|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

8 lastnosti mamic, rojenih v februarju

P.Z., 8.2.2024
Poglejte, katere so skupne lastnosti mamic, rojenih v najkrajšem mesecu.

image
Skupne lastnosti mamic, rojenih februarja (FOTO: Freepik.com)
/11


Mamice, rojene v februarju, so zelo iskrene, poštene in se ne bojijo povedati resnice naglas. Tole so njihove skupne lastnosti:

 

1) IZVIRNOST

To niso osebe, ki bi samo slepo sledile trendom, vendar same poiščejo resnico. Rade se učijo in nabirajo nove izkušnje. Taka mamica bo znala pripraviti zares izvirno rojstnodnevno zabavo za svojega malčka.

 

2) PREMIKANJE MEJA

Največ znanstvenikov je rojenih prav v tem mesecu. Februarske mamice rade razmišljajo nekonvencionalno, izven meja, kar bo otrokom omogočilo rast in razvoj v tolerantnost.

 

3) ISKRENOST

Mamice, rojene v februarju, povedo resnico ne glede na posledice. Vedno konstruktivno kritizirajo in (za otroke žal) imajo navadno prav, tako da jih je dobro poslušati.

 

4) VZTRAJNOST

Še ena lastnost, ki pelje k uspehu. Vztrajne mamice bodo uspešne same in hkrati svoje otroke naučile, da je ta lastnost ena ključnih, da bodo tudi oni uspešni v življenju.

 

5) PREDANOST

Ne samo, da so osebe rojene februarja znane po zvestobi partnerju, popolnoma so predane svoji družini. Čudovito je imeti februarko za mamo!

 

6) UŽITEK V DELU

Včasih sicer izpadejo malo bolj počasni, vendar je to zgolj njihov odraz ljubezni do dela. Vse natančno analizirajo in si vzamejo veliko časa. Skupaj z vztrajnostjo je to odličen recept za uspeh, hkrati pa z veliko ljubeznijo opravljajo tudi svoj poklic mame.

 

7) LJUBITELJICE ŽIVALI IN DOBRODELNOSTI

Mamice, rojene v februarju, rade pomagajo – če gre tukaj za živali ali dobrodelnost, za pravice manjšin in zatiranih ali za pomoč prijatelju v stiski. Že od otroštva imajo hiše ljubljenčke, najraje pse in mačke.

 

8) (SAMO ZA TISTE, KI SO ROJENE 29. FEBRUARJA): STARAJO SE 4X POČASNEJE

Če ste srečka rojena 29. februarja, rojstni dan praznujete enkrat na 4 leta. Sicer dobite manj daril, ampak se tudi starate počasneje.

 

PREBERITE TUDI: 9 lastnosti mamic, rojenih v januarju

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Prepovedana opravila za nosečnice
Čeprav so nosečke nagnjene k temu, da morajo pred porodom do potankosti urediti svoje gnezdece, je priporočljivo, da se ...
21
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
6
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
4
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
4



Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?