|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   znebili smo se nastavkov, zdaj pa ....
17.11.2005 18:36:20   
2ursae
Z nastavki sem dojila 2 meseca, to je do včeraj, ko mi je svetovalka LLL po telefonu priporočila, naj se jih znebim. Mislila sem, da bodo problemi, da sinko bradavice ne bo hotel zagrabiti, pa jo je brez težav.

Težava je sledeča: ko se je dojil z nastavki, je jedel 10-20 minut in po podrtemu kupčku še malo, zdaj pa je 5 minut dovolj in po kupčku za dojko ni več zainteresiran. Seveda se sprašujem, ali dobi dovolj mlekca. Ali je možno, da pri pitju brez nastavka mleko hitreje teče in se otrok zato hitreje naje? Pri tem da mi dojke ne izprazni, se pravi, da bi lahko še jedel, če bi hotel. Ne vem pa, ali je res sit ali pa mu ni všeč, da ni nastavka, na katerega je bil navajen user posted image . Najbrž bi sitnaril, če bi bil še lačen.
Ima katera podobno izkušnjo? Se otrok prej naje, če se doji brez nastavka?

Pa še to - če po obroku malce polije, ali to pomeni, da se je najedel? Po mojem razumevanju otrok polije tisto, kar je viška. Drži?

pozdravček user posted image

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: znebili smo se nastavkov, zdaj pa ....
17.11.2005 19:05:32   
Marogica
SAma sem prvega isto morala dojiti z nastavki. Ko sem ga navajala na bradavico, nisem radikalno prekinila z nastavki, temveč sem ga dojila nekaj minut z nastavkom, tako kot je bil navajen, potem pa ga vzela stran in ga dalje po bradavici hranila.
Če ne veš, zakaj poje manj (jaz pa tudi ne vem), probaj tako, kot sem jaz, pa boš takoj videla, kako dolgo bo vsega skupaj vlekel.
Dober tek

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: znebili smo se nastavkov, zdaj pa ....
17.11.2005 19:41:10   
Anonimen
Kot bi poslušala sebe.
Midva sva se dojila 4,5 mesecev z nastavki. Par dni nazaj jih je sam začel zavračat. Ne vem, zakaj. Isto sva prej jedla po 20 minut na vsaki dojki, zdaj samo po 5 minut. Bradavico zagrabi pravilno. Če mu dan nazaj nastavek, se obrača stran in joka.
Sama sem naredila tako, da mu po podoju (razen ponoči, ko je celih 10 min na eni dojki) ponudim stekleničko. Zvečer pred spanjem mi poje (PO PODOJU!) od 150-180 ml user posted image
Bi rekla, da ne dobi dovolj mojega mleka. Si ga vedno poskusim izbrizgat, pa ga priteče smo par kapljic.
Rada bi ti pomagala, pa dala kakšno vspodbudno besedo...glede na to, da je malčica stara šele 2 meseca, jo kar doji z nastavkom. Meni so tudi vsi govorili, da naj dam nastavek dol...pa nisem...vseeno bolje z nastavkom kot ne. No, pa sva prigurala do skoraj 5 meseca user posted image
Sva pa po malem tudi začela že z jabolčkom in kašicami, tako, da se sama ne obremenjujem preveč s tem, ali še dojiti ali ne. Jaz sem dala vse od sebe, sem se tako odločila...ne vem, to je pa tvoja odločitev.
Pojdi malo pogledat na Med Over Net (dojenje) tam sem ravno včeraj dala notri novo temo (Sami problemi?)....tudi jaz čakam na odgovor.

Pogumno!
Držim pesti in vama pošiljam en veeeeliiikkk user posted image

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: znebili smo se nastavkov, zdaj pa ....
17.11.2005 19:42:22   
Anonimen
Joj, oprosti, ker sem tvojega sina spremenila v malčico user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: znebili smo se nastavkov, zdaj pa ....
17.11.2005 19:54:52   
2ursae
tinka, še preden sem odprla to temo, sam videla tvoj post na med.over.net. Sem ti hotela odgovorit, da imam podoben problem, pa mi ni in ni uspelo objavit odgovora. Vedno mi je javljalo, da se moram prijavit in sem se trikrat prijavila pa še kar ni prijelo... user posted image . Ne vem, kako majo tam pošlihtan.

Skratka, upam na boljše čase, morda danes pač ni lačen. Glede na to, da tud mal poliva upam, da se je vseeno kolikor toliko najedel.

pozdravček in hvala user posted image

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: znebili smo se nastavkov, zdaj pa ....
17.11.2005 20:18:04   
Anonimen
2ursae, držim pesti za vaju!
Če mali ne  zavrača nastavkov (tako kot moj), pol ne vidim razloga, da bi jih morala ukinit. Pa naj rečejo, kar hočejo user posted image
No, moje mnenje user posted image

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
18.11.2005 13:09:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Otroška imena: 20 najpopularnejših herojsk...
Preverite izbor 20 najpopularnejših herojskih imen za male superjunake in superjunakinje. Ob vsakem imenu boste našli tu...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?