|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zasebni vs. javni vrtec
21.8.2008 14:26:50   
15.7.
mi imamo šele 8 mes. otročka, pa mi je vseeno rekla sestrična, ki ima punčko stro 4 leta, (iz kočevja je), da če bi bila ona tako blizu (grosuplje) Lj doma, da bi malo zihr dala v zasebni vrtec.

zdaj pa me zanima kaj bi se ve odločile, in tiste ki so vaši malčki v zasebnih vrtcih in šolah- vam je všeč da je vaš otrok v zas.vrtcu in zakaj?

cenovno je pa baje vseeno ali je v javnem ali zasebnem.


_____________________________

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zasebni vs. javni vrtec
21.8.2008 14:35:20   
sazi
Moj sinko je pri privat varuški - čisto namensko od prvega pa do 2,5 let - da je manj otrok na kupu, ker je bil veliko bolan, ima pa tam družbo še dveh otrok, tako da ni čisto izoliran. Zdaj bi rada, da gre v vrtec, pa zgleda, da ne bomo dobili prostora - mogoče med letom, drugače pa naslednje leto septembra. Bo pa šel v javni vrtec - o zasebnih sploh nisem razmišljala, ker mi javni delujejo in zgledajo čisto v redu.

cenovno je pa baje vseeno ali je v javnem ali zasebnem.

Tole pa zagotovo drži samo v primeru, ko pri plačilu za javni vrtec padeš v najvišji plačilni razred, drugače pa zagotovo ne.

(odgovor članu 15.7.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zasebni vs. javni vrtec
21.8.2008 18:35:27   
Naja31
cenovno je pa baje vseeno ali je v javnem ali zasebnem.


To pa sploh ni res.
Ko so bili še tolarji, je bil zasebni vrtec Pingvin 120.000 sit, če se prav spomnim. Bi rekla, d aje to kar precejšnja razlika in da si zasebni vrtec lahko privoščijo samo bolj premožni.

Meni je pri izbiri vrtca bila najbolj pomembna lokacija, in mislim, da če tudi bi si lahko privoščili zasebni vrtec, bi ga dala v najbližjega. Je pa na srečo nam najbližji vrtec eden boljših v Lj. No, prej najm je bil najbližji, zdaj nam ni več, ker smo se preselili.

< Sporočilo je popravil Naja31 -- 21.8.2008 18:36:58 >

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zasebni vs. javni vrtec
21.8.2008 20:22:05   
lučka 25
Jaz bom rekla tako, da se vrtci med seboj razlikujejo po kvaliteti , pa ni važno ali  je to javni ali zasebni vrtec. Da je vrtec kvaliteten je odvisno od kadra in vodje, ki vse koordinira.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
21.8.2008 20:25:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Pitje vode in lulanje med poukom
Te med odmorom ne tišči lulat in te je pritisnilo sredi pouka? Boš moral počakati do naslednjega odmora. V mojem svetu j...
BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...




Pomagajte!
пеперутка16

Mojo sestro vara njen mož. Ujela sem ga s švalerko in ga slikala. Niso me videli. Kaj storiti? Vsak večer jočem, jemljem pomirjevala.

Naj povem sestri. (63%)

Naj povem mami. (16%)

Naj zagrozim kretenu. (18%)

Nekaj drugega, to je? (3%)


Število vseh glasov: 38

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!