|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zaprtost po porodu
3.1.2012 11:37:16   
eva15
Mene pa nekaj zanima ,rodila sem pred dobrim nesecem in pol
z carskim rezom .Na blato grem samo enkrat na teden ,pa še takrat moram spiti pol do liter donata drugače pa ne grem na blato.
Spomnim se da sem pri prvem carskem šla že v bolnici normalno
pa tudi potem nisem imela težav .
Hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zaprtost po porodu
3.1.2012 22:08:19   
sas888
PozdravEn res dober recept za boljšo prebavo so suhe slive namočene v vodo. To pustiš čez noč, zjutraj na tešče poješ in popiješ vodo.Srečno! 

(odgovor članu eva15)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zaprtost po porodu
5.1.2012 16:05:57   
j.b.
Suhe slive so drgač odlična zadeva, ampak če mamica doji, slive glih niso priporočljive. Sama imam tudi težave z zaprtostjo, pa mi je patronažna suhe slive odsvetovala zaradi morebitnega napenjanja dojenčice. Mi je pa povedala, da se dobi u lekarni nek sirup, ki poveča volumen blata, in s tem nekako pomaga odvajanju. Zadeva pa se lahko pije kljub dojenju. Tako sem bila infomirana 2 dni nazaj user posted image .

(odgovor članu sas888)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zaprtost po porodu
6.1.2012 20:32:37   
pikomiko
Temu sirupu se reče PORTALAK. Blato ti zmehča. Popiješ ga pred obrokom. Sem ga v porodnišnici dobila na recept, ker sem imela poškodbo 3 stopnje in so se bali da bi šivi popustili. Jaz ga ne pijem več, sedaj si pomagam s slivami, kot je napisala sas888 in pa 2 dcl pogretega donata, to mi učinkuje.

< Sporočilo je popravil pikomiko -- 6.1.2012 20:33:35 >

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: zaprtost po porodu
10.1.2012 20:59:26   
suzanica
na splošno za prebavo pomaga tudi jogurt.

(odgovor članu pikomiko)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: zaprtost po porodu
27.1.2012 8:45:48   
Tinchy83
Pozdravljena,

tudi jaz sem bila zaprta po porodu, sedaj se je že popravilo... In ja jedla sem suhe fige namočene čez noč - ker mi nekako to ni najbolj odgovarjalo (premalo sladkouser posted image ), sem čez dan jedla suhe fige in jogurt z muslijem in je bilo vse v redu. Kar se tiče pa krčev pri otroku, jih imajo zato, ker prebavila še niso čisto razvita - ne pa zaradi hrane... Jaz sem sinku v mleko nakapala simplex kapljice in po 3 tednih ni imel nobenih krčev več. Meni je patronažna sestra rekla, naj jem vse po vrsti, samo izogibam se naj citrusov, ananasa, jagod in arašidov. Edino previdna moram biti, če dobi pikice po celem telesu. Tako da jst sem jedla in še vedno jem vse pa še vedno dojim (zelje, grah, fižol, vso surovo sadje, brazilske oreške, lešnike, mandlje itd.)

Lp

(odgovor članu suzanica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: zaprtost po porodu
12.2.2012 13:52:23   
Sorajaa
Na navodilih sirupa PORTALAK piše, da je potrebna previdnost če mati doji...ker imam tudi sama probleme z zaprtostjo in trdim blatom ( sem 1. mesec po porodu ) uporabljam sirup LACTECON in glicerinske svečke za otroke... oboje uporabljam po potrebi (recimo na dva-tri dni)...

(odgovor članu eva15)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: zaprtost po porodu
12.2.2012 15:17:42   
marjetka1975
Jaz sem bila tudi zaprta in sem probala praktično vse od svečk do sirupov suhih češpelj donata itd.
Edina stvar, ki je meni pomagala je bilo laneno seme. Vsako jutro sem pojedla jogurt notri sem pa dala žlico ali dve teh semen in sem to pojedla.

lp

(odgovor članu Sorajaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?