midve nisva tukaj prijavljeni). V mb občini je prijavljen partner, zaradi česar je verjetno sploh dobila mesto. Smo družina, živimo skupaj, a nismo prijavljeni na istem naslovu. Nisem prijavljena kot mati samohranilka, ne prejemam preživnine ..., ker to dejansko nisem. Hm..., a sem razumljivo postavila vprašanje? Hvala za pomoč že vnaprej.
< Sporočilo je popravil pupa_b -- 23.4.2011 21:41:42 >
|
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo 26.4.2011 8:59:20
|
|
|
|
sončnica24
|
Kaj si napisala na vlogo pod otrokovo stalno prebivališče? Mariborsko ali tujo občino? Če si napisala Mariborsko oddaš lahko vlogo v vrtcu če pa si napisala tujo občino pa oddaš na svoji občini. Je pa tudi res da v Mariboru letos ni blo neke panike okrog vpisa in se mi zdi da so kar vsi otroci bili sprejeti v želene vrtce. Ni bilo tako hudo kot lansko ali predlansko leto.
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.4.2011 20:16:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo 27.4.2011 20:25:03
|
|
|
|
pupa_b
|
A pol so kake razlike med občinami? Mislim, a vse razporedijo v enak razred - pač v katerega te uvrstijo? Al je v čem sploh razlika? Hvala!
|
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo 27.4.2011 20:33:17
|
|
|
|
Sacherca
|
Razlika je, da je cena visja, ce si iz druge obcine kot Maribor.
|
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo 27.4.2011 20:36:44
|
|
|
|
Sacherca
|
Sicer so dokaj stari podatki ,ampak,da vidis razliko..
|
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo 27.4.2011 20:43:09
|
|
|
|
pupa_b
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Sicer so dokaj stari podatki ,ampak,da vidis razliko.. Hvala, Sacherca! Koristni podatki. A torej če na primer prijavim otroka v MB občini (imam to možnost), a je kaka fora, da mora bit kao eno leto najmanj prijavljena na tem istem naslovu, preden odam vlogo? A to veš? Hvala
|
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo 28.4.2011 8:51:48
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupa_b IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Sicer so dokaj stari podatki ,ampak,da vidis razliko.. Hvala, Sacherca! Koristni podatki. A torej če na primer prijavim otroka v MB občini (imam to možnost), a je kaka fora, da mora bit kao eno leto najmanj prijavljena na tem istem naslovu, preden odam vlogo? A to veš? Hvala Ne rabi minit leto dni, samo ko imaš potrdilo da je stalno prijavljen v Mariboru, poveš v svoji "stari" občini in pošljejo vse podatke na Mariborso občino in dobiš odločbo z Mariborske občine.
|
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo 28.4.2011 9:11:30
|
|
|
|
Sacherca
|
Ce pozorno pogledas,morata oba starsa imet stalno prebivalisce v Mb
|
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo 28.4.2011 12:37:47
|
|
|
|
pupa_b
|
Hm..., torej ne igra vloge, če prijavim samo otroka na njegovem, torej mariborskem naslovu? Mah, pol pa itak brezveze. Jaz se pa ne bom prijavila tukaj. IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Ce pozorno pogledas,morata oba starsa imet stalno prebivalisce v Mb
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiAli vi in vaši otroci zaužijete dovolj bel...Zdrav življenjski slog - večina ljudi najprej pomisli na gibanje in dovolj spanja. Pogosto pozabimo na uravnoteženo preh...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
če se otrok ponoči po nesreči polula v posteljo 2muškatorej vprašanje št. 2
če se otrok ponoči ponesreči polila v posteljo, kdaj potem preoblečete posteljo?takoj (
77%)

naslednji dan (
21%)

ko je na vrsti preoblačenje postelj v mesecu (
2%)
Število vseh glasov: 270Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!