|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zamenjava kljucavnice pred pravnomocnostjo ra...
7.8.2005 17:05:23   
sonckaa
rabim nasvet v zvezi razveze! moz se je odselil iz sluzbenega stanovanja (dodeljeno meni od moje firme) 04.07.05 sva v postopku razveze opravila tudi svetovalni razgovor na CSD in sploh ni sporno nic kar se razveze tice.strinja se z razvezo dogovorili smo stike itd. ampak.. vrnil je vse kljuce razen od stanovanja in vhoda v blok in, ko je prihajal po otroka je vstopal s kljuci. jaz sem po enem mesecu odkar se je odselil, menjala kljucavnico,ker drug teden tudi odhajam na morje z otrokoma. naj povdarim da je odnesel kar je mislil oz. sva se zmenila torej nima v stanovanju nicesar vec. danes je naznanil da do pravnomocnosti sodbe on lahko vstopa v stanovanje in da hoce imeti en kljuc od stanovanja ker ce ne bo ..... in to me zanima kaj bo oz. kaj lahko,ker kljuca mu ne mislim dati. in se eno vprasanje: ali sem mu dolzna dati naslov apartmaja kjer se bom nahajala z otrokoma ali mu je dovolj le to da ve da zapuscam Slovenijo in da se bom nahajala na Hrvaskem?

hvala za odgovore ampak res nujno
Neposredna povezava do sporočila: 1
   zamenjava kljucavnice pred pravnomocnostjo ra...
7.8.2005 17:30:08   
Mateja*
Sonckaa, da mu ne bi dala slučajno ključev od stanovanja. Če je stanovanje dodeljeno tebi, ni važno ali je odločba že pravnomočna al ne, nima več pravice na to stanovanje. Tudi naslova od apartmaja, kjer boste dopustovali, mu nisi dolžna dati. Verjetno imaš mobitel in te lahko pokliče, če ga bo kaj v zvezi z otroci zanimalo, in to je popolnoma dovolj. Jaz mojemu nikoli ne povem kam točno gremo na dopust, pa mi ni še nikoli težil. Bodi pametna in mu nič ne dajaj.

LP, pa uživajte dopust.

(odgovor članu sonckaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   zamenjava kljucavnice pred pravnomocnostjo ra...
7.8.2005 23:39:23   
Gina
Hmmm, ne vem, kako je s tem, če je on prijavljen na tem naslovu, oz. ima tu stalno bivališče.

Načeloma je tako, da če je on solastnik stanovanja, potem ključavnice ne smeš menjat, ker te sicer lahko toži in mu boš morala izplačat toženi zahtevek + stroške sodbe, poznam tak primer, ko se je to zgodilo. Pa ni dolgo nazaj. Če je stanovanje tvoje, potem s tega stališča ni problema.

Po drugi strani je pa tako, da ga na silo odjavit s stalnega bivališča zakonsko ne moreš, če se ne odjavi sam. Ali s tega stališča lahko zahteva ključe, pa ne vem. Ali imaš podpisan overjen sporazum o delitvi premoženja in preživljanju otrok? Tam se tudi napiše, kje bo kdo živel in o tem, kaj je kdo komu dolžan. Če tam piše, da bo on živel tam in tam, potem ne vem, če so ključi lahko sporni, v nasprotnem primeru imaš pa po moje problem. Kaj pa, če on vseeno naredi prijavo na policijo, ko naleti na zaklenjeno stanovanje, v katerem ima stalno bivališče, ti pa nimaš sporazuma? Kaj pa vem... Kaj pa če vprašaš na csd?

Kako je s Hrvaško ne vem, ampak po moje ti težko kaj očita, saj si menda ti skrbnik otroku, torej imaš pravico z otrokom iti kamorkoli, dokler ima otroka on takrat, kot sta dogovorjena, se pravi ne kršiš njegovih pravic. Čez mejo greš lahko tudi brez njegovega soglasja in obratno.

(odgovor članu sonckaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   zamenjava kljucavnice pred pravnomocnostjo ra...
8.8.2005 7:54:35   
sonckaa
hvala mojca in gina!
le se to gina: stanovanje je sluzbeno in smo najemniki in na CSD (svetovalnem razgovoru) je tudi navedeno v zapisniku da sta oba otroka dodeljena meni v skrb in varstvo in, da ostanemo v tem stanovanju navedeno je tudi da se je izselil, kar je sam izjavil, da zacasno zivi pri svojih starsih, na Posti je tudi preusmeril vso posto. torej njega ni doma ze od 4.7.05!
da se mu ni treba odjaviti do pravnomocnosti, mi je jasno ampak, da pa lahko on hodi v stanovanje ,kadar se mu zazdi, glede na to da se je odselil...??? varusko je strah, da bo prisel kadar koli tezit...mene je strah, da bo vstopil kadarkoli ponoci pijan in nadaljeval, kar je pocel in je glavni razlog razveze.
sporazum sva sklenila in ga oba podpisala kar se premozaenja tice ni nicesar raze avtomobilov in opreme. pa se to: prodal je nov avto in kupil drugega.

hvala vseeno veliko sta mi pomagali

(odgovor članu sonckaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?