|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vožnja z avtom
5.8.2005 23:52:19   
barbara b
Zanima me kako ste se navadile voziti svoje malčke na zadnjem sedežu avta, v stolčku. Moj se je do sedaj vozil spredaj v lupinici, obrnjen nazaj, sedaj pa se bo vozil zadaj. Največkrat se voziva sama in mi je praktično, če ga imam pri roki (star je 5 m.). Malo me je strah, da bom več gledala nazaj kot pa naprej.
LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   vožnja z avtom
5.8.2005 23:59:24   
Jančika_
Joe je na AMZS-ju nabavil eno tako ogledalce (originalno je namenjeno za mrtve kote), ki sva ga pritrdila nad vzvratno ogledalo. Tako lahko pogledava malega, ne da bi se obračala. Stane okoli 1200, imajo različne velikosti. Se prav fajn obnese.

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   vožnja z avtom
6.8.2005 0:10:40   
Joe
Še opomba. Imajo okrogla ogledala različno dolgih nosilcev. Najino je montirano nad vzvratno ogledalo in to tako, da se lahko senčnike za oči nemoteno uporablja (in ima zato dolgi nosilec). Zaradi tega se zadnja stran otroškega ogledala malo zrcali v vzvratnem ogledalu. Najbrž bi bilo bolje, če bi namestila otroško ogledalo s kratkim nosilcem neposredno POD vzvratno ogledalo. Pregleda naprej ne bi bistveno oviralo, sploh ker ne potrebuješ celega kroga za pregled nad zadnjo klopjo, zato bi lahko bilo deloma za vzvratnim ogledalom.

Vse jasno? :)8)

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   vožnja z avtom
6.8.2005 0:14:08   
Jančika_
Ne:ups:. Predvsem ne vem, zakaj ga res nimava nameščenega POD vzvratnim ogledalom:zmeden2:.

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   vožnja z avtom
6.8.2005 6:09:37   
Lunca1
:)-

Jaz imam Pino že ves čas zadaj, ker imata oba avtomobila spredaj airbaga. Če smo skupaj jaz vedno sedim zadaj, drugače pa je pač sama. I nabašem ene par igrač v roke in upam da bo zdržala celo pot. Se mi je pa tudi že zgodilo, da se mi je drla celo pot.:((

Kar s ogledala tiče sva ga midva kupila v toysu in sva ga nameravala prilepit na zadnjo šipo, pa je tako zanič, da ga ne uporablamo, saj takoj pade dol.

Jančika in Joe, a vama ogledalo kaj zelo vibrira, ker nama se je na srednjem ogledalu tako rukal, da nisi videl nič.

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   vožnja z avtom
6.8.2005 6:10:09   
Lunca1
srednjem = sprednjem

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   vožnja z avtom
6.8.2005 7:35:25   
SaaS
Jaz ga že od samega začetka vozim na zadnjem sedežu. Ne vidim posebnega problema. Sama v avtu, jaz spredaj on zadaj. Brez ogledal. Igračk mu ne dajem v roko, ker nikoli ne veš, lahko kaj zabremzam, pa se sune kam s tisto igračko.. Malo se pogovarjam z njim, mu kaj pojem. Pa kar gre. Se tudi včasih dere, pa nimam kaj dosti za pomagat, saj bi se na sprednjem sedežu tudi, pa če bi imela namontirano ogledalo bi se ravno tako. Največkrat pa itak spi. Tudi kadar sva oba z možem v avtu, oba sediva spredaj mali pa zadaj. Na daljših vožnjah (na morje ipd) se vmes ustavljamo, da kaj popije, ali da ga malo pocrkljava, če se dere. Ampak saj pravim, največkrat spi, če pa ni zadovoljen, ga pa zelo pomiri, če mu kaj zapojem.

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   vožnja z avtom
6.8.2005 9:21:23   
Jančika_
Lunca, čisto nič ne vibrira! Je pa pritrjeno na šipo, ne na ogledalo, mogoče zato.

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   vožnja z avtom
6.8.2005 10:14:36   
babylove
Naš se že od začetka vozi zadaj, za1x še obrnjen nazaj. Namestili smo mu ogledalo na zadnjem steklu, tako da ga vidim v vzvratnem ogledalu.

Med vožnjo je pa itak pametno gledati na cesto in ne dojenčka, ne glede na to, kje sedi.

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   vožnja z avtom
6.8.2005 10:38:10   
barbara b
Punce hvala na ideji o ogledalu.

Saj ni, da ga gledam celo vožnjo. Sem mislila na to, da mu dam dudo če mu pade ven, ali če mi slučajno bruhne ga lahko obrišem, pa mali me ima bolj na očeh in je zato bolj miren. Spi mi pa ne prav veliko v avtu.
Ni problem na krajših relacijah nap. 20 km, bolj me skrbi naprimer 100 km (obisk pri tašči).
Saj vem da se bom navadla.
Hvala, Barbara :rozica:

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   vožnja z avtom
6.8.2005 17:47:30   
SaaS
Barbara, pa ne mu med voznjo dude pobirat, pa po ustih ga brisat, ce bruha! A se hecas? Zato rabis ogledalo? Mali bo ze potrpel mal, ja kam pa pridemo, ce ga je treba skoz gledat. Saj na semaforju se pa okol obrnes in ga pogledas, popravis dudo...
Na 100km, se pa kaj vstavis vmes in takrat uredis te zadeve.

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?