|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zelo zanimiva situacija
3.4.2005 20:26:30   
tažana
lep pozdrav
imam eno zelo zanimivo situacijo o kateri do sedaj še nisem nič preveč spraševala.
sem absolventka, ki v času študija nisem nikoli ponavljala letnika oz. pavzirala. absulventa sem vpisala prvič torej ni podaljšan. do konca mi manjkata še dva izpita in diploma:ups:.
hkrati pa sem od decembra zaposlena za določen čas. torej imam dva statusa s tem da študentskega statusa nič ne koristim (torej nobenih napotnic...)
zanima me ali se stvar lahko kaj zakomplicira, če me kdo dobi (sicer ne vem kdo)?
kaj naj če izpitov ne naredim do konca septembra:zmeden:, (aja pogodbo bom imela do porodniške in hkrati tudi računam na porodniško.)ali naj status podaljšam??
če se komu sanja naj mi odgovori.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   zelo zanimiva situacija
3.4.2005 20:34:34   
Suza
Nisi edina. Tudi jaz sem bila zaposlena in imela status študenta. Samo ne na veliki zvon oglašat, pa mislim, da ti nihče nič ne more. Glede podaljšanja pa nisem sigurna. Ti pa svetuje, da vsaj izpite narediš še pred porodom, če ne tudi diplomo. Meni majka samo še diploma in je nikako ne naredim. Upam, da mi bo jo sedaj v službi uspelo napisati.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   zelo zanimiva situacija
3.4.2005 20:39:45   
tažana
se trudim s temi izpiti ampak kaj ko "najslajše" za na konc ostane:((
sprašujem pa tega tok nobenga ne sem se komi opogumla da sem kle gor napisala.
hvala za odgovor

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   zelo zanimiva situacija
3.4.2005 21:34:37   
Blink1
Mislim,da ni problema...če le nima kakšne štipendije. Kolegica je tudi začela delat, javila za štipendijo (je imela Zoisovo), izpite pa je normalno opravljala. Enako diplomo.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   zelo zanimiva situacija
3.4.2005 21:49:19   
Mojca P.
Moja kolegica je imela problem, ker je morala diplomo oz. zagovor placat. Na sreco je vse izpite naredila ko je se imela status (drugace bi tudi te placala), diploma pa ji je ostala. Nekaj prek 90.000 jo je prislo. Groza, a ne?? Baje je tu noter najem prostora, pa profesorji, najem grafoskopa itd.

No, upam, da je bil njej primer drugacen kot tvoj!

Sicer pa moram tudi jaz do ssptembra spisat diplomo, ali pa bom takrat sprasevala isto kot ti!

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   zelo zanimiva situacija
3.4.2005 21:56:26   
Blink1
Ko ti poteče status imaš še nekaj časa (leto ali dve, nisem ziher) da narediš diplomo brez plačila. ;)

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   zelo zanimiva situacija
3.4.2005 22:27:11   
Anonimen
Zdaj pa odgovor s prve roke: sem namreč referentka za študentske zadeve in se s tem vprašanjem srečujem vsak dan. Moram reči, da se jih veliko opogumi in me pride kar na šalter vprašat, kako je s tem, ko so sedaj dobili službo. In vsem povem enako: Bodi tiho in študiraj dalje, kot da službe nimaš. Zakaj ne bi izkoristila tega, kar država spregleda? Tako je, če na fakulteti ne poveš, da si zaposlena, oni tega nikakor ne morejo nikjer zvohati, niti takih stvari ne delajo. V službi jih tudi verjetno ne moti, da zraven še študiraš. Mislim, da se edino vidi na ZZZS glede zdravstvenega zavarovanja, ker ti ga odtegujejo od plače in hkrati ga imaš avtomatsko kot študentka s statusom. To se pa da urediti.
Sicer pa prosi za podaljšanje statusa na podlagi nosečnosti, mogoče si imela kakšne težave, to predloži kot dokaz. Če boš uspela dobiti podaljšanje, pa ti kasneje, ko boš rodila, po statutu pripada eno leto statusa za otročka. Le do takrat si moraš izboriti status, ker se vmes ne sme prekiniti. To velja za Univerzo v Mariboru. Kje pa ti študiraš?
Sicer pa se pri nas diploma ne plača v nobenem primeru, s statusom ali brez. To pa je odvisno od tvoje fakultete.

Če katero še kaj zanima, se samo obrnite name, lahko tudi privat.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   zelo zanimiva situacija
4.4.2005 11:22:21   
Anonimen
Ja Blacky super :) Verjetno ne delaš na FF, ker tam takih referentk kot si ti NI :grrr: Vedno sem se bala it na referat.

No, saj si že vse povedala, jaz bi samo dodala, tudi meni je vmes status že potekel, pa sem še nekaj izpitov in diplomo končala brezplačno, ker očitno ni nihče nič preverjal.

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   zelo zanimiva situacija
4.4.2005 11:25:46   
Anonimen
Hvala, Meta, za prijazne besede. Ne, žal ne delam na FF, pač pa na eni od MB fakultet. Ravno zato, ker slišimo toliko študentov, kako se bojijo iti na referat, ker so referentke strašne, se me trudimo, da pri nas tega ne bi bilo. Pa še iz lastnih izkušenj vem, kako je mene bilo strah iti na referat. Same tečke! No, verjetno tudi o nas kdo tako govori, predvsem tisti, ki jim ne moremo ugoditi.

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   zelo zanimiva situacija
4.4.2005 13:06:38   
ninocka
pri meni je blo isto - redno zaposlena in absolventka, noben ni nč kompliciral...sem pa mela cenje mesečno, pa več za prevoz dobivala ;)

smo se pa kakšno leto prej glede tega pozanimal pri kolegici, ki dela na referatu in je rekla, da glede rednega študija in redne zaposlitve ter koriščenja študentskih ugodnosti ne piše nič, ne moreš jih pa koristiti, če si izreden študent in redno zaposlen.

Tko da - uživi, dokler gre... :)

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   zelo zanimiva situacija
4.4.2005 13:15:23   
t_t_y
JAz sem že dolgo zaposlena, pa obenem izredna študentka. Glede na to, da sem imela v zadnjih nekaj letih že vse mogoče kombinacije statusov, je vsaj kakršne imam jaz izkušnje mogoče koristit določene ugodnosti študentskega statusa, vendar pa ne moreš dobivati npr. štimpendije ali delati še preko študentskega servisa.


lp

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?