|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

8 lastnosti otrok, rojenih v maju

Uredništvo Ringaraja.net, 13.5.2023
Če imate doma otroka, rojenega v maju, se verjetno velikokrat znajdete na čustvenem vrtiljaku. Včasih so zasanjani, včasih trdno zapičeni v svoj cilj. So izjemno čustveni in karizmatični otroci.

image
8 lastnosti otrok, rojenih v maju (Freepik.com)
/11


Majčki so polni energije, zdi se, da se nikoli ne utrudijo. Zaradi bikovske trme gredo z glavo skozi zid, vendar na koncu vedno dosežejo, kar so si zastavili. Hkrati znajo biti zasanjani in zelo čustveni.

 

To so njihove skupne lastnosti:

 

1. So zelo čustveni

Majčki močno izražajo svoja čustva, ne glede na to ali gre za jezo, ko jim drug otrok vzame njihovo igračo ali pa za srečo, ko pride mamica po njih v vrtec.

Če imate doma otroka, rojenega v maju, se verjetno velikokrat znajdete na njihovem čustvenem vrtiljaku.

 

2. Uresničijo vse cilje

Znajo se sami motivirati za dosego cilja. Sicer gredo večkrat kar z glavo skozi zid, vendar ne bodo odnehali, dokler ne dosežejo, kar so si zastavili.

 

4. Zelo karizmatični

Majčki so polni energije, včasih se zdi, da se sploh nikoli ne utrudijo. V pogonu so od jutra do večera. Mamice, verjamemo, da vam ob dneh, ko ve nimate toliko energije, zagotovo ni lahko.

Točno vedo, kako dobiti pozornost in začarati vsakogar s svojo karizmo. Večkrat so v središču pozornosti in vsi jih imajo radi.

 

PREBERITE TUDI: 7 lastnosti otrok, rojenih v aprilu

 

5. Samostojni in neodvisni

Otroci, rojeni maja, radi spoznavajo nove ljudi. To niso otroci, ki jih je treba za roko voditi na nove dejavnosti, saj so radi samostojni.

 

6. Trmasti in svojeglavi

V primeru, da gre za izpolnjevanje nekega cilja, je lahko ta lastnost zelo priročna. Drugače pa jo boste videli, ko se boste kregali s svojim majčkom. Če se je odločil, da je nekaj tako, bo tako in nič drugače. Majčki enostavno ne želijo poslušati drugačnih argumentov, ko so si ustvarili svoje prepričanje.

 

7. Mali umetniki

Majčki obožujejo umetnost in so izjemno kreativni - ne glede na to ali govorimo o risanju ali pa o reševanju problemov. Zelo kreativno se bodo znali izvleči tudi iz težav.

 

8. Sanjavi

Na trenutke so majski otroci lahko precej zasanjani, vendar se bodo vedno znova vrnili na realna tla. Majčki imajo to odlično lastnost, da znajo sanjati velike cilje, vendar se hkrati zavedajo svojih sposobnosti.

 

PREBERITE TUDI: Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvojega otroka


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Premiera filma Robotove sanje
Animirani film, ki brez besed naslika barvito in toplo pripoved o pomenu prijateljstva in njegovi krhkosti.
25
Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvoje...
Si vedela, da mesec rojstva, v katerem je rojen tvoj otrok, lahko vpliva na njegov poklic?
13
Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
9
Kdaj je pravi čas za otrokove počitnice zd...
Je moj otrok že zrel za počitnice pri babici in dedku? Bo zdržal več noči brez domače postelje in maminega poljubčka za ...
8



BLOG: Kaj pa, če nočem biti "samo"...
Sem slaba mama? Prevec delam? Premalo dam sebe otrokom? Sem sebična, ker uživam še v toliko drugih stvareh in ne samo v ...
BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?