|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zasebna alergološka ambulanta
27.11.2007 13:57:22   
kate
Zanima me ali se je kdo od vas že poslužil te variante in kje?
Namreč 4-mesečna hčerkica ima suhe fleke po licih, zapestjih in spodnjem delu nog in po moji tri tedenski dieti brez jajc in mleka ni nič bolje, napotnica od pediatrinje pa je že 14 dni na alergološki v Lj., pa še niso dali nobenega datuma za testiranje..

Hvala za odgovore. LP


_____________________________

Kate
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zasebna alergološka ambulanta
27.11.2007 14:06:48   
Anonimen
Dr. Voduškova na Regentovi v Ljubljani je alergologinja in pediatrinja. Ima tudi koncesijo. Jaz sem z njo, kot pediatrinjo, zelo zadovoljna. Pohvalijo jo pa tudi kot alergologinjo.

(odgovor članu kate)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zasebna alergološka ambulanta
27.11.2007 14:09:51   
OliveOyl
Jaz sem za Voduškovo slišala lih kontra...
da je zelo neprijazna...
skratka da ni...

jaz osebno je ne poznam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zasebna alergološka ambulanta
27.11.2007 14:20:08   
smigli
Tudi jaz sem bila pri dr. Voduškovi. Prvič samoplačniško in je bila uredu, kasneje pa preko napotnice in ni bilo vse ok. Bila je osorna, iz pregleda v pregled je spreminjala napotke. Na vseh kasnejših pregledih me je oštevala, da se nisem ravnala prav glede diete, kljub temu da sem vedno striktno upoštevala njena navodila. Povedala sem ji, da se držim le njenih navodil pa me je vedno na grob način utišala. Zamešala nam je karton in čeprav sem ji med pregledom dopovedovala, da je pomota, je prišla sama do tega šele na koncu pregleda in nestrpno sopihala zakaj je nisem opozorila. Moje osebno mnenje je, da ni dosledna, da ne zna poslušati, prevečkart spreminja mnenje. Skratka jaz ne grem več tja.
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: zasebna alergološka ambulanta
27.11.2007 14:26:40   
smigli
Pa še to, ko sva bila s sinom nazadnje tam, me je oštela kot eno smrkljo, da naj se malo zamislim nad vzgojnimi ukrepi. S sinom sva zaradi pregleda preskočila kosilo in 3urni počitek,na pregled sva čakala 2uri , tako da je bil tamali zelo siten. Med pregledom je bila zelo nervozna in ker se ji je sin izmikal ( imel je 13 mesecev), je popenla name, da tako pa ne gre! halo ma kaj to je pediater?

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: zasebna alergološka ambulanta
27.11.2007 14:41:31   
Dadi
Mi smo tudi naša dva lupčka kupčka peljali k Voduškovi...res je edino zoprno tole dolgo čakanje pri njej...Sem bila 3 ure tam. Drugače pa nič posebnega, kr ok, glede na to da ne rabiš čakat kot na alergološki na datum.

_____________________________

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: zasebna alergološka ambulanta
27.11.2007 17:42:35   
zoom zoom
Jaz z njo kot pediatrinjo nisem bila zadovoljna in sem jo zamenjala. Pa večkrat je zamudila v službo in potem se je nabrala vsta in s tem čakalna vrst,... sestra ok.

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: zasebna alergološka ambulanta
27.11.2007 18:13:40   
2 Sraki
V Trbovljah imajo v bolnišnici tudi alergološko, čakalna doba pa je cca 3 tedne.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: zasebna alergološka ambulanta
27.11.2007 21:09:05   
zima07
Mi smo bili tudi pri Dr. Voduskovi-dobra stran je, da na pregled prides relativno hitro, sestra, ki sprejema paciente je fenomenalna, Voduskova pa-hmm-tako, tako... Sicer je stestirala naso user posted image  (no, sestra je naredila kozne teste in vzela kri), dala nekaj napotkov, ampak zares ni najbolj prepricljiva, mogoce malo osorna, premalo uposteva starse in njihovo(nase) mnenje, ki konec koncev z otrokom zivijo(mo)...ne vem, no...sicer imamo kontrolo cez pol leta in njenih navodil se kljub vsemu drzimo..ampak bi rekla, da me je Karin Rizner na bioresonanci s svojim pristopom, testiranjem in znanjem absolutno bolj prepricarala...user posted image user posted image

Pozdravcek!

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: zasebna alergološka ambulanta
27.11.2007 21:17:17   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka

Dr. Voduškova na Regentovi v Ljubljani je alergologinja in pediatrinja. Ima tudi koncesijo. Jaz sem z njo, kot pediatrinjo, zelo zadovoljna. Pohvalijo jo pa tudi kot alergologinjo.
user posted image Jih precej poznam, ki so k njej hodili. Preteklik. In niti eden ni bil zadovoljen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: zasebna alergološka ambulanta
28.11.2007 10:31:06   
amy26
Jaz sem bila glih prejšnji teden pri dr.Vodušek, na pregled smo čakali 14 dni in tudi potem v čakalnici sva čakali cca 45 minut. Sestra ki nas je sprejela je kar prijazna, dr.Vodušek je bila pa ful uradna, sploh si ni vzela časa za naju, sem mislila da ji bom lahko vse razložila kako in kaj pa sem vidla da je brezveze ker nas je hotela čimprej odpraviti.
v plus je to da se ne čaka dolgo kot je potrebno čakati v pediatrični pa tudi testi so dokaj hitro narejeni

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: zasebna alergološka ambulanta
4.12.2007 8:01:31   
erna14
jaz sem bla na napotnico pri dr.Vodusek in je bla zelo prijazna,vse kar me je zanimalo sem zvedla,sestre so pa ravno tako prijazne.Jaz sem bila vec kot zadovoljna

_____________________________

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: zasebna alergološka ambulanta
4.12.2007 23:42:46   
Barbk
No še ena, ki je bila razočarana z dr.Vodušek. Res je osorna, hladna in brez interesa...Tako hitro še nismo prišli iz ordinacijeuser posted image  Pregledu sploh ne morem rečt pregled. Ne vem za kaj sem mogla hčerkico sploh slečt, ker tako kot si je ona ogledala njeno kožico bi si jo lahk kr preko telefona. Res ne vem kako hudo mora to bit z revčki, da je z njimi po njeno kaj narobe. Po njenem mnenju je bilo smiselno opravit samo kožne teste, reakcijo si je tud z "Lune" ogledala user posted image . No v glavnem po njenem alergije ni, ko sem jo pa vprašala zakaj ima tako hrapavo, rdečo in pikasto kožico po ličkih ( ima tudi hrapavo kožo po celem telesu, kar ona seveda sploh ni vidla user posted image ) od kar nismo več na Pregominu in dodajamo ml. izdelek pa je odgovorila, da ne ve. No in to ti je en doktor. To znam tud jaz. Prednost Voduškove je le to, da z napotnico čakaš le 14 dni in, da je sestra res fenomenalna. Grem pa raje drugič čakat na Vrazovga, kjer so se nam prvič pred nekaj meseci res zelo zelo posvetli.

_____________________________

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
16 razlogov, zakaj si boste zaželeli še en...
Če še kolebate ali bi otroku rodili bratca oziroma sestrico, si poglejte te fotografije - prepričani smo, da se boste ta...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?