|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   voziček JANE; matrix ali navadni
4.2.2007 12:25:48   
zrak
Prosim vse tiste, ki imate izkiušnje z vozički Jane za info...Ne vem ali naj se odločim Med navadni vozičkom jane slalom (trkolesnik) z vsemi tremi kosi ali naj vzamem matrix, kjer se košara preoblikuje v avtosedež. Otročiček se bo rodil v šestem mesecu.. ko bo zima bo otrok imela cca 4 mesece.. a je možno, da bo košara matrix premajhna.. kaj mi priporočate..
Razlika v ceni med enim in drugim je v 90 eur.
Hvala za info
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: voziček JANE; matrix ali navadni
4.2.2007 16:53:36   
Sandra*
Pozdravljena.
Mi imamo jane nomad-a ima 4 kolesa in jaz sem ful zadovoljna z njim. Nismo pa imeli nič košare, ker se naslon lahko skoraj čisto v ležeči položaj spusti. Lupinico oz. avtosedež pa imamo od romerja. Malo si teste za lupinice od jane poglej, kakor sem jaz gledala so bolj slabi.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: voziček JANE; matrix ali navadni
4.2.2007 16:56:17   
Sandra*
http://www.amzs.si/?podrocje=369

http://www.adac.de/Tests/Kindersicherung/Kindersitze/tab.asp?ComponentID=147622&SourcePageID=147654

http://www.oeamtc.at/netautor/html_seiten/kisitest_2006/gesamt.html

http://www.anwb.nl/published/anwbcms/content/binaire-bestanden/pdfs/auto/tests/kinderzitjestabel2006-776220.pdf



(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: voziček JANE; matrix ali navadni
4.2.2007 17:14:38   
soncece24
Ta Jane je sam voziček res ful dober. Ga ima prijateljica in je res svetski. Okreten, lahek, lep. Edino meni se zdi, da zadaj nekaj bremza zeza, ko s pločnika sestopiš z vozičkom, kot da se zatakne malo, jo moraš včasih malo z nogo dvignit gor, drugače ruži user posted image Ona matrix zadeva pa ni ravno pripravna. Tisto ni košara, ampak avtosedež, ki se pač poleže. Otrok je tam not natlačen že od začetka, sploh če je zimski in v pajacu. Jaz tega nebi kupovala. Je pa itak tak slabo ocenjen, da ni za v avto, pa še velik, težek, nepraktičen za nosit. Če te ne moti, da bo otrok od prvega dneva obrnjen stran od tebe, potem ne kupuj ničesar zraven. Itak bo poleten in za zaščito ne rabiš, do zime pa ga v matrixa sigurno ne dobiš več. Ima pa voziček res veliko okence na strehi, tak da ga imaš pod nadzorom, čeprav je obrnjen stran. Za vozit je pa res fajn user posted image

_____________________________

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
4.2.2007 18:35:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: voziček JANE; matrix ali navadni
4.2.2007 18:55:50   
mimi30
Naš je rojen v šestem mesecu in smo matrix košaro na vozičku uporabljali približno dva meseca. Potem se nam je zdelo, da v njej nima dovolj prostora. V vozičku je zelo veliko časa. Nato smo uporabljali športni voziček in ga čisto polegli in je bilo čisto o.k. Svetujem ti samo, da si kar takoj kupiš dežnikec za senco, da ga ne boš potem okrog iskala. Zdaj pozimi pa imamo v športnem vozičku nameščeno vrečo, ki smo jo tudi kar na začetku kupili.
Matrix lupinica pa ni posebej praktična. V čisto ležečem položaju jo ful težko v avto namestiš.  V vmesnem položaju, ki je najboljši, ga ne smeš voziti. V sedečem  položaju pa čist navpično sedi.
Imamo trikolesnika, ki je lahek in super vodljiv.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: voziček JANE; matrix ali navadni
4.2.2007 22:35:31   
ajdaN
Jaz sem definitivno za navadno košaro! Pri nas nisem niti pomislila na to, da bi kupila Matrixa. Že navadno košaro mi je prerastel še pred 4. mesecemuser posted image . Kako bi ga stlačila v Matrixa si ne predstavljam. Da ne govorimo o teži in glomaznosti Matrixa.

Definitivno pa športni del NI primeren za novorojenčka, ker preveč "visi". In to na obeh straneh. V bistvu ritka pride najnižje, hrbtni del in tisto za noge gre pa rahlo v trikotnik - tako da ima in hrbet in nogice malo dvignjene. Upam, da si predstavljašuser posted image . Meni se je še pri 4 mesecih zdel naklon prevelik. Itak se je pa naš v športnem delu drl, če je bil čisto poležan, tako da smo ga tisti mesec, pač vozili v avtosedežu.

Definitivno pa (kot je ena že omenila) takoj vzemi vso dodatno opremo, ki jo želiš - dežnik, zimska vreča, pokrivalo za noge... Jaz nobene zadeve nisem več dobila v barvi vozička. Edini problem pri PRO modelu je ta, da ne boš mogla hkrati uporabljat senčnika in strehice od vozička, ker imata isti nosilec. Razen če niso že česa spremenili.

Po enoletni uporabi Slaloma nimam pripomb - ravno obratno samo pohvalim ga lahko. In sicer smo z njim tako zadovoljni, da bomo po vsej verjetnosti vsak čas kupili tudi Jane-jevega tandema. Če dobimo še staro barvo - ker modeli 2007 so mi barvno obupni!

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: voziček JANE; matrix ali navadni
5.2.2007 21:38:25   
eya
Najbolje je, da kupiš navadno košaro! Matrix je bil v avtotestih slabo ocenjen, tako da kupi raje kako drugo lupinico, da ne boš imela potem na poti slabega občutka. Pa košaro tudi rabite, ker mora dojenček par mesecev ležati na čimbolj ravni podlagi.

_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: voziček JANE; matrix ali navadni
6.2.2007 10:54:54   
Baucka
Mi imamo carrera plus- štitikolesnika. Imamo to košaro, ki se v avtosedež naredi. Kot voziček se je odlično odnesel. V košari je fajn zaščiten pred vetrom in soncem. Ko je se Ema rodila je bil april in nato maj je bil zelo vetroven in sem jo v košari kar brez kapice mela, ker ji je na oči lezla. Kot avtosedež je zelo udoben ker otrok leži in je glede tega super, samo sem nato teste gledala in me je skotaj kap. V pikapolonici pa so mi govorili, da ni velike razlike med jajčkami. Sedaj vem, da moreš vse sam preštuditar in ne verjet na besedo.Tako, da jaz  v avtu več ne bi vozla. Športen del pa se mi zdi tak tak.

_____________________________

Gremo veselo.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: voziček JANE; matrix ali navadni
7.2.2007 12:04:33   
Lara28
No tudi mi smo lastniki Jane slaloma. Mi košare nismo imeli, smo ga vozili v Matrixu - rojen je maja, uporabljali pa smo jo za voziček nekje do konca 3 meseca, potem pa kar v športni voziček, ker mu je bilo v Matrixu absolutno prevroče in niti pod razno ni hotel biti več v ležečem položaju.
Kar se tiče Matrixa - je res izredno težek in okoren, vendar kot avtosedež ima tako slabe teste zaradi ležečega položaja, v katerem ga lahko vcoziš. Če ga uporablčjaš kot klasično lupinico, pa so testi čisto ok. In takrat je fino če ga iz avta vzameš in namontiraš na voziček - z nekaj prakse to že gre kar dobro - naš se sploh ni zbudil, enako tudi, če je zaspal v vozičku smo ga potem kar v avto prestavili. Je pa res da ga nismo nikamor nosili kot v lupinici, ker je absolutno pretežka. Samo iz avta na voziček in obratno.
sam voziček pa je itak zakon. Nam res ni žal, investicija se je res splačala, vozimo ga vsak dan min.2-3 ure in po vseh možnih terenih.
Aja smo pa dokupili zimsko vrečo in marelo - oboje je zelo prav prišlo.

(odgovor članu Baucka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: voziček JANE; matrix ali navadni
7.3.2007 22:52:46   
Anonimen
Pravilo foruma

Jane

Lp, Ribica

(odgovor članu Lara28)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?