|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   znaki izginjajo
20.7.2015 7:32:24   
She1
Pozdravljene,

kakšne imate kaj znake? Jaz sem imela po pozitivnem testu kakih 10 dni boleče prsi, zdaj pa so manj. Beli tok tudi povečan, sedaj ga ni, je brezbarven izcedek včasih. Je imela katera izkušnjo, da so jo nehale boleti prsi in je vseeno bilo vse ok
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
20.7.2015 11:26:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu She1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: znaki izginjajo
20.7.2015 18:57:22   
petea
She1, mislim, da bi bili dobro, da bi začela upoštevati dobronamerne nasvete, ki jih dobivaš prek forumov in se SKULIRAS!

Če boš nadaljevala v tem tempu, te bodo po enem mesecu materinstva odpeljali na psihiatrijo, če ne kaj hujšega, ko boš iskala 100 in 1 (namišljeno) bolezen ali težavo, ki bi jo naj imel tvoj otrok.

Nekatere ženske skoraj ne vedo, da so noseče, druge imajo cel seznam težav. Si v prvi skupini. Nikakor ne razumem, zakaj na vsak način hočeš biti v drugi. Vsaka nosečnost je drugačna, večina jih poteka brez posebnosti, za tiste redkejše težavne večinoma zdravniki pravi čas ugotovijo in pomagajo.

Lenari, naredi si seznam želja, imen, opazuj prijetne spremembe na svojem telesu, prepusti se norim nosečniškim muham in uživaj!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?