|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zobne obloge
27.4.2005 23:30:52   
anita
Moj osemnajstmesečni sinko pa ima nekakšne obloge na zobkih, ki sploh ne gredo dol, umivamo si jih redno res da le zvečer, je pa res, da smo bili v zadnjem času kar nekajkrat na antibiotikih, izgleda vse skupaj tako kot bi bili na pol preoblečeni z ... ne vem čem ... kot eno vrsto zobnega kamna ... že pri tako malem? Ima mogoče oz. je imela katera podobno težavo ... sicer pa misliva obiskati zobozdravnika ... sprašujem pa vas, ker sem že ničkolikokrat dobila od vas odgovor s prve roke ...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   zobne obloge
28.4.2005 11:58:17   
Mojca P.
Vem, da sem enkrat brala podoben primer na RR. Zdi se mi, da je v primeru enega fantka bilo podobno, pa so ugotovili, da bi lahko bilo zaradi flaske, katero je obvezno (z mlekom ali cajem) imel v posteljci. Sladkor in ogljikovi hidrati imajo lahko ucinek tudi na zobke, ki se sploh niso pokukali ven, kaj sele na tiste, ki so ze zunaj.
Mogoce je pri vas podobno.?? Vem pa, da je obisk zobozdravnika v takem primeru nujen in, da so pri doticnem fantku (zobki so bili sivkasti)zobki kmalu spet postali lepo beli.:rozica:

Zobozdravnik ti bo zagotovo vec znal povedati!

(odgovor članu anita )
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Telo po porodu: Štiri resnice in ena laž
O spremembah, ki jih pusti nosečnost na telesu ženske se veliko govori. Ženske predvsem zanima, kako jih lahko omilijo o...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?