Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: whirlpool sušilni stroj AWZ 7813 22.12.2009 16:18:11
|
|
|
|
botrca
|
Kateri model pa je?
|
|
RE: whirlpool sušilni stroj AWZ 7813 22.12.2009 16:19:14
|
|
|
|
kajajaka
|
mislim, da je model AWZ 7813..
|
|
|
|
RE: whirlpool sušilni stroj AWZ 7813 22.12.2009 16:34:48
|
|
|
|
botrca
|
Sem iskala na netu pa za ta model ni navodil v slovenščini . Si ti kaj našla?
|
|
RE: whirlpool sušilni stroj AWZ 7813 22.12.2009 16:38:04
|
|
|
|
kajajaka
|
jaz tudi nisem nič našla na netu... Pa tudi po tistih angleških se ne znajdem najbolj... Saj v skrajnem primeru bom pa v trgovino šla in kopijo prosila... Hvala
|
|
|
|
RE: whirlpool sušilni stroj AWZ 7813 22.12.2009 16:39:27
|
|
|
|
botrca
|
Sem ti hotla pomagat pa ni šlo ...pa pojdi v trgovino kjer si kupila ti bojo kopijo dali.
|
 | Stran: [1] |
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?