|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   voziček peg perego
8.8.2004 20:07:47   
Tinca7
živjo!

Sem v 28t in počasi kupujemo voziček:sloncek:. O vsem sva se pozanimala in se odločila za Peg peregov; model Pramette. Sedaj pa hodiva po trgovinah, da ugotoviva, kje so najnižje cene. Po sloveniji so vse cene nekako enake, v avstriji so sicer nižje za cca 10%, slišala pa sva za trgovino Prematal v Trstu, kjer je baje vse zelo poceni (cena je sicer ista kot pri nas, a je zraven vsa dodatna oprema):bravo:. Ali mogoče pozna internetni naslov te trgovine, da ne bova zastonj hodila tja. Ali pa mogoče še kakšno trgovino z vozički?

Hvala, Tina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   voziček peg perego
8.8.2004 21:28:36   
Anonimen
Dokler še nismo bili v EU se je najbolj to splačalo v Trbižu, zdaj pa ne vem, kako je s tem.
lp,:fis:

(odgovor članu Tinca7)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   voziček peg perego
9.8.2004 10:30:23   
asso
Pozdravljena Tinca7,

v trgovini Prenatal v Trstu res imajo Peg Perego, ampak je velika verjetnost, da boš morala počakati nekje en mesec, ker večina stvari nimajo na zalogi (lahko se zgodi sicer, da imajo). Res je nekaj ceneje kot pri nas oz. za isto ceno kot pri nas dobiš še dodatne stvari.
Njihova internetna stran je: www.prenatal.it
sicer, ne vem če boš kaj konkretno dobila gor.

Drugače pa je ena trgovina z vozički v Monfalconu, kjer imajo tudi dosti vozičkov na zalogi in so res zelo prijazni.

Če te zanima kaj več lahko kar vprašaš.

Lp asso

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   voziček peg perego
9.8.2004 10:51:26   
African queen
Hola,
Definitivno se bolj splača kupiti italijanske vozičke v Italiji!!!V UDINAH imajo več trgovin kjer dobiš Peg-peregove modele:Prenetal v nakupovalnem centru Carefour,trgovina Io bimbo in v trgovini Sorelle Ramonda!
bye

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   voziček peg perego
9.8.2004 11:52:52   
Tinca7
Asso, jaz se drugače čisto nič ne spoznam na Italijo:ups:, zato bi te prosila, če mi lahko malo bolj razložiš, kje sploh je Monfalcon, in katera trgovina je to. Aja, Prenatalova stran je pa seveda totalno neuporabna:(. A misliš, da se mi sploh splača it dol (bencin + avtoceste), da ni potem na koncu isto ali celo dražje kot pri nas.

LP, Tina

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   voziček peg perego
9.8.2004 22:23:38   
Nina Nana
Jaz imam pramette in primo viagio avtosedež. Po pregledovanju cen sva se z možem odločila, da ga kupiva v baby centru, ker ni bilo potrebno čakati. Na gotovino so dali še popust, pa je bilo. Imaš tudi možnost garancije (midva ne govoriva italijansko...) in vse to je pretehtalo odločitev.

LP

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   voziček peg perego
10.8.2004 15:54:47   
Pikapolonica
Tinca!

Kar se tiče trgovine Prenatal v Trstu, sem bila jaz kar malo razočarana. Je pa res, da nisem iskala modela Pramette ampak Plico P3 Completo. Tga so imeli samo v 5 barvnih kombinacijah in samo te tudi prodajajo. Za pramette pa res ne bi vedela, ali ga držijo ali ne. Edino cene so res malo boljše kot pri nas. Vendar je kriza če prideš tja pa ti povejo, da modela ki si ga želiš, ne prodajajo.

No, najbrž si dovolj premišljevala o vozičku. Tudi midva sva bila najprej navdušena nad pramette, potem pa sva si premislila, ker se bo najina štručka rodila novembra in se mi zdi bolje, da je res dobro zaščitena med zimo. Zato sva se odločila za model s trdo košaro. No, še vedno pa pravim, da je pramette res lep voziček in sem prepričana, da ti ne bo žal.

Kar se pa tiče trgovine Io Bimbo. Če ne poznaš nikogar ki te bi popeljal skozi Trst, boš to trgovino najbrž zelo težko našla. Trst je velik, ulic še več, vozniki so pa itak malo prizadeti. Italijani pač! Naju je okoli vozil sestrič, ki je tam blizu doma in sem raje celo pot mižala, ker smo kar naprej imeli bližnja srečanja z drugimi pločevinami. Na srečo brez posledic.

No, upam in želim ti, da čim bolj ugodno in čim lažje najdeš to kar si želiš.

Pozdravček, Pikapolonica :pika: in :duda: (26t 6d)


(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   voziček peg perego
10.8.2004 20:32:00   
Tinca7
Pikapolonica, hvala ti za nasvet! Ravnokar sem ugotovila, da imava skoraj na isti dan rok (jaz sem noseča točno 27t):bravo:.
Glede vozička, pa sva tudi midva sicer razmišljala o trdi košari, a se mi zdi po eni strani skoraj trapasto za tiste prve tri - štiri mesece kupiti še tisto košaro, ki seveda stane še dodatnih 35.000 SIT:grrr: (sploh, ker prve mesece v tistem mrazu ne nameravam hoditi na ravno dolgotrajne sprehode). Fanta sem že talo ali tako po "hudih bojih" uspela prepričati da kupiva nov voziček ;brat mi je namreč dal svojega, ki je star 6 let. Ampak sej veš kako je; vsaka mamica si želi za svojo :duda: le najboljše in najlepše in voziček spada pod to. No bomo pa pupiko močno povili in zadekali pa bo ravno tako vredu!
Mislim, da ga bom res kar v Sloveniji kupila, samo še najcenejšo varianto moram najti, potem pa bom resnično v 9nebesa!
Uživaj, Tina

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   voziček peg perego
12.8.2004 14:07:12   
urskas
Živjo Tinca7,

tudi sama se prodružujem tvojemu mnenju in se nagibam k nakupu modela Pramette. Naša :duda: bo privekala na svet konec decembra in sem prepričana da v prvih treh mesecih ne bo kakšnih dolgih sprehodov. Potem bo pa že topleje in tudi dojenček bo že hotel gledati v svet.

LP urskas

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?