|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   za NMJ,tatam in emamir
18.9.2006 11:45:28   
bianka
pozdravljene

punce zanima me na koliko časa imateve UZ preglede.Jaz sem imela nazadnje morfologijo,sedaj pa sem naročena čez 4t.Upam da mi bo gin.naredila UZ,drugače bom šla pa kar na kak samoplačniški pregled.

A še katero mučijo izcedki kot so beli tok in uhajanje urina.Drugače pa imam občutek da moja dva ležita čisto spodaj kjr tudi čutim gibe.

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: za NMJ,tatam in emamir
18.9.2006 12:10:10   
emaa
4 tedne nazaj sem imela morfologijo, danes imam spet pregled, potem se bova zmenili za naprej, pa poročam. Drugače pa bom imela danes UZ, to mi je povedala že prej, mora nadzorovat rast, da vidi, da kdo ne prehiteva ali zaostaja preveč. Hkrati mi bo izmerila tudi MV. Mislim, da nam dvojnim user posted image  pripadajo UZ do konca, saj je potrebno bolj nadzorovati potek nosečnosti.

Beli tok, ja tega imam že čez celo nosečnost, prej pa skoraj nikoli, tako da to je normalno, razen če beli tok spremeni barvo (bolj na zeleno) ali začne smrdeti, potem pa to ni v redu. Urin mi pa tudi kdaj pa kdaj uide, sploh, je kritično, ko kihnem, se prej pripravim, zato pa je treba Keglove vaje delat, da si mišice medeničnega dna utrdimo. Moja dva ležita vertikalno, tako da gibe čutim več ali manj spodaj, ko me brcata, saj se zgodi, da je kaka brca pod rebra dovolj močna, ko se tako obrneta, vendar pa je to bolj redko. Tako da čutim ju spodaj in v sredini. Prostora za obračanje pa je očitno še vedno dovolj, samo ne verjamem, da za dolgo. Pa tudi že točno vem kdaj je kateri dvojček aktiven, je prav zanimivo, pa kako sta že zdaj karakterno drugačna.

(odgovor članu bianka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: za NMJ,tatam in emamir
18.9.2006 16:29:49   
tatam
Jaz sem imela morfologijo pred dvema tednoma,naslednji pregled pa imam v petek.Me res zanima,če me bo tudi UZ pregledala!Do sedaj me je moja G samo na prvem pregledu.Ostalo sem hodla v bolnico.Poročam!!!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: za NMJ,tatam in emamir
18.9.2006 18:15:10   
emaa
Glede dinamike pregledov ti bom težko kaj več povedala, saj me bojo odslej vodili v Lj porodnišnici v ambulanti za patološko nosečnost. Imam skrajšan MV in grem jutri v porodnišnico po injkecije za razvoj pljučk, koliko časa pa bom tam ležala, pa ne vem. Upam, da zdržim čim dalj.

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: za NMJ,tatam in emamir
18.9.2006 19:14:54   
tatam
Kaj to pomeni,če je skrajšan MV?Večja verjetnost za prezgodnji porod menda,ne?
Želim ti,da bosta tvoja pikeca še čimdalj na toplem in varnem!Poročaj kako se bo izteklo!!!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: za NMJ,tatam in emamir
18.9.2006 19:15:47   
NMJ
jaz sem imela nazadje 8.9. NS, sedaj pa imam čez pet tednov pregled 11. oktobra in če sem jo prav razumela bo tedaj delala morfologijo, naslednji UZ pa imam v začetku novembra. Upam da bom imela potem kaj pogostejše UZ. Moja dva pa ležita prečno - zgoraj B in spodaj dvojček A. Tudi jaz imam že celo nosečnost (no danes smo stari 15t4d) beli tok, kakšen dan manj kakšen dan več, pa sem ga tudi pred nosečnostjo imela redkokdaj.

aja, brcik pa še ne čutim - je še prezgodaj - jih pa komaj čakam user posted image

lp

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: za NMJ,tatam in emamir
19.9.2006 23:18:49   
natalina
Pozdravljene punce!

Malo nostalgično sem zašla na tale forum, saj so moje dvojčice stare že 14-mesecev in ko vas berem se mi zdi, da sta tudi mene šele včeraj brcali, prav fajn vas je mal pokukat, upam da zdržite čim dlje, pa naj vam bo udobno s trebuščki, naglejte se jih, nabožajte jih, ker gre čas res preehiitroo. uživajte in čuvajte se!!

pa pa Natalija

(odgovor članu bianka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: za NMJ,tatam in emamir
22.9.2006 19:11:14   
tatam
Bianka:danes sem mela pregled in mi je tudi UZ naredla.Je rekla,da je pri teh,ki majo vsak svojo posteljico sicer bolj redko,da eden bolj zaostaja v razvoju,a da je vseeno potrebno redno spremljat!Pri meni rasteta sorazmerno- ni večjih odstopanj.Hvalabogu!
Poročaj kak bo pri tebi!

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: za NMJ,tatam in emamir
22.9.2006 20:10:22   
bianka
živjo

Tatam super da je z malima vse ok-sem še jaz vesela.povej če ti je mogoče merila MV?
V katerem tednu si že ti,si že kaj nabavila in pripravila za user posted image  user posted image ?jaz imam voziček ABC design in ležalnike sem kupila v Baby centru-je bila ravno akcija,drugače pa nisem nič pripravila,se mi zdi da je še malo zgodaj,imam pa namen tam v začetku novembra.

Drugače pa so meni te bolečine(sramna kost)kar malo ponehale,me prav zanima kaj je bil vzrok da me je bolelo.Pregled imam pa šele 6.10-komaj čakam in upam da mi bo naredila UZ.
poročam-sigrno!


Aja nekje ste se pogovarjale koliko smo stare, jaz sem 28

joj sem se razpisala
lp

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: za NMJ,tatam in emamir
22.9.2006 20:28:48   
emaa
Meni je merila MV ta teden torej 26t in je bil skrajšan, tako da sem bila v porodnišnici dva dni, prejela steroide za razvoj pljučk, zdaj pa moram doma počivat, da pridem čimdalj, saj drugega zdravila za skrajšan MV ni. Pregled imam čez dva tedna, v porodnišnici LJ. Moj MV je pa meril 17mm, in se na srečo ni več krajšal, podaljšal pa tudi ne.

(odgovor članu bianka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: za NMJ,tatam in emamir
23.9.2006 14:18:15   
bianka
Emamair pozdravljena spet med nami.Povej kako izmerijo MV,kako sta tvoja user posted image user posted image ,se ok. razvijata?

Glede nato da moraš veliko počivat-kaj to pomeni?ali lahlo opravljaš gospodinjska opravila in podobno ali to pomeni strogo ležanje.
Zdaj verjetno hodiš na kontrole samo v Lj,ali tudi kaj k svoji gin.?

me zanima da vem kaj lahko tudi sama pričakujem.

Hvala

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: za NMJ,tatam in emamir
23.9.2006 18:49:10   
tatam
Če mi je merila MV nimam pojma.Pregledala me je in rekla le,da je dovolj dolg in ustje zaprto!
Nakupovala pa še nisem razen vozička nič!Imamo pa tudi ABC design iz Baby centra!Veliko stvari imam še od prej,tak da moram najprej to pregledat in bom potem vidla kaj še kupit!Se mi zdi še prehitro,po drugi strani pa me je strah,da ne bom zamudla...Saj nikoli ne veš kaj te čaka!Kako strogo mirovanje al kaj podobnega,pa smo tam!Sicer pa nismo same in bo že kak,ne?

(odgovor članu bianka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: za NMJ,tatam in emamir
24.9.2006 12:21:31   
emaa
MV ti izmeri z vaginalnim UZ. Kot prvi UZ v nosečnosti, nič takega. Ponavadi ga prvič merijo po dopolnjenem 24. tednu nosečnosti. Če je kratek, ponavadi še malo bolj pogledajo, da vidijo ali je tudi zmehčan (moj to ni). Počivanje, ja pomeni pretežno ležanje, lahko tudi sedenje, kaka lažja dela mogoče (kaj skuhat), ampak to pri nas odpade. Moj mi ne dovoli, rajši naredi vse sam, pa moram reč, da se nič ne sekiram za pospravljanje ali likanje (mi je dokaj težko, ker mi je začelo takoj dol pritiskat, zdaj vem zakaj), pa zajtrk si lahko prištimam, mogoče mi bo dovolil samo štedilnik prižgat za kosilo, pa bo sam vse pripravil, samo da bom čimdalj v enem kosu. Punci čimveč počivat, če vama začne dol pritiskat, trebuh otrdevat, pomeni, da je preveč in je potrebno to aktivnost razporedit na daljši čas z več počivanja ali pa ukinit. Kratki sprehodi tudi niso prepovedani, samo odvisno koliko imaš volje, pa je jaz nimam, že tako pol cvikam za vsako stvar.
Moja dva se razvijata enakomerno, A ima cca 815g (v torek) in je v medenični vstavi, B ima cca 853g in eži prečno, z glavo dol. B ima še dovolj prostora za manevre, koliko ga ima A pa ne vem. Tako, da sta znotraj okvorov za svojo gestacijo in lepo živahna, razlika pa je tudi normalna.
Preglede bom imela do konca samo še v poronišnici LJ, nič več pri svoji G. Moram pa takoj pridet nazaj, če mi začne dol pritiskat, me začne kaka bolečina zbadat v trebuhu, me začnejo dajat popadki (tudi lažni) ali če se mi izcedek kaj spremeni (verjetno ker lahko začne odtekati plodovnica).
Zdaj pa nazaj na kavč v kak udoben položaj.

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: za NMJ,tatam in emamir
7.10.2006 17:01:42   
bianka
zdravo punce kako ste.

je pri kateri kaj novega. No jaz sem včeraj imela UZ in zaenkrat se mala dva kar sorazmerno razvijata.imata pa vsak po približno 800g.(pri 25t+3d).Mi je rekla moja gin.da je fino da dvojčke pripeljejo do vsaj 28t(meni se to zdi malo),jaz bi rada prišla vsaj do ene 34t.Mv mi ni merila.emamair kako si ti ,si imela kaj pregledov in kako kaže?punce katere št.oblekic nameravate kaj kupit,jaz imam veliko stvari od prej ampak kak body in  kak komletek bi pa vseeno nabavila.Kdaj boste ve začele z nabavo in pripravo vseh stvari.jaz nameravam tam okrog 30t,upam da ne bo že pozno.kje se pa kaj splača pogledat za cotke,baby center in ariel se mi zdita draga,razen če se trofi kako akcijo.Emamair a ti mogoče veš kako gin.določi težo a ji UZ to izračuna ali sama pove na podlagi mer.
mamice lepo se imejte pa se kaj javite.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: za NMJ,tatam in emamir
8.10.2006 8:58:51   
NMJ
Pozdravljene user posted image ,

mi smo stari 17t3/7 in ju še nič ne čutim oz. vsaj včeraj se mi je zazdelo da sem na eni strani čutila žgečkanje user posted image . KDAJ STE VE JU PRVIČ ZAČUTILE OZ. NJUNE BRCIKE?
Midva bova kar nekaj stvari dobila, vseeno pa morava še kar nekaj malenkosti nabavit. To sem rekla, da bova šla enkrat v novembru, ker kasneje ne vem če se mi bo dalo kaj dosti po trgovinah hoditi, ker se že sedaj hitro utrudim user posted image .Kupila pa sem za vsakega kompletek za iz bolnice št. 56 ter za spodaj bodije na preklop in hlačke eno v št. 50 in eno v št. 56. Tudi sama ne vem katere številke, pa bom pripravila kar oboje. sicer pa ne nameravam kaj dosti kupovati teh malih cotic. Verjetno pa bo treba nabavit tudi kakšno bundico še, ker ne vem kakšno bo vreme marca oz. če nas kaj prej preseneti.  Najbolje se pa splača iti kupovati v h&m.
Za katere VOZIČKE ste se ve kaj odločile oz. jih gledate? Kako se kaj počutite - a tudi vam tako raste buši? mene kar vleče narazen - a pozna katera kakšno kvalitetno kremo za buši mazat?
 
ČAO IN LEP DAN VAM ŽELIM
 

(odgovor članu bianka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: za NMJ,tatam in emamir
8.10.2006 9:46:38   
bianka
Jutro

NMJ jaz sem prve brcike začutila v 16t,ampak je to moja druga nosečnost.Vprvi nosečnosti pa v 18t.Mi smo nabavili voziček ABC design-štiri kolesnik,sva ga v baby centru dobila za 25.000(baje da so šil ven s programa).
NMJ a je to tvoja prvauser posted image ?A si bila kaj na NS?
Mamice a boste svoje user posted image user posted image  dale od začetka skupaj v posteljico?Jaz ju bom imela ene 3m kar v eni posteljici v spalnici,so v materinski rekli da sta od začetka lahko skupaj.Ja drugače pa tudi meni trebuh raste kot za stavo.Mi je v petek zmerila trebuh(maternico ali kako se reče),je namerila 30cm in je redla da je čisto normalno da je toliko večji ker sta dva.

lepo nedeljo

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: za NMJ,tatam in emamir
8.10.2006 11:41:52   
NMJ
BIANKA, živjo

Ja, to je moja prva user posted image . V materinski šoli še nisem bila, bom pa sedaj konec oktobra pričela hodit. Tudi jaz ju bom imela na začetku skupaj v posteljici in v spalnici - saj dve tudi ne gresta noter user posted image  (imava bolj majhno spalnico). Potem ko pa malo zrasteta, bosta pa zraven spalnice v svoji sobici in vsak v svoji posteljici.
Na NS sem bila in je bilo vse v redu, tako da me niti ni dala naprej še na kakšne dodatne preglede.
A si ti do sedaj imela kakšne težave v nosečnosti? Te je spodaj kaj bolelo, napet trebuh,...? Upam, da bom kaj kmalu začutila njune brcike user posted image . komaj čakam.

Mi je tako fino brat ta forum, še posebno o nosečnicah in mamicah z user posted image user posted image .
lp

(odgovor članu bianka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: za NMJ,tatam in emamir
8.10.2006 13:26:11   
bianka
Živjo

ja meni je trebuh otrdeval,zdaj pa pijem magnezijeve tablete in moram reč da res pomaga.
Drugače pa me še boli spodaj(sranma kost)+čisto običajne nosečniške težave.Sem pa tudi jaz zelo utrujena,čisto drugače kot prvič.
NMJ a že kaj veš za spol ali je to tvoja skrivnost.Mi bomo imeli dva user posted image  user posted image ,enega imamo pa že odprej.
kje pa se kaj Tatam skriva,pri decemberčicah pa sem prebrala,da je Emamair nažalost spet v
bolnici.Držimo pesti zanjo da bo vse ok.

NS sem tudi jaz opravila in je bilo ok,tako da tudi mene niso poslalina dodatne preiskave.
NMJ a imaš ti zdaj naslednji uz morfologijo?
lp

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: za NMJ,tatam in emamir
8.10.2006 19:34:39   
NMJ
Ojla,
tudi jaz sem začela piti magnezijeve tablete in moram reči da mi je boljše. Ker mi je proti večeru tudi meni  otrdeval trebuh in ponoči sem imela malo krčev v nogah.

Emamair, držimo pesti zate in za tvoja user posted image user posted image , da bo vse v redu.

Jaz imam naslednji pregled v začetku novembra (v  22t) in to bo morfologija. Se pa bom naročila nekam na 3D UZ, ker si ju  z možem zelo želiva videt na tem UZ. Tedaj bova tudi vprašala za spol. Sva oba bolj firbčna user posted image .

Sedaj grem pa še malo pred TV , potem pa kar kmalu v posteljo.

LP

(odgovor članu bianka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: za NMJ,tatam in emamir
9.10.2006 9:02:27   
tatam
Pozdravček še od mene!
Te dni z možem preurejava otroško sobo(za starejša pikeca):smo pleskali,mož sestavlja novo pohištvo,jaz pucam...Tak da sem zvečer preutrujena,da bi še kaj napisala-berem vas redno!Pa zadnja dva dni mi je ful otrdeval trebuh,kljub temu da popijem 3 mg tabletke na dan,tak da sem ob priliki malo počivala... Je pa res,da ob vikendih ne morem ravno lenarit,saj sta tamala doma in je pestro!

Tudi jaz imam ogromno stvari od prej,sem ravno zadnjič prebirala in prala,da bom vidla kaj moram še dokupit.Kupla sem nekaj stvari v št.50 in 56,saj tega nimam od prej-sta bla oba bolj velika.Pa voziček smo že nabavli-ABC design trikolesnik.Že prej sem imela skoraj enakega in moram reči,da sem bila zelo zadovoljna!Za ostale stvari pa planiramo kmalu...Aja,mož je naredil previjalno,tak da je to tudi urejeno!
Prve brce pa sem jaz začutla nekje v 16.tednu,s tem da je to moja tretja user posted image .V prvi sem jo začutla komaj v 21.tednu,drugič pa v 19.Na začetku sta bla bolj lena in "nežna",sedaj pa že kar fajn močno brcata..Meni je blo to vedno tak všeč,ko lahko trebuh opazuješ in se obrača na vse strani!!!Neprijetno je edino,ko se spomnita brcnit direkt v mehur,da se komaj zadržim,da mi ne uide!

Bianka tvoja sta v isti posteljici ali posebaj?Ja obe bove imele fante,lepo.Jaz imam od prej par.Teža na UZ pa se določa glede na velikost organov.Saj stehtat ga ne morejo,pa zmerit celega tudi ne več.Tak da zmerijo več organov in na podlagi tega se preračunava približna teža in gestacijska starost!

Kar se nosečniških težav tiče pa so res bolj izrazite kot pri enoplodni user posted image . Na začetku mi je blo slabo cele dneve...Sedaj pa sem že ful okorna-prvidvakrat sem do konca delala vse,hitro se utrudim,po stopnicah komaj pridem gor... Na sprehode ne hodim več,ker če grem malo dlje me začne totalno bolet spodnji del...Krči v nogah,otrdevanje trebuha-od prej sploh ne poznam!Sramna kost me boli najbolj ponoči,tak da se komaj obrnem...Se je kar nabralo,ja! Na kratko da povem,da vse skup dosti težje prenašam kot prej!Sem najprej mislila,da zato,ker sem pač starejša...

Zdaj pa res moram iti naprej možeku pomagat da že enkrat končava to!
Uživajte kolko gre,saj smo z vsakim dnem bližje!
Pozdravčke!!!!

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: za NMJ,tatam in emamir
12.10.2006 8:16:44   
NMJ
jutro,

user posted image  z user posted image user posted image  in več... kje se potepate? ali se že pripravjate ali imate že vse pripravljeno?

Nekaj me zanima : koliko oblačilc imate pripravljeno in predvsem katere številke. pravijo, da sicer malih št. 50 naj ne kupujem preveč, ampak glede na to da sta    user posted image user posted image  verjetno spet ne bosta tako velika.

ali ste v šolo za starše že šle? jaz razmišljam da bi kar sedaj novembra začela, ker sem še "fit"user posted image , ker tam januarja ne vem več, koliko me bo in kako dolgo bom lahko sedela (pdp imam marca).

lepo se imejte in božajte svojega bušija

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: za NMJ,tatam in emamir
12.10.2006 12:41:33   
emaa
Evo me nazaj. Zopet se mi je skrajšal maternični vrat (10mm) pa še boleče krče sem imela zraven. V porodnišnici sem dobila nitroderm obliž 2x in enkrat buscopan za preprečevanje krčev, otrdevanje, to je pa itak skoz na urniku, smo da ne boli zraven. Zdaj moram ležati.
NMJ pojdi zdaj v materinsko, jaz sem imela namen v septmebru, pa se zaradi neplaniranih ogledov porodnišnice to ni zgodilo.
bianka težo pa izračuna program od UZ na podlagi obsega glave, trebuščka in dolžine stegnenice.
Oblekice imava midva zelo malo 50, večinoma 56, če bosta naša fanta tako majhna, bomo pa kaj manjših dokupili.

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: za NMJ,tatam in emamir
12.10.2006 20:01:05   
bianka
dober večer

Emamair- lepo da si spet nazaj.Vidim da boš ti tudi imela dva fanta.Meni na zadnjem pregledu v 25t G.ni nič merila MV,sploh nevem če mi ga bo.V katerem tednu pa si?A hodiš k dr.Pušenjaku?

Tatam-ja moja dva imata skupno posteljico in zaradi tega me je najbolj strah.

NMJ-kako pa si ti,a boš kaj za spol vprašala?

jaz sem drugače po starem,za vse nas pa držim pesti da pridemo čim dalj.

lep večer

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: za NMJ,tatam in emamir
13.10.2006 8:02:26   
NMJ
Jutro,

kako ste kaj? Mi trije user posted image  smo zaenkrat super, proti večeru imam bolj napet trebuh, tako da mi vse vleče narazen (moram bolj paziti kaj jem).

Seveda bova vprašala za spol - samo da končno pridem spet do UZ (sedaj v začetku novembra ko imam morfologijo). Zadnji UZ sem imela pri 13t, ko sem imela NS - VMES PA NIČČČČ user posted image .

Danes greva z mojim dragim že k njegovim, ker imamo jutri trgatev. Ampak meni ne bo treba kaj preveč delat - tašči bom pomagala v kuhinji, če mi bo dovolila.

lep dan vam želim

(odgovor članu bianka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: za NMJ,tatam in emamir
13.10.2006 10:34:54   
emaa
Jaz sem v 30 tednu (29t 5d), MV mi je pa zmerila, ko sem bila noseča 26t. DRugače hodim v Domžale k dr. Strahovi, zdaj pa sem v porodnišnici, vsakič pri drugem, odvisno od tega kdo me sprejme na oddelek. Saj se mi trapasto zdi, ker ležim, brez kakih posebnih pregledov lahko tudi doma.

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?