|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zaposlitev v društvu
19.6.2009 2:19:57   
mojca345
pozdravljeni,
srečujemo se z problemom in ne vem na koga se lahko obrnem oz. noben mi ne zna svetovati. Sem predsednica društva v Ljubljani in sem se zaposlila za 4 ure od novembra 2008 do februarja 2009. Kupila sem pogodbo o zapoaslitvi v papirnici in zaposlila samo sebe. Na zzzs so me zaposlili za 8 ur in za  nedoločen čas. Rekli so mi, da ni mogoče, da me zaposlijo za 4 ure. Poleg tega so mi na obrazec napisali DIREKTOR in ne predsednik. Sedaj, ko je našega projekta konec, ni več denarja, da bi lahko bila zaposlena sem dala odjavni rok 30 dni in odšla na ZZZS, kjer sem prinesla s seboj odjavni obrazec in dopis za odpoved. Tukaj pride ta zanimiv del :
Rekli so mi, da me ne morejo odjaviti. Da bi moralo društvo spremeniti predsednika in potem bi se lahko odjavila. Kar naprej ponavljajo da sem direktor, čeprav sem predsednik. Na zzzs so me potem odslovili, da oni samo izvajajo, da ne vedo nič, da bi morala stopiti na pokojninsko, kjer pa tudi niso rekli nič drugega kot : gospa, po 2 členu zakona, morate nastaviti na mesto direktorja drugo osebo.
čeprav sem jim kar naprej ponavljala, da smo društvo, da se predsednik voli na 4 leta, da je to absurd, saj nismo s.p. ali pa d.o.o. ampak me noben spet ni poslušal. Čas pa mineva, društvo pa nima z ničemer krit stroškov zavarovanja.
Prosila bi za pomoč, če mi lahko svetujete. Prebrala sem sicer zakon o zaposlovanju, ampak tam nikjer ne piše nič nerzaumljivega ali temu mojemu dogodku podobnega.

če kdo kaj ve, bi res prosila za nasvet. še računovodkinja je rekla, da ima podobne težave in mi je dala nasvet, da grem tja z statutom. kaj drugega se ni spomnila.

_____________________________

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.
Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Ideja za posel
nada56

Radi bi sli na samostojno podjetniško pot, pa nimate primerne ideje. Bi si pomagali s seznamom izdelanih idej na internetu in za to placali?

če se odločas na svoje moraš imeti idejo že v glavi (68%)

če so ideje realistične in dobro razdelane bi tudi plačal za informacije (18%)

za dobro idejo bi placal do 20 eur (4%)

plačal bi za več razdelanih idej do največ 30 eur (4%)

internet je odličen vir informacij, a zaupal bi previdno (7%)


Število vseh glasov: 28

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!