|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zrela za uvajanje GH ali ne?
21.1.2010 21:47:46   
TomTaylor
Čez 1 teden bo dopolnila 5 mesec. Zadnji teden ali bolje 14 dni se je število podojev, predvsem ponoči, povečalo (ker je to predvsem ponoči, nisem sigurna ali se želi zgolj crkljati ali je dejansko res lačna), kaže izredno zanimanje za hrano in tudi sem ji predvčerajšnjim dala za probat riževo kašico,jo je jedla (cuzala) z velikim apetitom in zanimanjem, zraven se je pa kar jezila, ker nisem dovolj hitro ji v usta dajala. Tako zdaj že 3 dni ji dam malenkost te kašice, bolj redke oz. skoraj tekoče (okoli 18.-19. ure) in jo poje recimo tam ene 3-5 žličk. Da bi ponoči zaradi tega kaj bolj spala ni opaziti - še vedno se zbuja na pol ure ali na max eno uro. 
No, v bistvu sem z uvajanjem takorekoč že začela, pa me zanima ali je smiselno potem kar nadaljevati, ali naj vztrajam zgolj z dojenjem še en mesec?
Me pa tole nočno cuzanje na vsako uro pošteno utruja...


_____________________________

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zrela za uvajanje GH ali ne?
21.1.2010 21:52:14   
J.L.
jaz bi pričela z uvajanjem naprej. sploh če je dovolj težka. itak priporočajo od 5m naprej GH.

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zrela za uvajanje GH ali ne?
21.1.2010 21:52:36   
Najaa
Ma jaz bi začela, če vidiš, da jo hrana zanima. Sam ni nujno, da bo pol kej boljše spala. Po 5.mesecu imajo obdobja, ko slabše spijo ponoči, sam jaz še nisem ugotovila zakaj. user posted image

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zrela za uvajanje GH ali ne?
21.1.2010 22:03:54   
Anonimen
Ja, naš je star 6,5m in ima tudi že od 5m ponoči pogostejše podoje. Zdej ene dva dni pa frajer hoče tut sam na zizi zaspat in tut ko zaspi jo noče spustit. Kr spal bi z zizo v ustih. Dude noče, flaške tut ne, jst sm pa tut že kr precej utrujena. GH mu tut ni v pretiranem interesu, ko pa mu jo ponudim pa noče po žlički, ampak poje oz. popije le po kozarčkuuser posted image . No, danes zvečer mi je prvič spil skoraj deci pasiranih bučk, potem se je podojil, zdej bomo pa vidli kako bo s spanjem.

(odgovor članu Najaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: zrela za uvajanje GH ali ne?
21.1.2010 23:24:21   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Ja, naš je star 6,5m in ima tudi že od 5m ponoči pogostejše podoje. Zdej ene dva dni pa frajer hoče tut sam na zizi zaspat in tut ko zaspi jo noče spustit. Kr spal bi z zizo v ustih. Dude noče, flaške tut ne, jst sm pa tut že kr precej utrujena.


ja, evo, enako je pri nas.
Tole s hrano po lončku je pa super ideja, ker z žličko jo kar jezim ker sem zanjo prepočasnauser posted image

Kdaj si pa ti začela z GH?


_____________________________

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: zrela za uvajanje GH ali ne?
22.1.2010 8:51:17   
Anonimen
Pomoje ni tako pomembna starost, 5 ali 6 mesecev. Pomembno je,da kaze interes za GH in jo zeli jest.Tako,da jaz bi na tvojem mestu kar nadaljevala. Tamalemu sem tudi jaz tam nekje po 5mesecu zacela. Spanje je pa tudi bilo taksno kot pri vas pa se potem se kaksnega pol leta sploh ni izboljsalouser posted image

(odgovor članu TomTaylor)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: zrela za uvajanje GH ali ne?
22.1.2010 9:24:41   
Urska09
Jaz bi na tvojem mestu kar začela. Tudi moja je bila dojena, pa sva začeli pri 5,5 mes. Preprosto sem se ji prilagodila in se ravnala po znakih, ki jih je kazala. Podobno kot pri tebi.

Pravijo, da se nekateri otroci pričnejo ponoči zbujati, ker čez dan dobijo premalo hrane. Lahko pa se zbuja iz čisto drugih razlogov. Probaj, pa boš videla. Mogoče bi najprej uvedla večerno riževo kašico (ker si že poskusila). Če je res lakota vzrok za zbujanje, bi to moralo zadoščati.

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: zrela za uvajanje GH ali ne?
22.1.2010 9:28:07   
Urska09

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
Po 5.mesecu imajo obdobja, ko slabše spijo ponoči, sam jaz še nisem ugotovila zakaj. user posted image

Tudi pri nas nismo spali od cca. 6. do 10. meseca. Pa tudi nisem ugotovila zakaj. Najbolj verjetni razlog so bili zobje. Pa tisti sindrom, kako mu že rečejo? Separacijski al neki podobnega. Pa sej mine.


(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?