|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   voziček PIKOLO
23.3.2005 9:32:19   
ery
Ojla...

Jaz sem bila pa včeraj v trgovini Pikapolonica, pa mi je prodajlaka pokazala voziček PIKOLO. Drugače mi je zgledal ok, pa še cena je bila solidna. zdaj pa me zanima, če katera ve oz.ima kake izkušnje s tem vozičkom?

pa sploh ne vem ali bo voziček kupila tukaj ali bi šla še v Avstrijo pogledat.

Hvala za pomoč.

by by

ery :bravo:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   voziček PIKOLO
23.3.2005 9:47:53   
KIRA
živijo. jaz ga imam in sem ZELO zadovoljna z njim, čeprav sem imela enega drugega nagledanega (peg perego). resda je malo "plasitčen" ampak na to se navadiš, ker ima zelo dosti lastnosti, ki plastičen izgled več kot odtehtajo. če te kaj konkretnega zanima???

LP

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   voziček PIKOLO
23.3.2005 10:12:03   
ery
Oj..

S fantom sva gledala mal te vozičke. Pa ne bi ful veliko dala zanj, ker zdaj še opremljava stanovanje in je stroškov še in še. Ta Pikolo je bil 50000 in nama je bil všeč.
Prodajalka je rekla, da so zelo v redu vozički, le da niso znani in da nimajo imena kot peg perego.

A se drugače enostavno zloži? Je težak? so sprednja kolesa lahko vrtljiva? A se mi splača kupiti košaro, ker bom rodila konec julija?

Oprosti, ker sem te kar napadla z vprašanji...

Lep dan!

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   voziček PIKOLO
23.3.2005 10:22:40   
Anonimen
Če mislim na enak Pikolo kot ti ti priporočam ra poiščeš po netu KOBO OTROŠKA OPREMA in je not Pikolo. Oni imajo veleprodajo in tudi cene so zraven napisane, ugonejše od 50000.Nad 30000 ti ga brezplačno ptipeljejo na dom. Sporoči če je to to

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   voziček PIKOLO
23.3.2005 10:26:45   
KIRA
jaz sem ga kupla za 40 jurjev. sam ti ne vem povedat če je bla redna cena ali akcija, ker nisem tako pazila na to. mi je bil takrat preveč všeč, ker je tako praktičen.
težak? tako srednje. čist brez težav se zloži in paše v pratljažnik. če imaš manjši avto, je najbolje, da gre prodajalka s tabo in sprobata. midva sva tudi in je še ogromno prostora v prtljažniku. sprednja kolesa so lahko fiksna, če jih zabremzaš, sam pol se ne dajo tako lepo ovinki vozit. če pe bremzo sprostiš, se pa vrtijo okrog in okrog - voziček lahko praktično na mestu obrneš. men je super, ker tudi v dvigalu z njim nimam težav, ker ga notri obrnem in grem z njim naprej, ne pa zadnejsko kot druge mamice z drugačnimi, manj okretnimi vozički. sem se že mal smejala z njih, ker si take drage vozičke kupujejo, pol jih pa niti obrnit ne morejo.. saj em, da ni lepo, ampak mi je blo smešno.
košaro???
do zime bo čist dober avtosedež, oz. lupinica dokler tvoj otrok ne zrase, pol pa ima voziček itak zraven še zimsko vrečo za nogice, pa ga lahko pokriješ. naklon se pa spremeni - 3 položaje ima, od ležečega, pa do čist pokončnega. jaz mojo še vedno vozim v lupinici, ker ji paše, da me lahko gleda. jo bom pa počasi morala ukinit, ker je že 7,5 mesecev stara in jo bo pomalem prerasla.

hm... sem ti še kaj pozabla povedat??? ne vem. ne spomnim se. ti kar vprašaj. bolje vprašat - to nič ne stane, kot da boš na koncu razočarana recimo. jaz sem v glavnem zelo zadovoljna.

opozorit te moram edino na dno v košari - je iz 5 mm lesonita ali iz česa - ne vem. midva sva po nerosnosti, ko sva se učila voziček zlagat dno strla še v trgovini. mi je prodajalka ponudila, da ga bo vzela nazaj in nama dajo novega, kot reklamacijo, pa nisem hotela. sem ji rekla, da ga bom zamenjala z pleksi steklom in sem ga. sedaj imam celo skriven predal spodaj. tolko samo - da boš pazila pri zlaganju... najbolje je vse sprobat v trgovini in naj ti prodajalka pokaže.

LP:rozica:

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   voziček PIKOLO
23.3.2005 10:35:19   
ZVEZDICA 22
Ery, poglej na www.enakupi.com in so bistveno cenejši.Je pa to prodaja preko spleta in že imajo najnovejše modele za leto 2005!Pa še poštnine ne rabiš plačat!Jaz sem ga že naročila, ker so mi zelo všeč!

N

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   voziček PIKOLO
23.3.2005 11:26:47   
total
Jaz ga imam in sem zadovoljna:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   voziček PIKOLO
23.3.2005 11:40:41   
ery
Punce hvala za vaša mnenja. Saška1, sem šla na ta naslov in to so te vozički. Sem pa šla še na naslov, ki mi ga je dala Zvezdica22 in to je to.

Ker pravite da ste zadovoljne, se splača že zaradi cene. Samo upam, da mi ne bo poden odpadel :) Moram pa res pogledat kako je to izdelano.

Saj so mi od Qunija (sploh prav napisala nisem) ful všeč, ampak so mi malce predragi. No mogoče bo pa že kaka akcija takrat, ko ga bom jaz kupovala.


Pa še nekaj me zanima.

Ne vem ali naj drugo temo odprem...

Kaj ste imele kupljeno od oblekc in ostalega, ko se je bebika rodila?

Hvala še enkrat. Upam da res ne morim..



(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   voziček PIKOLO
23.3.2005 12:46:33   
ZVEZDICA 22
TOTAL!

Kje si kupila ta vrtiljakec ko ga imaš v albumu na slikicah!?Prosim sporoči, ker mi je tako zelo všeč!

Hvala! N

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   voziček PIKOLO
25.3.2005 17:10:31   
tinatona
Haj!

Jaz sem ga tudi kupila. Sicer ga nisem naročila prek interneta, ampak sem ga kupila v BC in to že novembra. So imeli takrat akcijo in je bil znižan iz 63000, na nekaj čez 40000. Mi je pa zelo všeč.

LP Tina ;)

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   voziček PIKOLO
29.3.2005 18:13:36   
total
ZVEZDICA 22,sorry prej nisem videla da me sprašuješ,kateri vriljakec misliš?

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
FOTO: Slabi trenutki vsake nosečnice
photo
Nosečnost je čudovito obdobje, vendar je hkrati lahko tudi naporna. Poglejte si serijo fotografij, ki prikazuje tudi te,...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?