|      
Želiš odstopiti?
Preden se dokončno odločiš, se seznani s posledicami te odločitve.
V kolikor potrdiš svojo odločitev, da odstopiš, bomo v tvoj spletni brskalnik namestili piškotek, ki nam bo omogočil, da te ob vsakem obisku do vključno 13. novembra 2014 prepoznamo in ti zagotovimo nemoteno uporabo portala, brez prikazovanja Ringarajinih dreves in igralne kontrole ob desnem robu ekrana.

Hkrati ti bodo odštete vse do sedaj zbrane točke in žal izgubiš tudi pravico do morebitnih prisluženih nagrad.

Želiš še vedno odstopiti?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Blocks

BLOCKS je igra logičnega razmišljanja. Njenih 100 izzivov bo dodobra stestiralo vaše miselne sposobnosti. Cilj igralca je, da s čim manjšim številom potez odstrani vse kocke z igralnega polja. Vsak izziv lahko igralec opravi z odliko (zvezdica) ali pa ga zgolj opravi. Lahko pa ga ne opravi ... kam sodiš ti?
Vse igre
Goodgame Empire
Empire je najboljša evropska spletna igrica za leto 2012. Igra je postavljena v obdobje Srednjega veka, scenarij pa dobro znan vsem, ki ste kdaj igrali strateške igrice na spletu ali kako drugače (npr. Naseljenci otoka Katan, Rizik in podobne). Igralec prevzame vlogo fevdalnega gospodarja, prevzame manjšo trdnjavo in se poda na epsko popotovanje proti večni slavi. Igra je dinamična, omogoča tvorjenje zavezništev in spodbuja strateško razmišljanje ter pričara vzdušje dogodivščine. Igro igra že preko 36 milijonov Evropejcev, ženske pa predstavljajo več kot 50% vseh igralcev! Poskusi tudi ti zavladati virtualnemu kraljestvu.
Goodgame Big Farm
Stric ti je zapustil kmetijo (Big Farm), a je ta v zelo slabem stanju. Tvoja naloga je, da z uporabo pravih poslovnih odločitev ob pomoči družine in sosedov, kmetiji povrneš stari sijaj. Zasadi prave kulture, poberi in predelaj jih kot najbolje znaš, hkrati pa dobro poskrbi za svoje delavce in živali. Igra spodbuja sposobnost načrtovanja in upravljanja ter ob tem uči in neguje principe upravljanja s časom. Igro igra že skoraj 12 milijonov Evropejcev, v veliki večini so dame. Postani oskrbnica virtualne kmetije tudi ti in pokaži vse svoje znanje vodenja in upravljanja!
Tetris
Tetris je ena od najprepoznavnejših in najbolj igranih video iger vseh časov. Cilj igralca v tej kultni igri je, da z obračanjem in premikanjem različnih elementov/gradnikov v celoti zapolni eno ali več vrstic igralnega "jaška" in s tem izniči to vrstico/vrstice. Za vsako izničeno vrstico igralec prejme točke. Nič lažjega, kajne ;). Uživaj.
Pac-Man
Pac-Man je legendarna arkadna igra, ki je kot prva dosegla mednarodno prepoznavnost. Cilj igralca je, da Pac-Man-a vodi skozi labirint in poje vse "pac-pike", pri čemer pa se mora izogibati štirim sovražnikom (Blinky, Pinky, Inky in Clyde). Vsak dotik pomeni izguba življenja in ko zmanjka življenj, se igra konča. Če igralcu uspe pojesti vse "pac-pike", napreduje v naslednji labirint, kjer se štirje barvasti sovražniki gibljejo še hitreje in učinkoviteje.
Puzzle Monsters
Puzzle Monsters vam ponuja 80 logičnih ugank, od enostavnih do zelo zahtevnih. Igrate lahko le z miško, zato je igranje preprosto. Cilj igralca je, da z miško odriva zverinice z igralnega polja. Zverinico lahko izrine zgolj z drugo zverinico. Izziv je končan, ko na igralnem polju ostane le ena zverinica. Igrica je izziv za vsakogar, ki zna kreativno razmišljati. Poskusi zdaj!
Blocks
BLOCKS je igra logičnega razmišljanja. Njenih 100 izzivov bo dodobra stestiralo vaše miselne sposobnosti. Cilj igralca je, da s čim manjšim številom potez odstrani vse kocke z igralnega polja. Vsak izziv lahko igralec opravi z odliko (zvezdica) ali pa ga zgolj opravi. Lahko pa ga ne opravi ... kam sodiš ti?Katere igre najraje igraš na spletu? Igre, ki bodo deležne največ podpore, bomo dodali na seznam.