|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   voziček Cybex Callisto
20.7.2012 20:27:33   
Angelčk
Bom še tukaj vprašala...
Zanima me, ali ima kdo voziček Cybex Callisto in kako se obnese. Razmišljam namreč, da bi nabavili kar tega- marelo in košaro, ki se namontira na ogrodje od marele v bistvu. Tako nam ne bi bilo treba kasneje kupovati marele (kar bi sicer itak najbrž), ampak bi ga imeli od rojstva pa dokler bi ga pač rabili. Smo itak v mestu, tako da se bodo pretežno po asfaltu vozili... Se mi zdi precej ekonomična rešitev, pa še v akciji so trenutno. Je lahek, zavzame malo prostora, kolesa pa tudi niso čisto mini, se mi zdi. Razmišljam tudi o nakupu lupinice Cybex Aton, saj je zelo dobro ocenjena.

Kaj menite, se splača? Kakšne izkušnje s tem vozičkom?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: voziček Cybex Callisto
20.7.2012 22:09:36   
cilla
Za konkreten voziček ti ne morem rečt, sva pa za najina škrata imela lupinici od Cybexa in jih je celo fizioterapevtka v porodnišnici pohvalila, ker otroka (nedonošenca) v njih nista bila tako sključena (so plitvejše od npr. MC), kar naj bi bilo OK za dihanje dojencev.

(odgovor članu Angelčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: voziček Cybex Callisto
21.7.2012 8:02:25   
anju
imamo model 2009. je malo drugačen, ima mehko košaro, ki se jo montira kar na športni del (ne vem kako je pri novem, vsekakor se mi zdi veliko boljša trda košara). sicer je kao marela, ampak spet ne tista res lahka in na malo zložljiva. v bistvu pride zložen kar precej dolg in v kakem manjšem avtu ala clio gre v prtljažnik z vsaj malo več potrpljenja. vključno z baldahinom sem ga že večkrat oprala kar v stroju na 30. športni del je udoben, ima nastavljivo oporo za nogice, poleže se skoraj ravno, baldahin je kar fino senčen. vozi se tako, ne ravno po pesku, ampak po asfaltu prav ok. z eno roko ga komot vodiš. aton je tudi fajn. čeprav se je meni MC vseeno zdel bolj položen. ko je bil mali še novorojenček se mi je zdel kar skrčen.
če te še kaj zanima kar vprašaj. nam je (in nam še) super služil. edino tista mehka košara, dno se je upognilo, ko sem podložila vzglavje zaradi refluksa. ne vem kako je zdaj pri trdi. si mislim da boljše.
ne vem kje je v akciji, ampak priporočam, da pobrskaš malo po ebayu, kikiwelt.de, mogoče še kje. mi smo takrat dobili precej ugodno varianto voziček, košara, aton, dežna prevleka skupi s poštnino za 250€.
ga bom pa najbrž tudi jaz kmalu prodajala, hm samo ne vem še dobro kdaj, je zaenkrat še rad v njem in prav pride tudi pri skoraj 2 letihuser posted image

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: voziček Cybex Callisto
21.7.2012 10:50:01   
Angelčk
anju, hvala za izčrpno poročilo user posted image Cybexe imajo trenutno v akciji pri Malih vragcih...športni del plus košara pride 260 eur, kar se mi zdi ugodno. Bi pa rada prej v živo videla voziček, tudi zaradi košare...nič ne piše, ali ima trdo dno, ali ne, meni sicer zgleda trdna...samo ne vem, če je v resnici resuser posted image

Moram zvohat, kje jih še imajo, da si ogledam v živo, pa da moj tudi vidi to čudo, ker ni zaenkrat preveč navdušen...se je "zapiču" v Abc design Mamba, ki pa meni ni čisto po godu, ker ima tisti "lupinast" športni del, ki se ga ne da čisto poravnat.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: voziček Cybex Callisto
21.7.2012 14:08:13   
anju
na ogled so jih imeli v BC v Ljubljani v btc-ju, vsaj pred 2 leti samo tam. pokliči BC in vprašaj kje imajo razstavljene.

(odgovor članu Angelčk)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...
photo
Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?