|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zabava za rojstni dan
8.9.2005 9:22:43   
tea
Živjo!

Sicer vas ponavadi samo berem, danes pa imam za vas eno vprašanje. Naš mišek bo kmalu praznoval svoj prvi rojstni dan. Zanima me, kako so oziroma bodo pri vas potekale rojstnodnevne zabave. Kje , kdaj, kaj pripraviti, kaka vabila in kdaj jih poslati in podobno.
Hvala vam za pomoč, vsak nasvet bo iskreno dobrodošel. Saj veste prvi rojstni dan je le prvi, pa čeprav je verjetno bolj pomemben za mamiko kot za malega
Neposredna povezava do sporočila: 1
   zabava za rojstni dan
8.9.2005 9:55:05   
CatJa
Vabil nismo posiljali, v cetrtek, ko je imel roj. dan so ljudje prisli voscit, v soboto pa smo imeli piknik (s seveda).

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   zabava za rojstni dan
8.9.2005 11:21:23   
Jančika_
Imeli smo dve praznovanji - eno v krogu najožje družine, drugo, tapravo, pa s prijatelji, kjer je bilo 20 odraslih in 8 otrok.

Vabila sem naredila sama, lahko ga pogledaš v mojem albumu. Poslala sem jih že kak mesec prej, saj ima Vasja rd v začetku avgusta, ko je veliko ljudi na dopustu in bi sicer prepozno videli vabilo.

Bili smo v hiši mojih staršev oz. zunaj na terasi. Hrano sem pripravila vnaprej (testeninsko solato, sadje, dala sem narediti narezke), imeli smo papirnate krožnike in kozarčke, vsak si je postregel sam. Torto je spekla prijateljica. Jaz in HuAnita sva spekli še nekaj peciva. Začeli smo okoli treh popoldan, vnaprej sem določila približno uro za torto (na enem 1. rd smo doživeli, da so se otročki skisali že pred torto in sem se hotela temu izogniti - je uspelo).

Na terasi sem pripravila igralno podlogo, igrače, gugalnico in tricikel, pa dve otroški posteljici v mirnih sobah. Aja, v eni sobi je bilo vse pripravljeno za previjanje. Izpadlo je super, sploh se nisem nič obremenjevala, vse je bilo prav sproščeno. Meni se je zdelo krasno, upam, da gostom tudi. Tisti z otroki so odšli, ko je bil čas za spanje, našega malega smo tudi položili spat ob običajni uri, ostali pa smo potegnili skoraj do polnoči.

Tudi slike z rojstnega dneva imam v albumu.

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...
Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?