|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vročina
15.6.2005 14:38:43   
Divja vijolica
Po porodu se mi je začelo dogajati, da na vsake 2 meseca dobim vročino 39. Ne vem kaj bi to bilo, prej namreč res nikoli nisem imela vročine. Nimam nobenih znakov prehlada, kar naenkrat dobim vročino, ki traja en dan, drugi dan je glavobol potem pa o.k. ALi se kateri dogaja enako?
Sem pa 7 mesecev po porodu. Sem že razmišljala, da je mogoče začetek prehlada brez drugih znakov in da se tako prepreči prehlad :zmeden: ?
Vročino sem spet imela ravno včeraj in sem bila res čisto out...:zmeden2:

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   vročina
16.6.2005 14:17:51   
kimi
Kaj pa će bi to povedala G ali pa osebni zdravnici...ker tole že ni ok

(odgovor članu Divja vijolica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   vročina
16.6.2005 19:58:59   
Divja vijolica
Zgleda da bom res morala, ker se vročina še ni nehala, danes mi je še slabo in spet imam vročino 38. Ne vem ali bi to lahko bili znaki nosečnosti?

(odgovor članu Divja vijolica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   vročina
17.6.2005 18:22:21   
Anonimen
Pojdi k zdravniku. Nočem te strašiti toda moji kolegici se je tudi kar naenkrat pojavila vročina in slabo počutje, en dan je bila višja, drugi dan spet normalna temperatura. Je hodila od enega zdravnika do drugega, so ji že rekli da simulira, potem so pa odkrili da ima kronično vnetje rodil. Ker si že rodila, je po moje bolj verjetno, da se je kaj vnelo.

(odgovor članu Divja vijolica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Prvi mesec z dojenčkom: Zakaj je začel tol...
Dojenček, ki je bil prej »priden« in je jokal v mejah normale in predvsem, kadar je kaj potreboval, nenadoma dobi neutol...
Zgodbe malih junakov: Roditi bi se morala ...
photo
7. 11. 2019, ob 9.34 se je rodila naša Klara, v 25. tednu nosečnosti, težka 730g in velika 34cm. Teh podatkov si nisem m...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?