|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vozički Mima
29.8.2012 21:29:17   
nitta
Ker se odločamo za nakup našega prvega vozička in ker je meni zelo všeč to da otrok sedi/leži visoko, sem se zagledala v ta voziček, natančneje Mima Xari. Pa nikjer ne najdem nobenih konkretnejših izkušenj, zato vas prosim za nasvet, kakršen koli bo dobrodošel, ker je le tako drag voziček da si ne zelim da mi bo potem žal. hvala vam
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vozički Mima
31.8.2012 22:44:52   
hermy1
Vozička ne poznam (je pa videti lep), vendar te opozarjam, da poglej, kako se zlaga, koliko prostora zasede v prtljažniku tvojega avta in kakšna je njegova teža.
Mislim, da so poleg lepote to bistvene zadeve pri vozičku!! Kajti zelo velikokrat ga boš dala ven in noter, ga dvigovala in če gre na knap v avto...te prvič ne bo motilo...stotič boš pa znorela!! Samo toliko, pa dober nakup!

_____________________________

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vozički Mima
31.8.2012 23:04:00   
cilla
Ja, res ima tale Mima en vesoljski dizaj. Podoben dizajn, podobna cena, a vsekakor bolj preverjena zadeva - Stokke. :)
Se pa Mimo, če sem prav videla na malih vragcih, da it pogledat v živo nekam v LJ. To je kul, da jo v živo prešlataš, razstaviš, sestaviš, precingaš,... user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: vozički Mima
1.9.2012 13:34:30   
nitta
Stookija je imela sestra in mi ni biu všeč za vozit ker nima napihljivih koles in pri nas po deželi nismo nikamor prišli z njim, pa tudi tisto držalo ki je posebne oblike mi sploh ni bilo fajn, pa sm ga 2 leti vozila intenzivno :) je pa res da ga nismo šparali in je sedaj še vedno kot nov, zložil se je super, lahek za uporabo, lepo se poleže ko dete zaspi... Hvala vam za nasvete, vsi so dobrodošli :)

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: vozički Mima
1.9.2012 17:17:23   
cilla
Aja, ena zanimiva o tej "tvoji" Mimi, ki sem jo prebrala v eni italijanski spletni trgovini: tam pravijo, da je to "idealen voziček za družine z enim otrokom". Torej zdej veš, če slučajno že imate kakega al pa če razmišljaš o še enem, ta voz očitno ni za vas user posted image (pa ni neke argumentacije, zakaj naj bi bilo tako. Na spletni strani proizvajalca lahko vidiš še celo dvojno verzijo). Aja, če se ti gre predvsem za višino, na kateri sedi otrok, je še nekaj vozov, ki so bolj terenske sorte sicer, pri katerih je športni sedež prav na spodobni višini.

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: vozički Mima
3.9.2012 10:18:29   
nitta
O, to pa mi paše da je samo za enega otročka, imava namreč oba željo in mnenje da bo tole najino prvo in zadnje dete-aaaampak zarečenega kruha sem se v življenju že precej najedla tako da to je pač trenutno mnenje in trenutno sva finančno sposobna le toliko. hvala vsem za odgovore

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: vozički Mima
17.10.2012 8:24:18   
Evja
Živjo, mi imamo voziček Mima Xari, kupili smo ga lani v Grazu, ker jih v sloveniji še ni bilo možnost dobiti, sedaj jih mislim prodajajo na malihvragcih. Moram še povedat da ko smo ga kupovali mi v trgovini smo naleteli ravno na popuste in je bil skoraj pol cenejši. Z vozičkom je pa tako. Dokler je otroček majhen in je v košari se pač z eno potezo sname košara z drugo pa se zloži voziček, kar je res v samo dveh korakih in zelo zelo enostavno. Večji problem je ko je športni del ... če hočeš zložit vse skupaj je kar mal nerodno in potem še dat v avto zelo težko ... sama snamem šprtni del in potem spet v enmu koraku zaprem še konstrukcijo in smo spet pri enostavnem :) Voziček oz otrok sedi zelo visoko (to je tudi nastavljivo) mi imamo tudi zimsko original vrečo ki je tudi super ... no skratka kar se vozička tiče sami superlativi... ne vem če veš da se košara zloži in pospravi v sedalni del kar pomeni, da nimaš dodatne krame ko otrok preraste košaro. Drugač pa tko ko smo sami kupovali voziček sem skoraj dobila živčni zlom to ni tako kot kupuješ avto da bi izbral model in potem dokupil dodatno opremo ... pri vozičkih je tko kar ima eden drugi nima eden je za po mestu drugi za po terenu eden ma to drugi spet to ... in ja kaj na koncu rabimo ??? jaz sem na koncu mimo izbrala zato ker sedi visoko (med vozički je bil to samo še stokke - ki pa ga ima že vsaka druga mamica v lj), ker ima velika kolesa, dobro vzmetenje (lahko gre čisto povsod), dosti odlagalnega prostora (dva predala) in pa zelo enostavno zložjliv. A še to kar se prostora tiče v avtu to pa ga zavzame kar veliko tako da če imate kakšen manjši avto potem to ne pride v poštev ... no upam da sem odgovorila na kakšna vprašanja lp

(odgovor članu nitta)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: vozički Mima
18.12.2012 16:31:25   
Tinna978
Pozdravljena Evja,

a lahko poveš, kje v Gradcu si ti kupila voziček? Se namreč zelo zanimam zanj, pa nikakor nikjer ne morem dobiti nobene "pametne" cene user posted image .

Že vnaprej hvala!

(odgovor članu Evja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: vozički Mima
23.12.2012 9:18:06   
HEsan
Pozdravljena Tinna 978
Voziček Mima Xari se da naročiti v avstriji v trgovini XXX Lutz, na otroškem oddelku.
Jaz sm ga sama naročila prav tako v Xlutzu in moram povedati da smo več kot zadovoljni, vožnja je prfektna, dizajn da ne omenjam :) Pa tudi moj malček se zelo vredu počuti v njem :)
Cena pa je solidna :) 1190 smo dali z Maxi cosijem vred.Če pa želiš potem še kakšno dodatno opremo se je pa da tudi naročiti dodatno.
Lp.- Od Baby-ke HiSan

Pa še en link
http://www.facebook.com/mimakids

(odgovor članu Tinna978)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: vozički Mima
23.12.2012 9:21:22   
HEsan
Pa še en link
http://www.momfinds.com/2012/so-just-how-many-baby-strollers-does-kourtney-kardashian-own/

< Sporočilo je popravil HEsan -- 23.12.2012 9:31:56 >

(odgovor članu Tinna978)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: vozički Mima
6.1.2013 17:18:25   
k4pa0510
Končno sem našla vsaj en forum, kjer omenjate voziček Mima. Z možem sva v iskanju najbolj primernega vozička in res nisem vedela, da je to taka živčna vojna.
Trenutno kolebava med Sokke Xperio in pa Mimo Kobi.
In če katera uporabnica tega vozička to vidi, lepooooooo prosim za nekaj odgovorov:

Ali je voziček dovolj zračen? Namreč, malo sem skeptična, ker je tako plastičen in ne vem, če je strehica dovolj zračna... Na primer, ko otrok zaspi in imaš strešico spuščeno, se full kuha notri?

Ali je voziček dovolj prostoren? Glede na to, da polička za nogice ni nastavljiva, me zanima če je to kaj moteče, ko mora imeti malce večji otrok skrčene nogice?

Je vziček vozen po vseh terenih, tudi po neutrnjenem makadamu?

In še to- je ta material kaj občutljiv na dotike, npr.kak poteg z nohti?

Če je katera še kaj prisotna na tem forumu, rs lepo prosim za kakšno informacijo.

(odgovor članu HEsan)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: vozički Mima
7.1.2013 16:36:32   
HEsan
Pozdravljena K4pa0510 !
Probala tibom odgovoriti na to kaj te zanima :)
Mi smo se odločili za Mima Xari Cosmo ,z njim smo FULLL Zadovoljni !
Ali je dovolj zračen, Bi ti odgovorila z , DA! Nič se otrok ne kuhanotri smo bili z malckom na morju ko je imel samo 3 mesece in res niti malo ni švical:)
Prostoren je tudi dovolj po mojih izkušnjah, globoki del je fajn prostoren pa tudi potem športni del,čeprav nima nastavljega dela za noge je zelo komotn in fajn, zaenkrat še moj malček uživa v njem.
Vozen je po vseh terenih,sem probala tudi po makedamu in je šlo malo težje kot po gladki površini ampak je šlo,po gladki površini pa je vožnja tak primerjava(avto z servo volanom in avto brez servoja ) Ko probam vozit od kolegice voziček, ga nebi nikoli zamenjala za svojega ker ga resnično obvladaš z enim malim prstom:)
No Za MATERIAL Hmm Pa te moram malo razočarat, res je zelo občutljiv, Moraš delat z njim kot z jajčko ki paziš da se ne zlomi :D malo smešno ampak je res občutljiv material smo že2 x reklamirali strhico in smo brez problema dobili novo,sedaj moramo pri transportu pazit da nič ne damo gor na voziček,če imate prostoren avto nebi smelo biti problema,če pa je kaki mali pa moreš pać pazit da nanj ne dašnič takega gor da se poškoduje,al pa ga zaščitiš z dekico:)Če si res želiš ta voziček.
Tudi samo smo izbirali med Stokkejom in Mimo , a smo se odločili za MIMO Inres nam ni žal,po vrh vsega je nekaj posebnega in jiih je zelo malo.Stokk ima že vsak 2 :) ...
Torejodločitev je vaša
Pa še en linkec si lahko še malopogledate ...
http://www.mali-vragci.si/otroski-vozicek-mima-kobi-cosmo-silver-silver-black#

Upam da sem pomagal vsaj malo razjasnit!
Lep pozdrav -Hi-san/ Baby Amin

(odgovor članu k4pa0510)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: vozički Mima
7.1.2013 16:40:57   
HEsan
PS: Se opravičujem za zgoraj napisan odgovor,ki je tu in tam brez presledkov,saj mi tipka za presledke šteka :D

LP. He-san / Baby Amin

(odgovor članu HEsan)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: vozički Mima
7.1.2013 18:08:37   
k4pa0510
HEsan, najlepša hvala za odgovor!
Sem zelooooo zadovoljna z opisanim, za material sem pa kar domnevala, da je takouser posted image Ampak bomo to vzeli v zakup, ker je voziček drugače res hud!!! user posted image
Kakšno barvo pa imate vi? Meni je v Lesnini na Brdu rekla, da so beli zelo občutljivi, da se gor kar beli risi poznajo, temno siv pa ni tako zelo... Bo pač treba malo pazit.

GOr gre Maxi Cosi lupinica, a ne? Kaj pa Peg Perego, morda veste? Ker to bi lahko dobila v posojo...

(odgovor članu HEsan)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: vozički Mima
7.1.2013 18:10:31   
k4pa0510
Aja, še to: kakšna je razlika med Mima Xari in Mima Kobi?! So Xari usnjena verzija?

(odgovor članu k4pa0510)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: vozički Mima
7.1.2013 18:52:39   
Tinna978
Živjo,

gor gre mislim da maxi cosi lupinica, za doplačilo cca 39eur dobiš zraven tudi adapterje.
Razlika me xari in kobi mislim da je ta, da je kobi namenjen za dvojčke oziroma za dva otroka z majhno starostno razliko (seveda ga lahko uporabljaš tudi samo za enega otroka). Je pa xari malo bolj poceni.
Usnjena mislim da obstajata oba modela.

A v Lesnini tudi dobiš ta voziček? Kaskšna pa je cena?

(odgovor članu k4pa0510)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: vozički Mima
7.1.2013 19:02:23   
k4pa0510
Aha, tako je to. Ja, imajo ga v Lesnini na Brdu in ga zeloooo priporočajo. Midva bova skoraj 100% tega vzela. A veš da sem za ceno pol že vse zamešala, ampak mislim da pride voziček s košaro (in torej tudi športnim delom) med 800 in 900€. Potem pa proti doplačilu še zimska vreča, senčnik, lupinica in vse ostalo... Pride manj kot Stokke, to sem sigurna, koliko, pa zdaj ne vem več.

Pri nas ga imajo tudi v spletni trgovini "Mali vragci", a tam jaz nikakor ne bi naročala.... V Lesnini so ga nama zelo dobro predstavili, ga razstavili, vse povedali. Res je TOP user posted image

(odgovor članu Tinna978)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: vozički Mima
7.1.2013 19:13:26   
Tinna978
Aha cena je torej povsod nekako podobna. Jaz ga v Italiji dobim za 880eur, v ceni so že tudi adapterji za lupinico.
Seveda pa vse ostalo za doplačilo;)))

(odgovor članu k4pa0510)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: vozički Mima
7.1.2013 19:15:13   
k4pa0510
Ja, mislim, da so cene kar podobne, da ni večjih odstopanj. Za Lesnino ne vem točno, lahko da je tudi manj, sem bolj na pamet izstrelila, ampak tam nekje mora biti... Jih pa pri nas še ni dosti, kar je pa tudi fajn.

(odgovor članu Tinna978)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: vozički Mima
8.1.2013 14:05:39   
k4pa0510
Ker nisva mogla več čakati, sva ga šla danes naročit. Voziček Mima Xari, namreč user posted image
Res je lep, res je dober!
V Lesnini imajo cene nižje kot na spletni strani Mali vragci, vndar pazite, en kup dodatkov je treba nabavit, da dobiš tisto željeno celoto.

Na primer:
*ogrodje vozička+ športni del, ki se spremeni v košaro+ dežna prevleka = 799€.
*starter paket (vsebuje blazino za v košaro, sedalno blazino za v šp.del in pa prevleko oz.pokrov za športni del) = 99€
*zimska vreča = 79€
*senčnik = cca 50€
Skupaj to pride okoli 1030€.

Sama lupinice ne potrebujem, bom imela od Peg Perega, a ne bo šla na voziček, a je tudi nočem, ker bo samo za nujen kratek transport. Če pa potrebujete še to, se pa kupi bodisi originalno ali pa Maxi Cosi, za kar se potrebuje še poseben adapter.

Meni se cena zdi zelo uredu, Stokke pride s tako opremo kar dosti dražji vendar je treba vedeti, da je Mima primerna za vse terene, sprednji kolesi se lahko fiksirata.
Meni je super, res!!!

In še to, sploh za HEsan: prodajalec mi je povedal, dače je na vozičku kakšna površinska praska, da vzameš fen z vročim zrakom in od blizu pofeniraš in gre stran :)

(odgovor članu k4pa0510)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: vozički Mima
8.1.2013 14:17:44   
HEsan
Oh hvala k4pa0510 Nism vedela,bom pa takoj probala :)
Upam da boste tudi vi zadovoljni t vozičkom kot smo mi!
No zgoraj ti je že Tinaa odgovorila, Glede barve ..mi smo izbrali srebrno črnega
ker nam je taa bil nekako naj bolj privlačen za oko :).
Pa oglasite se kaj in napišite svoje izkušnje ko boste ga začeli uporabljati, naj bo čimveč informacij o njem, ko sem ga jaz kupovala nikjer ni nič pisalo, pa sem se vseeno odločila zanj!
Lep pozdravček ..

(odgovor članu k4pa0510)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: vozički Mima
8.1.2013 16:39:06   
k4pa0510
Ja, res je HEsan, tako so mi danes povedali in sem mogla takoj deliti, da boste uporabnice vedele user posted image
Moj bo v uporabi šele od maja/junija, a kooooooooomaj čakam, ker je res hud voziček.
Po mojem bom kar nekaj kilometrov naredila v prazno user posted image

Ko bo v uporabi, pa javim mnenje, seveda!

Lepo vozičkajte. user posted image

(odgovor članu HEsan)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: vozički Mima
8.1.2013 17:10:05   
Tinna978
Hvala za vse info, moj bo v uporabi že prej, pa ga še niti naročila nisem;)))
Se še ta teden odpravim in ga grem naročit.

(odgovor članu k4pa0510)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: vozički Mima
9.1.2013 8:39:00   
Evja
Naša čebela gre februarja v vrtec in smo se odločili da našo mimo prodamo, ker je ne bomo več toliko uporabljali, kupili pa bi MIMO BO (marela) - ali katera od vas bodočih mamic, ki ste gledale mimo v lesnini mogoče ve, če imajo tudi to marelco ali imajo samo vozičke Xsari in Kobi? Čene bom morala spet v lov po vseh mogočih tujih trgovinah, kar pa zna bit spet kar naporno kot prvič ko smo iskali Mimo, pa je pri nas ni bilo :( (spodaj link do slikice)

http://www.mimakids.com/landing/bo/

(odgovor članu Tinna978)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: vozički Mima
9.1.2013 9:59:48   
k4pa0510
Evja, te marele sama nisem zasledila, ampak še ne pomeni, da je nimajo. Ves čas kaj naročajo, najbolj da se vpraša tam. So pa full ustrežljivi, se splača tam povprašat, po možnosti tudi naročit. Nimajo še niti vseh ariklov, ker je zadeva na našem trgu res nova, a bodo naredili vse, da to dobijo.

Tinna978, ne vem, če je v Italiji voziček kaj dosti cenejši. Spet je odvisno kaj je všteto v ceno 899€. Če je to, kar povsod, pol bi bil v Lesnini voziček + adapterji tam okoli 840€, samo se je najbolje tam prepričat.

Bomo pa čist "hude" s to Mimo user posted image
Meni je srebrn ali pa bel tudi zeloooooo všeč, a si ga nisem upala izbrati zaradi občutljivosti. Nekako se nepravilnosti najmanj poznajo na temno sivi barvi. Zato sem se sama za tega odločila.

(odgovor članu Evja)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?