|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vrtci v Zasavju...
6.11.2008 18:32:44   
AKŠ
sama sem sicer zelo zadovoljna z vrtcem v Hrastniku, prav tako tudi z vzgojiteljicami.... mala zelo rada hodi v vrtec, je pa res, da ga obiskujemo prvo leto...

kakšne pa so kaj vaše izkušnje?

_____________________________

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vrtci v Zasavju...
6.11.2008 20:34:30   
ajna12
Zdravo!
Tudi jaz dam user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za vrtec v Hrastniku- Dolinca in njihove vzgojiteljice. Mi imamo zdaj že drugo v vrtcu in je prav zadovoljna.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vrtci v Zasavju...
7.11.2008 9:46:44   
lukec
Naš je v Vrtcu Zagorje enota Ciciban Kisovec že skoraj dve leti in doslej imamo same pozitivne izkušnje, razen da so letos skupine ločene (dve sta na kisovški šoli) in komaj čakamo nov vrtec.

_____________________________

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu ajna12)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: vrtci v Zasavju...
7.11.2008 10:24:06   
atinav
Naša dva sta tudi v vrtcu Kisovec in smo tudi zadovoljni...zelouser posted image ...lansko leto je bil Liam na Izlakah, kjer je bilo pa tudi super...z naše strani same pohvale.

user posted image


_____________________________

TIAN nas je razveselil 20.02.2005, LIAM pa 19.10.2006

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: vrtci v Zasavju...
7.11.2008 10:28:37   
F*S*M
Mi smo vključeni v vrtec Hrastnik enota Lučka na Dolu pri Hrastniku, naš fant gre zelo rad sploh pa je vzgojiteljica Simona super ima jo zelo rad, prav tako pa tudi druge predvsem pa vzgojiteljico Sandro, ki je pa zanj posebna, saj ga skoz crklja in me je kar strah kako bo ko bo starejši in bo prišel k njej v skupino, potem ne bo več crkljanja.

Mi je pa zelo všeč, da so skoraj vsak dan vzunaj samo če ni dežja, kar je zame osebno velik +. Upam, da bo še tako naprej.


_____________________________

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu atinav)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: vrtci v Zasavju...
14.1.2009 20:56:01   
ELMA
A mogoče ima kera v otroka upisanega v vrtec ciciban Trbovlje ?

_____________________________

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: vrtci v Zasavju...
16.1.2009 19:58:56   
valentinka
Tudi sama imam  otroka v vrtcu v Hrastniku. Jaz sem nasprotno od mojih predhodnic zelo nezadovoljna z vrtcem. Razen nekaterih izjem so skoraj vse zaposlene pod kritiko.Od jasličnega oddelka pa tja do ta večjih (vključno s  tisto Sandro, ki kao rada crklja otroke-ha,ha).Sam sistem dela imajo takšen kot pred davnimi...časi.Nič sodobnega.Nikamor ne gredo (izleti, predstave...), še slabše pa je od kar se je začela devetletka.Pred nosom imajo bazen, pa tudi enkrat ne gredo vanj,da ne govorim o kakšnem sankanju ali celo smučanju...Likovni izdelki predpotopni in se ves čas ponavljajo...Je že nekj časa kazalo, da bo bolje, ko se je zdelo. da bo prišlo v vrtec nekaj novega kadra,  sedaj pa so vsi nekam izginili in so ostale same tiste, ki so bile že prej, s taglavno na čelu...Baje nikogar od mladih noče zaposliti in so si prisiljene poiskati službo drugje.Škoda za naše otroke, saj bi malo svežine našemu vrtcu kar prav prišlo!Ne me narobe razumet, saj nimam nič proti starejšim, samo če te nihče ne opozarja, da je s tvojim delom kaj narobe, ne bo nikoli nič bolje.user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: vrtci v Zasavju...
23.1.2009 15:52:09   
hrastničanka
nasprotno od svoje predhodnice, ki zna samo kritizirati, bi rada enoto lučka, z vsemi vzgojiteljicami na čelu, ne glede na starost user posted image pohvalila. zdi se mi da je njihova kvaliteta znanja visoka, prav tako cenim njihov trud, ki ga vlagajo v vzgojo naših otrok. vse vzgojiteljice so zelo prijazne in vedno pripravljene pomagati z nasveti, glede njihovih "zastarelih" metod, je naša predhodnica valentinka očitno strokovnjak na tem področjuuser posted image , menim da je njihov pristop korekten ter ljubeč (NE "KAO" LJUBEČ) in metode vse prej kot zastarele.
kako poteka zaposlovanje ne vem, vem pa da je bila "ta Glavna" do mene osebno vedno prijazna ter ustrežljiva.
vsi ljudje znamo najprej samo kritizirati, še posebej če nam kdo stopi na žulj, nikoli pa ne pomislimo kakšen vpliv imajo lahko naše besede ter dejanja.

zato draga  valentinka   VSE SE VRAČA VSE SE PLAČA

LEP POZDRAV

(odgovor članu valentinka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: vrtci v Zasavju...
23.1.2009 21:51:17   
JOBA
Se totalno strinjam z valentinko  user posted image . Otroci so mogoče res zadovoljni, saj ne poznajo drugih vrtcev in boljšega načina dela kot je v Dolinci. Prosim pejte starši mal pogledat še kam drugam po sloveniji, zaposlene ( z izjemami ), predvsem pa direktorico vabim , da se udeležijo kakšnih seminarjev in delavnic. Nikoli ni prepozno za nova znanja, ki jih v Dolinci primanjkuje.HALO SMO
LETA 2009, OSEMDESETA SO MIMO. Dajte si starši res pogledat v srce ( in v druge vrtce) ali ne želite za svoje otroke najboljše?!

p.s. Pa nehajte že nekateri zaposleni lesti nekaterim v ....( mam tak občutek, ne morem pomagat)user posted image

(odgovor članu hrastničanka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: vrtci v Zasavju...
23.1.2009 23:03:59   
rosas
Sama imam tudi otroka v vrtcu Dolinca in njej je tam zelo lepo.
Vzgojiteljice res niso rosno mlade, a imajo izkušnje, vsaj po mnjenju, ki sem ga sama doživela. Morda ste nekateri tukaj le preveč kritični do vzgojiteljic. Jaz bi rada vsaka od njej čestitala, ker imeti toliko otrok v skupini so res ženske ena 1. Meni bi defintivno izgubili živci, kaj vam ne?

Verjetno niso zaposlovali mlajših, ker niso potrebovali novega kadra.
BISTVO vsega pa je da so naši in vaši otroci zadovoljni in da gredo vsak dan znova z vesljem v vrtec.
Nekomu se zdi zastarelo, nekomu pa ne, a glavno je kaj čutijo naši otroci.
Še tako in tako jih bo današnji čas in tehnologija prehitro ulovila.....naj se spomnjeo vrtca kot nekaj dobrega in fajniga v življenju!!!user posted image

(odgovor članu JOBA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: vrtci v Zasavju...
24.1.2009 12:46:58   
valentinka
Vidim, da se je tema odprla  z namenom, da bi vsi na veliko hvalili hrastniški vrtec, vendar očitno vsi niso takšnega mnenja. Moj namen ni bil nikogar užaliti, hkrati pa nisem napisala nobene neresnice. Sedaj se na veliko povdarja starost vzgojiteljic, kar sploh ni bistveno, ampak je bolj pomembna strokovnost, volja do dela in občutek sprejetosti, ki naj bi ga vsak otrok dobil v vrtcu.Tega tukaj manjka!!Mislim, da sem nekaterim res stopila na žulj, kljub temu , da nimam strokovne podlage in je za svojo vlogo ne rabim.  Sem preprosto mamica, ki ji ni vseeno, kako njeni otroci prebijejo čas, ko je v službi.Napisala sem , da leti kritika le na nekatere in ne na vse, saj so določene res kot druge mame otrokom.Žal pa nekaj takšni, ki se neprimerno vedejo, meče slabo luč na vse ostale.Prav imaš Rosas, ko praviš, da  bo naše otroke še prehitro ujela sodobna tehnologija...Žal pa pri svojem prispevku nisem imela tega v mislih, saj se mi zdijo preprosti sprehodi v naravo, užitki na snegu, obisk lutkovnih predstav, prijetna druženja s starši in podobne zadeve, daleč od tehnologije....Pa še tole: vesela sem, da sva istega mnenja draga Hrastničanka :ČE VLAGAŠ V OTROKE SE TI RESNIČNO VSE VRAČA IN PLAČA!!user posted image
Očitno si dobra mamica ali pa zelo dobra strokovna delavka!
Joba, hvala za aplavz, glede tvojega prispevka pa: Strupeno, vendar v celoti podprto iz moje strani!!!user posted image

(odgovor članu rosas)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: vrtci v Zasavju...
24.1.2009 13:25:56   
mily
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

A mogoče ima kera v otroka upisanega v vrtec ciciban Trbovlje ?

jst sem mela mojo v Ciciabanu. Naša je full uživala. prvo leto je imela Joži in Vladko, drugo leto pa Marjano in Darjo.

_____________________________

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: vrtci v Zasavju...
25.1.2009 14:06:58   
zakaj tako?
Pozdravljene vse Hrastničanke!

Vidim, da se je zgoraj odprla prava debata okrog vrtca.
Moram reči, da sama nisem razočarana nad vrtcem Hrastnik, bi lahko bilo pa boljše.
Imam otroka na Dolinci (jaslična skupina). Vzgojiteljica je mlajša(mislim, da je jasno o kateri govorim) in se mi zdi, da je zelo strokovna, zdi se, da jo imajo otroci zelo radi, naučili so se veliko novih stvari in kar je najpomembnejše, v skupini so jasno postavljene meje, ki jih otroci upoštevajo. Dokler bo moj otrok s takšnim veseljem obiskoval vrtec, sem pomirjena. Do mene kot starša je ta vzgojiteljica vedno prijazna in dostopna, mi poda informacije o otroku, (ki so zelo realne) ne ovinkari in ne zavija besed v celofanuser posted image . Če bo tako do konca, nimam slabih besed.

Kar pa me moti, je to, da ti naši otroci ne grejo nikamor na sprehod. ne vem, mogoče, to ni izvedljivo zaradi starosti, ampak v drugih vrtcih gredo tudi manjši otroci na krajši sprehod. V vrtcu ni nobenih obogatitvenih dejavnosti za mlajšo starost, pa bi si včasih kdo zaželel kakšne telovadbe ali česa podobnega. Zgoraj je že ena omenila bazen. Imamo ga pred nosom, pa ga ne izkoristijo,...pa saj, če bi iskali vse pomanjkljivosti, bi lahko naštevali.


(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: vrtci v Zasavju...
25.1.2009 15:17:39   
ženka
Naš malček je tudi v vrtcu ciciban v Kisovcu in smo zelo zadovoljni, ker ima super vzgojiteljice. Prejšnje leto smo bili pa v Maji v Zagorju in tudi tja je zelo rad hodil.

Nimamo pripomb!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zakaj tako?)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: vrtci v Zasavju...
27.1.2009 16:24:46   
atis1
Naj povem da imam tudi sama otroka v vrtcu in sem zelo vesela, ker če jima ne bi bilo dobro, tudi v vrtec ne bi želela, tako pa se večkrat med vikendi "kregamo" ker ne smeta v vrtec. vsak človek je svoja osebnost in vsak ima svoje poglede na vzgojo in varstvo svojih otrok. Zaenkrat vidim velik napredek pri obeh v ustvarjalnem delu, prav tako tudi na drugih področjih. Je pa res, da niso vzgojiteljice krive, če morajo imeti v takšnih majhnih prostorih, tako veliko skupino otrok. Nikoli ne bodo vsi enako motivirani in zainteresirani za določeno igro ali ustvarjalno delo. Roko na srce, sem velikokrat doma, poleg službe in drugih obveznosti, kar malo živčna, otroka preveč razposejena,... zato mislim da mora vzgojiteljica vložiti dokaj veliko truda, da je z otroki vsak dan nasmejana, brez skrbi, pa tudi z dovolj zamislimi, za njihovo igro in zabavo.Torej rečem le, vsaka čast vzgojiteljicam,za njihovo delo. kar pa se tiče da otroci ne hodijo ven, bom rekla le takole, v tem času, ko je bilo tako mrzlo, mislim da noben ne hodi z otroci toliko ven, kot hodimo poleti. lahko pa komentiram tudi tole, da ko pogledaš obutev in oblačila otrok, vidiš da vsi niti niso primerno oblečeni. (ko pa bo bolezen... bodo krivi pa spet v vrtcu?!)Ko pa se začne toplejše in lepše vreme, pa vem da so otroci zunaj vsak dan, saj ju vidim ko sta kdaj umazana, drugače oblečena,....sploh ni problema saj sta otroka in naj uživata. drugače pa na koncu naj napišem le še tole, da tudi starši lahko otroke peljejo na kratek sprehod in malce ven, da ni sedaj če so otroci v vrtcu vse prepuščeno vzgojiteljicam in za vse krivite njih, ampak lahko popoldne s svojimi otroki naredimo še veliko in v bolj individualnem duhu. Pustite otrokom razvijati svojo ustvarjalnost, kreativnost in njega samega.Na žalost je naše življenje stalna borba, da se dokažemo in skušamo zmagati.

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





FOTO: To je bistvo družine!
photo
Prav vsaka družina je posebna in unikatna. Toda, kaj imajo družine z vseh koncev sveta in različnih oblik vendarle skupn...
BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?