Pupica
|
Ja lej anonimna pri men je isto...Sam jaz na vse to gledam z drugeg zornega kota. Zdej imam IDEALNO priložnost da si dobim delo kakršno si zaslužim (to se pravi z kolektivom, plačo, delovnikom)!!!!bla, bla, bla.... Mam srečo, da moji bližnji vedo, da me o službi sploh ne smejo spraševat, ker je to huje, kot takrat ko dobiš knjižico sploh če se vsak v to utakne, maš lahko hit dan pokvarjen. Kaj pišem...hmmm zlo tko kratko in jedrnato. Zraven dam življenjepis, na kratko napisan, pa seveda sliko v D kot Tako fatalno Več ali manj grem po pirsu, imeniku, skratka naključno, sploh ne o svoji stroki, temu so prilagojene tudi prošnje...Če te pa še kaj zanima, mi piši privat. Jaz sem namreč 1 leto "kao"učila brezposlene pisat prošnje. Imam tudi nekaj linkov, kjer ti brezplačno pregledajo tvoj življenjepis...nekaj vseen je. Resno mislim, oglasi se, bi z veseljem delila tegobe iskanje službe še z kom...včasih se mi zdi, kot da smo edina družina, kjer je bil najprej očka brez službe, sedaj pa še mami (no vsaj občutek imam tak )... Ja prvo pravilo je pa definitvo, NIKAR NE BODI SPOSOBNEJŠI OD DIREKTORCE a ne iren@ !!!!!!
|