|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zgleda da deluje
24.11.2005 10:17:06   
Anonimen
no da mal poročam kako deluje prestavlena pojstla.
prva noč je bla super,kot sem že poročala:) pol pa druga noč, ura pol 2h se tamala zbudi začne vstajat in jokat. ampak sem odločena da temu naredim konec in se ne vdam. položim jo nazaj in ji dam dudo inkravo in pokrijem. par min tih, pa spet auf pa v jok. k sreč jok ni bil res un nahujši možni k bi podlegla. pa začuda če sem jo položila nazaj v pojstlo je kr utihnla k ponavad se je sam še bl drla. no mož se je po pol ure odselu v dnevno, ker se je revež mogu naspat :) js sem pa mela učer doupst in sem vztajala. no pokaki uri jokcanja in stokcanja je brez mleka zaspala nazaj in spla do 7h :) user posted image  pa še bi če je ne bi js vn vrgla :)
no dons je pa spala!!! user posted image  celo noč do pol 6h. ker sem hotla da še mal spi, sem ji dala mlek ampak vseen ni hotla več zaspat nazaj. no tut to je čist kul za med tednom :) za vikend bomo mogl pa še kej pogruntat :)

v glavnem zaenkrat sem max zadovoljna z rezultati prestavlene pojstle user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zgleda da deluje
24.11.2005 11:30:29   
total
Dobra si,jaz tud moram neki pogruntat,mali hoče ponoči jest,poje in zaspi dalje.Zbuja pa se po 2 uri naprej,čist odvisno,sam pol spi do 9.30 in to sam za jestuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zgleda da deluje
3.12.2005 1:22:33   
KODA
user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
Otroke uspavam zgodaj
Moji otroci so vedno šli zgodaj spat. Zapadli smo v rutino, ko so smo se odrekli dnevnemu spancu, približno tretje ali č...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?