|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Bi znali oživljati svojega otroka?

Uredništvo Ringaraja.net, 23.9.2020
Bi znali reagirati, če se vašemu otroku v sapniku zatakne košček hrane ali igračka? Veste, kako pravilno oživljati dojenčka ali otroka? Kdaj ste nazadnje osvežili znanje prve pomoči? Vprašajte zdravnico in si zagotovite BREZPLAČEN TEČAJ oživljanja!

image
Kmalu tudi za starše: Tečaj temeljnih postopkov oživljanja otrok (FOTO: Arhiv)
/11


Bolnišnice in nujne službe so v teh časih preobremenjene, dostop do zdravnikov in zdravstvenih storitev je, kot poročajo starši, pogosto omejen ali počasnejši, poškodb doma pa vse več. Čeprav nas je vse groza pomisliti na to, da bomo morali kdaj reševati življenje svojemu otroku, ali pa ravno zaradi tega, je še toliko bolj pomembno, da se na to ustrezno v naprej pripravimo in znanje redno obnavljamo. Nihče od nas si ne želi "zmrzniti", ker ne bi vedel, kaj točno storiti!

 

Najpogubnejša napaka, ki jo lahko storimo starši je, da ne storimo ničesar, ker bi nas bilo strah, da bomo otroku škodovali. V kritičnih situacijah je za življenje našega otroka nujno, da naredimo, kar znamo.

  

Kmalu tudi za starše: TEČAJ TEMELJNIH POSTOPKOV OŽIVLJANJA OTROK

Ringaraja.net že od leta 2011 skupaj z zdravniki in drugimi izkušenimi zdravstvenimi delavci ljubljanskega UKC-ja izobražuje strokovne delavce v vrtcih in osnovnih šolah po vsej Sloveniji za prav te situacije. V tem času smo za pravilno prvo pomoč in oživljanje otrok usposobili že več kot 7.500 vzgojiteljic, učiteljic in ostalih vzgojno-varstvenih ter pedagoških delavcev, ki vsak dan v dopoldanskem času skrbijo za naše otroke. 

 

Ker aktualna situacija to zahteva, pospešeno delamo na tem, da bi bil tečaj končno na voljo tudi vam, staršem. Ob tej priložnosti smo k pogovoru povabili eno od avtoric in večletnih izvajalk teh izobraževanj, zdravnico Simono Korenčan, dr. med., ki bo z vami delila izkušnje s tečajev v vrtcih in šolah, odgovarjala pa bo tudi na vaša vprašanja.

 

prva pomoč otrokuMed vsemi, ki nam boste poslali vprašanja o oživljanju otrok, bomo izžrebali 5 staršev, ki prejmejo brezplačen tečaj TPO v vrednosti 49,90 evrov. (FOTO: Arhiv)


Vprašajte zdravnico in si zagotovite BREZPLAČEN TEČAJ

Želimo si, da boste na Ringaraja.net našli prave odgovore o temeljnih postopkih oživljanja otrok, zato vas vabimo, da naši zdravnici tudi sami pošljete vprašanja, ki vas osebno o tej temi najbolj tarejo.

 

Vaša vprašanja sprejemamo SAMO DO PONEDELJKA, 28. septembra, zato pohitite.

 

ZASTAVITE VPRAŠANJE TUKAJ >>>

 

Na najpogostejša oz. najbolj pereča od njih bo zdravnica Simona Korenčan odgovorila v prispevku, povezavo do katerega vam bomo poslali brezplačno.

 

Med vsemi, ki nam boste poslali vprašanje, bomo izžrebali 5 staršev, ki prejmejo tečaj v vrednosti 49,90 € brezplačno.

 

Spletni tečaj prve pomoči in oživljanja otrok bo predvidoma na voljo od 16. oktobra dalje in prvih 50 tečajnikov prejme še brezplačno skupinsko spletno posvetovalno uro z avtorico tečaja (razpisanih bo 5 terminov).

 

OBVESTITE ME, KO BODO ODPRTE PRIJAVE* >>>

*S prijavo se ne zavežete k nakupu, zagotovite pa si

akcijsko ceno (-30%), če se za tečaj odločite.

 

 

Vse dobro in pazite na svoje najmlajše!


Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...
7
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...
6
BLOG: Kaj pa, če nočem biti "samo"...
Sem slaba mama? Prevec delam? Premalo dam sebe otrokom? Sem sebična, ker uživam še v toliko drugih stvareh in ne samo v ...
6
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hval...
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hvala mama.
4



Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zakaj ima otrok afte?
Afte so razjede na ustni sluznici, ki se lahko pojavijo v vseh starostnih obdobjih, tudi pri otrocih. V hujših primerih ...