|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Astrološka napoved za starše (11. - 17. marec)

Ester Mikolič, 11.3.2024
Prihajajoči teden prinaša obetajoč čas novih priložnosti in podvigov, a tudi pasti hitenja in tekmovalnosti. Energija Merkurja in Lune v znamenju Ovna spodbuja borbenost, vendar moramo paziti, da ne škodujemo sebi ali drugim.

image
Paziti moramo, da ne bomo škodovali drugim. (Foto: Freepik.com)
/11


Pomembno je, da se osredotočimo na lastno pot in samorefleksijo ter se izognemo primerjavam z drugimi. Luna v znamenju Bika nas bo spodbujala k umirjenosti, premišljenosti in negovanju sebe, medtem ko nas bo Uran v sredo podpiral k zaupanju in veselju. Vikend bo čas zabave in odkrivanja novih stvari, vendar nas bo Pluton spomnil na potrebo po samorefleksiji. Ključno je izražati svojo resnico sočutno in brez obsojanja ter se osredotočiti na hvaležnost in priložnosti za rast in negovanje odnosov.

Naslednji teden se začenja s svežo energijo in obetajočim časom novih priložnosti ter podvigov. Vendar pa se lahko zlahka ujamemo v past hitenja in tekmovalnosti, ko se Merkur pridruži energiji Ovna, podpiran s strani Lune. Kljub temu, da lahko takšna energija spodbudi našo borbenost in tekmovalnost, moramo biti previdni, da ne škodujemo sebi ali drugim.

Tekmovalnost ni vedno konstruktivna, saj smo vsi edinstveni in ni smisla primerjati sebe z drugimi. Namesto tega se osredotočimo na lastno pot in samorefleksijo, kar nam omogoča, da se poglobimo vase in ohranimo ravnovesje. Sprejemanje strahu in soočanje z njim nam omogoča, da se bolje razumemo in premagamo ovire na poti.

 

V torek bo Luna prešla v znamenje Bika, ki nas bo spodbujal k umirjenosti, premišljenosti in negovanju sebe. Izkoristimo ta čas za razvajanje in početje stvari, ki nas osrečujejo. V sredo se kljub morebitnim izzivom, ki jih prinaša Uran osredotočimo na zaupanje in veselje, ki jih bomo občutili s strani planeta Jupiter.

 

V petek Luna vstopa v znamenje Dvojčka, kar pomeni za konec tedna čas zabave, druženja in odkrivanja novih stvari. Kljub temu pa nas bo Pluton opomnil na potrebo po samorefleksiji in poglabljanju vase, kar nam omogoča, da se bolje spoznamo in izkoristimo svojo moč.

 

Pomembno je tudi, da se zavedamo svojih besed in dejanj ter izražamo svojo resnico sočutno in brez obsojanja. V soboto lahko nastopi čas pesimizem in takrat je ključno, da se zahvalimo za to, kar imamo, in se osredotočimo na priložnosti, ki se nam ponujajo. To lahko pogledaš iz dveh plati:

- Se prepustiš in jamraš – si v vlogi žrtve;

- Si pomagaš s hvaležnostjo, kaj vse imaš v svojem življenju, kakšne korake si že naredila in koliko spremenila.

 

V nedeljo nas čaka dan za počitek in skrb zase, ki ga lahko preživimo v družbi ljubljenih oseb ali v naravi. Kljub morebitnim izzivom, ki jih prinaša Luna v znamenju Raka, se osredotočimo na skrb za družino in sebi dovolimo biti pristni.

Tako nas čaka dinamičen teden, poln priložnosti za rast, samospoznavanje in negovanje odnosov z drugimi. Pomembno je, da ostanemo odprti za spremembe, se zavedamo svojih čustev in se zavestno odločimo za korake, ki nas bodo pripeljali do notranjega miru in izpolnitve.

 



ester mikoličEster Mikolič je astrologinja, ki se je leta 2018 odločila spoznati vedo, ki jo poznamo še tisočletja. Na poti učenja je spoznala, da jo najbolj zanima psihološki vidik posameznika, zato se je leta 2022 vpisala na študij Uporabne psihologije, kjer želi svoje znanje še poglobiti in prepletati z Astrologijo. V prvi vrsti je zanjo najbolj pomembno biti dobra mama in dobra partnerka. Največje darilo življenja je zanjo bilo, da je lahko postala mama, saj je že kot majhna punčka vedela, da bo to njeno glavno življenjsko poslanstvo. Vedno je rada skrbela za ostale in to jo še danes neizmerno veseli.

Skozi svoj posel ozavešča ženske in mamice, da ni potrebno trpeti in biti v stiski. Želi, da skozi njen primer vidijo, da se da izkopati ven iz krempljev strahu in bolečine. Pravi, da je pomembna osredotočenost in vztrajnost. Veliko govori in piše o vzorcih, ki so po njenem mnenju zelo zakoreninjeni v nas in jih ni lahko izkopati. Verjame pa, da smo mi tisti, ki odločamo ali se bomo zjutraj zbudili in imeli dober ali slab dan. Na koncu še poudarja, da gre vedno samo za odločitve, kako bomo v svojem življenju reagirali na situacije.

Najdete jo lahko na spletni strani www.verjamem.com, FB strani: Verjamem – Ester Mikolič ali na IG: verjamem.

 

Mnenja blogerke ne izražajo nujno mnenja uredništva Ringaraja.net.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
5
Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...
5
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
5
VIDEO: Pravilno odlaganje, dvigovanje doje...
Poglejte si video, da boste brez strahu in pravilno dvignili, odložili in nosili svojega dojenčka.
4



Necepljenega otroka ne morete vpisati v vrtec
Javni vrtci in javno sofinancirani programi zasebnih vrtcev morajo zavrniti vpis necepljenih otrok, razen v nekaterih pr...
Prvi sprehod z novorojenčkom
Kdaj prvič ven z novorojenčkom? Mamice, ki ste rodile poleti ste se spraševale, če ni prevroče, med tem ko se mamice, ki...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?