|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zaprtje
12.11.2005 11:37:43   
Anonimen
Dva meseca po porodu imam strašne težave z zaprtjem. Takoj po porodu sem bila zaradi nekih komplikacij en mesec na antibiotikih, in takrat sem imela konstantno drisko. Potem se je situacija obrnila, in zdaj je vedno slabše. Zaradi napenjanja mi je koža ob anusu počila in se noče nikakor zacelit. Pijem vsaj 3 do 4 l vode na dan, pojem po dva obroka otrobov, laneno seme, jabolka ... Nič mi ne pomaga. Ne vem kaj naj še naredim, odvajalnih tablet si ne upam jemat, ker polno dojim. Je pa vse to nastalo po porodu. Pred nosečnotjo in med njo nisem imela čisto nobenih težav. Bi to lahko nastalo tudi zaradi rezanja presredka?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zaprtje
12.11.2005 12:09:14   
alfa
Jaz sem imela težave med nosečnostjo pa sem najprej prakticirala na vsake par dni po liter donata (sobna temperatura, naj malo stoji odprt, da ni toliko mehurčkov), kasneje pa sem vsako jutro na tešče spila eno šumečo magnezijevo tableto in čez dan po malem jedla polnozrnate prepečence z vlakninami (tisti od Barile) ali polnozrnati kruh in nisem imela več težav.
Pomagajo tudi suhe slive pa tudi radič spodbudi prebavo.
Upam, da ti bo kaj prav prišlo.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zaprtje
12.11.2005 12:20:25   
ZARA
Postan Donat, grozdje, kivi, kaki

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zaprtje
12.11.2005 16:50:42   
Jančika_
Proti zaprtju pomaga tudi laneno seme - dve žlici ga pojej s kakšnim sokom ali jogurtom. Ranico na anusu pa boš najlažje pozdravila s praško pasto (kupiš v lekarni). To mazilo je itak fajn imeti doma za otročkovo ritko, če je vneta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najbolj stroge mame so rojene v znamenju ...
Nekatere mame so popustljive in prizanesljive, druge so stroge in imajo rade kontrolo nad vsem. Ste vedeli, da pri odnos...
16 razlogov, zakaj si boste zaželeli še en...
Če še kolebate ali bi otroku rodili bratca oziroma sestrico, si poglejte te fotografije - prepričani smo, da se boste ta...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?