|      
Želiš odstopiti?
Preden se dokončno odločiš, se seznani s posledicami te odločitve.
V kolikor potrdiš svojo odločitev, da odstopiš, bomo v tvoj spletni brskalnik namestili piškotek, ki nam bo omogočil, da te ob vsakem obisku do vključno 13. novembra 2014 prepoznamo in ti zagotovimo nemoteno uporabo portala, brez prikazovanja Ringarajinih dreves in igralne kontrole ob desnem robu ekrana.

Hkrati ti bodo odštete vse do sedaj zbrane točke in žal izgubiš tudi pravico do morebitnih prisluženih nagrad.

Želiš še vedno odstopiti?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Ringarajini RSS viri


Kaj je RSS?
Really Simple Syndication (RSS) je priročen način spremljanja sprememb na različnih spletnih straneh na enem mestu. S pomočjo RSS virov ste samodejno obveščamo o novostih na portalu. Pri tem vam sploh ni potrebno obiskati portala, da bi videli, ali je kakšen nov članek ali nova tema. Spodaj izberete RSS, ki vam najbojlj ustreza in že imate pregled nad novostmi.

Kako uporabljamo RSS?
Na splošno potrebujete samo program za RSS vire. Nove verzije brskalnikov pa imajo RSS odjemalce že vgrajene. Ta program izpisuje informacije, ki jih pridobi iz raznih RSS-kanalov (tematsko razdeljene vsebine, npr. zdravje, zabava,...).
Po odločitvi, kateri program boste uporabljali, morate še izbrati RSS vire, ki jih želite spremljati. Ringaraja.net ponuja RSS vire za pet področij (celoten portal, zanositev, nosečnost, dojenček, otrok).

Kje dobimo program za RSS?
Na spletu je veliko programov odjemalcev za RSS. Ti delujejo na različnih operacijskih sistemih, tako da boste morali to upoštevati pri vaši izbiri. Če uporabljate Windowse in želite brezplačen program, priporočamo Feedreader. Najnovejša Mozilla Firefox podpira branje RSS-kanalov v obliki "Live Bookmarks". RSS-kanale podpira tudi Mozilla Thunderbird. Uporabniki Linuxa lahko preizkusite Liferea.
Folna kislina
Michonne RR

Ali ste med nosečnostjo jemale folno kislino?