|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vonj po kurilnem olju na cunjah
18.1.2009 19:30:02   
mamicaTaja
Nujno potrebujem nasvet, kako se znebiti vonja kurilnega olja iz cunj. Trenirka je bila polita s k.o., dala sm jo v pralni stroj skupaj z ostalimi cunjami in oprala na najdaljšem programu, da bo ja vse ven spralo. rezultat pa je, da še vse ostale cunje smrdijo po k.olju. user posted image Kako naj se znebim tega vonja? Sm cunje že 2x oprala in ni še nič bolje. Lepo prosim, če ima kdo kakšen nasvet... Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vonj po kurilnem olju na cunjah
18.1.2009 22:00:59   
Spark
Probaj pri pranju dodati alkoholni kis.
Ne vem ali bo pomagalo, ampak jaz uporabljam alkoholni kis pri vsakem pranju.

(odgovor članu mamicaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vonj po kurilnem olju na cunjah
18.1.2009 22:23:47   
mala maja
trikrat za povrstjo operi cunje, pa bo šel vonj ven. Amapk trikrat al pa štirikrat jih operi tako da jih opereš in posušiš, pa ponovno opereš in posušiš...Preverjeno. Sem se po celi hlačnici polila in ne samo da so kavbojke smredele, še flek je nastal od olja. Pa sem spravila vse ven pa tud smrdele niso več.

Pa ne naredi spet iste napake in tiste cunje ki ti zaradi trenirke smrdijo posebej operi in daj dvakrat spirat, trenirko pa posebej operi. Pa norti daj vanish.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: vonj po kurilnem olju na cunjah
29.5.2016 17:56:52   
Johannca
Ravno tema, sicer stara, kjer potrebujem nasvet.

Pri madežih, je meni bolj pomagal Meglio čistilo, kot pa Vanish, tudi, ko je šlo za nalivno pero na beli majci.
Na kombinezon se je zlilo motorno olje, obupen vonj. Ker pri roki nisem imela, razen Meglia, v bližnji trgovini pa tudi niso imeli nič konkretnega, sem del, ki je bil zalit z oljem, namočila z Megliom. Ko sem danes dala prat v stroj, se je iz stroja vonjal vonj po tem olju. Sedaj, ko mineva to pranje, vonja ni več zaznati. Dala bom potem stroj še na samočistilni program, oprala mogoče še kakšne stare cunje kasneje.
Je upanje, da tole pranje ni zafrknilo pralnega stroja in bi ostajal vonj na kakšnih drugih cunjah?

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?